2022. október 04., kedd

Thauvin újra képben, csökkent a bérigénye

-

Ismét felerősödtek a Florian Thauvin esetleges szerződtetéséről szóló híresztelések és a játékos – aki a nyártól szabadon igazolhatóvá válhat – csökkentette a fizetési igényét.

A világbajnok francia támadót az utóbbi hónapokban többször is szóba hozták a Rossonerivel, amely a nyári átigazolási időszakban szeretné megerősíteni a támadó-szekció jobb oldalát. Thauvin lehet az elsődleges célpont, ráadásul a szezon végén lejár a szerződése az Olympique Marseille együttesénél.

Thauvin megfelelő ajánlat esetén készen áll búcsút inteni a Marseille-nek és különösen vonzó számára a Milan érdeklődése. A 28 éves játékos bérigénye nettó 4 millió euró szezononként, ami első körben kissé magasnak bizonyult a milánói klub számára.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a következő hetekben újra felerősödik a Thauvin-vonal. A francia válogatott támadó hajlandóságot mutatott engedni a fizetési igényéből és csökkent az aláírási bónusz is. Az üzlet kapcsán a Milan szempontjából kulcsfontosságú lesz a Bajnokok Ligája-indulás kiharcolása.

Kedvezhet a Milannak, hogy Thauvin nem szándékozik visszatérni a Premier League-be a Newcastle Unitednél szerzett nem túl pozitív tapasztalatai miatt.

A francia támadó a szezonban 31 bajnokin játszott, a mérlege 8 gól és 7 gólpassz.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Lehet tudni valamit az aláírási pénzösszegről, amit ő, vagy az ügynöke szeretne kapni?
    Mondjuk mivel átigazolási díjat nem kell érte fizetni és azt gondolom, hogy egy 3,2-3,5 milliós fizetés elégséges lehet, talán nem vállalnánk nagy kockázatot az idehozatalával. A jobb oldali támadó szekcióba mindenképpen szükségünk van egy olyan játékosra, aki ki tudja szorítani a Castillejo, Saelemaekers kettőst. Jó lenne, ha beleférne a szűkös költségvetésbe az igazolás, mert ennél olcsóbban, egy ilyen szintű játékost csak úgy lehetne megszerezni, ha az eladónak elment az esze.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS