Ibrahimovic szavai, amely után villant a piros lap

11

A Milan emberhátrányban játszotta le a második félidő jelentős részét a Parma elleni bajnokin, miután a játékvezető azonnali piros lappal kiállította Zlatan Ibrahimovicot.

A csapat 2-0-ra vezetett a Parma ellen, amikor a 60. percben Ibrahimovic – aki mindkét szerzett gólban oroszlánrészt vállalt – reklamált Fabio Maresca játékvezetőnél. Pillanatokkal később villant a piros lap a svéd csatárnak, amelynek következtében emberhátrányba kerültek a vendégek.

Stefano Pioli a meccs lefújása után értetlenül állt a kiállítás előtt és elmondta, hogy Ibrahimovic nem tanúsított sértő vagy tiszteletlen magatartást a bíróval szemben.

“Beszéltem Zlatannal és Azt mondta nekem, hogy vitatkoztak, de nem volt tiszteletlen és semmiféle sértő megjegyzés nem hangzott el. Ibra utolsó mondata Maresca felé ez volt: »Szóval nem érdekel, hogy mit mondok?« Nem beszéltem Marescával, így nem ismerem az ő álláspontját. Egyértelmű, hogy a kiállítás megváltoztatta a mérkőzést.”

11 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Bátorkodtam ezután is utána olvasni. Ibra reakciója se arról árulkodik hogy mondott volna bármi rondát. Viszont a játékvezetőnek is valahol igaza van. Mert az utolsó mondatát eléggé agresszívan és akaratosan vágta oda. Meg egész meccsen szövegelt a bírónak hogy szabálytalanul löködik. Az esetnél is hogy a társa kapott szabadot azt próbálta bizonygatni hogy vele is ez van. Erre jött agresszív stílusba a szóval nem érdekel mit mondok? szöveg. Ha 1 órája hallgatnátok hogy Valaki ugyanazt magyarázza Nektek is kissé elegetek lenne. Gondolom elfogyott a türelem. Ugyanaz van mint amit eddig kommenteltetek sokan hogy be kéne fogni a szájat játszani kéne.

    • Ez max sárga és néztem már nem csak Milan meccset vagy láttam, amikor az ellenfelünk pofázik sokkal durvább stílusban és egyetlen lap nem villan. Nekem nem azzal van a gondom, hogy pofázásért adnak lapot, hanem azzal, hogy másnak nem csak nekünk.

      A másik, hogy vajon miért pofázik folyton mindenki? Teljesen vakok a játékvezetők vagy szintén direkt nem fékezik meg az ellenfél alattomos mozdulatait, persze fordított esetben ez is olyan, hogy mi megérintünk valakit és már villan a piros vagy a 2 sárga.
      Salamaekers-t minden meccsen legalább egyszer két kézzel rántják vissza a 16-oson belül és 10-ből 2-szer veszik észre, pedig ott a videó meg partjelző, ha a spori nem is látta jól.