Ismét felerősödtek a Florian Thauvin esetleges szerződtetéséről szóló híresztelések és a játékos – aki a nyártól szabadon igazolhatóvá válhat – csökkentette a fizetési igényét.

A világbajnok francia támadót az utóbbi hónapokban többször is szóba hozták a Rossonerivel, amely a nyári átigazolási időszakban szeretné megerősíteni a támadó-szekció jobb oldalát. Thauvin lehet az elsődleges célpont, ráadásul a szezon végén lejár a szerződése az Olympique Marseille együttesénél.

Thauvin megfelelő ajánlat esetén készen áll búcsút inteni a Marseille-nek és különösen vonzó számára a Milan érdeklődése. A 28 éves játékos bérigénye nettó 4 millió euró szezononként, ami első körben kissé magasnak bizonyult a milánói klub számára.A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a következő hetekben újra felerősödik a Thauvin-vonal. A francia válogatott támadó hajlandóságot mutatott engedni a fizetési igényéből és csökkent az aláírási bónusz is. Az üzlet kapcsán a Milan szempontjából kulcsfontosságú lesz a Bajnokok Ligája-indulás kiharcolása.

Kedvezhet a Milannak, hogy Thauvin nem szándékozik visszatérni a Premier League-be a Newcastle Unitednél szerzett nem túl pozitív tapasztalatai miatt.

A francia támadó a szezonban 31 bajnokin játszott, a mérlege 8 gól és 7 gólpassz.

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Lehet tudni valamit az aláírási pénzösszegről, amit ő, vagy az ügynöke szeretne kapni?
    Mondjuk mivel átigazolási díjat nem kell érte fizetni és azt gondolom, hogy egy 3,2-3,5 milliós fizetés elégséges lehet, talán nem vállalnánk nagy kockázatot az idehozatalával. A jobb oldali támadó szekcióba mindenképpen szükségünk van egy olyan játékosra, aki ki tudja szorítani a Castillejo, Saelemaekers kettőst. Jó lenne, ha beleférne a szűkös költségvetésbe az igazolás, mert ennél olcsóbban, egy ilyen szintű játékost csak úgy lehetne megszerezni, ha az eladónak elment az esze.

  2. Ha Berardi megszerzésére nincs esély még Samu eladása esetén sem, akkor mindenképp jó megoldás lehet a francia. Úgy vélem télen kellett volna feldobni a játékoscsere lehetőséget a franciáknak.

    • 🤣🤣🤣🤣a Marseille inkább elengedi ingyen Thauvint, mint sem , hogy elcserélje, majd fizesse két-három évig, Jar-Jar Binks fizetêsét🤣🤣

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet