Leao góljával zárult a Milan kontrája – VIDEÓ

17


A 94. percben Rafael Leao csereként beállva állította be a 3-1-es végeredményt.

Az ötperces hosszabbításban a Parma mindent egy lapra feltéve támadt az egyenlítésért, azonban egy labdaszerzést követően ígéretes ellentámadást vezethetett a Milan. Diogo Dalot indult meg a jobb szélen és remek ütemben ugratta ki a teljesen üresen érkező honfitársát, Rafael Leaót, aki Sepe mellett a kapuba gurította a labdát.

LEAO GÓLJA:

 

17 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én például semmi pénzért nem csinalnek belőle silvat. Nálam ő érinthetetlen lenne. Személy szerint silvat et is szerettem de akkori rendszerbe nem volt helye. Leao akár a jövő henry je lehet. 👏

 2. Én pedig még látni sem szeretném jövőre a csapat körül. Nem indult ő rosszul, csak aztán el kezdett énekelni. A mentalitása pedig Balotelli szintű.

 3. Berúg egy majdnem teljesen üres ziccert és egyből mutogat…nem a képességeivel, hanem a fejével vannak komoly problémák, amik akadályozzák a fejlődését és a folyamatosan jó teljesítményét. Megfelelő ajánlat esetén én se gondolkodnék az értékesítésén és könnyeket sem hullajtanék a távozása esetén.

 4. Csak gratulálni tudok az ilyen véleményekhez, mást nem mondok, mert nem akarok senki lelki világába beletaposni..
  Ha Ibra rúgott volna be egy ilyen üres ziccert, most Ő lenne a legnagyobb király, de mivel Leao szerezte a gólt, még majdnem bocsánatot kell kérjen tőletek, mert értékesítette..
  Nagy divat lett szidni Leaot, de az az igazság, hogy abban a 10 percben, még pályán volt semmit nem tett azért, hogy ilyen stílusban beszéljetek róla.. Szánalmas!!!
  Én örülök a góljának, végig kísérte a támadást, és berúgott egy olyan ziccert, amit ha kihagy talán már el is ástátok volna.. Az meg, hogy mutogat a kamerába, döglött kutyát nem érdekli..
  Ha kimarad a ziccer, még minimum 2-3 perc izgalom várt volna ránk, nehogy kiegyenlítsen a Parma..

  • Örültem és örülnék Leao minden szerzett góljának csapatunk mezében. A véleményem az utána történő mutogatásra irányult, ami nem szimpatikus és nem az első hasonló megnyilvánulása.
   Az összehasonlításokkal nem értek teljesen egyet. Balotellinél szerintem azért szorgalmasabb, Niangnál pedig jóval tehetségesebb. Ha kihagyja azt a ziccert, nem lett volna jogosan “elásva”? Ahogy bárki más is a csapatból? Megértem én, ha szimpatikusabb valaki a csapatból, ez rendjén is van. Ettől függetlenül a kritizálását nem kell személyes támadásnak venni.
   Mindig is szívesen olvastam az ellenvéleményeket, hiszen erről szól a fórum. Megfelelő stílusban természetesen.

 5. Már nagyon rég írtam hozzászólást ezen az oldalon, de ami itt megy amellett én már nem bírok szó nélkül elmenni.
  Ti mégis mennyi bőrt akartok lehúzni még erről a Leao-vonalról, a csávó lassan már ha fingik, is előveszitek, mert biztos büdösebb, mint a többieké. K*rva unalmas. A kezdetektől fogva nem értem, mi baj a sráccal. Ha vigyorog, az a baj, ha sír, az a baj, a rálövi, az baj, ha nem, akkor az a baj, ha nála a labda, az a baj, ha nincs, akkor az. Most már ha gólt lő, az is gond. Szánalmas.
  Persze, Hauge lő egy ilyen gólt, már jönnének a “Húúú mekkora tehetség”-féle dumák. Leao meg folyamatosan Balotelli 2.0. Kb köze nincs Balotellihez a srácnak, max a bőrszíne, de elég nagy szegénységi bizonyítvány, ha csak ezért hasonlítjátok állandóan hozzá. Mikor is csinált ő olyan jellegű balhékat, illetve bomlasztotta a csapatot olyan szinten, mint Balo?
  Majd Pioli eldönti, hogy érdemes -e folytatni vele a munkát vagy sem.

 6. Éppen azért van hozzászólás lehetőség, hogy mindenki elmondja a véleményét. Tudom, hogy Jani Leao rajongó, ezt több alkalommal is elmondta, neki tetszik a laza stílus amit a gyerek képvisel. Nekem viszont éppen ez ami miatt Balotellire emlékeztet. Amikor Balotellihez hasonlítom, akkor talán túlzok, Balotelli tőle jobb focista volt, így Leaora a megfelelő jelző a Baloniang. Mindkettőre emlékeztet és sajnos egyiknek sem a jó oldalára, már ha Niangnak volt olyan. Ez a véleményem és elnézést kérek, ha valakinek nem esik jól, attól azért még elmondtam.

  • Nem vagyok Leao rajongó, de nem is fikázom minden alkalommal.. Pláne nem olyankor, amikor nem is adott okot rá..
   Mint ahogy a Parma elkeni meccsen sem adott okot arra, hogy folyamatosan lehúzzátok..
   És számomra ez a bicskanyitogató.. Divatból szidjátok.. Még akkor is, amikor végre gólt szerez..

 7. Ugyan már! Két negatív komment érkezett, vélhetően azért, mert Hollbt fórumtársunk érinthetetlennek nevezte. Lássuk be erre azért lehet reagálni, hiszen ritka az ennyire kihagyhatatlan helyzet, azaz nem igazi indok Leao megtartása mellett. Ez a minimum. Ettől még senkivel sem fognak szerződést hosszabbítani.
  “A szintén sokat szidott Dalot megszerezte, végigfutott vele, magára vonta az ellenfeleket, és jó helyre passzolt jó ütemben.” Kb ennyit lehet hozzászólni a gólhoz.

  Balotellihez vagy Nianghoz pedig nem a bőrszíne alapján hasonlítjuk sokan, hanem azért mert “tehetségnek” érkezett, – és az első két meccsen talán még joggal hittünk benne mi is – de aztán jött az a fránya hozzáállás… Csak össze kell hasonlítani a többiekkel, hogy mennyit sprintel, mennyire harcol a labdáért, visszatámad-e ha elveszíti, hányszor ugrik fel kamuból fejelni (ütemtelenül) stb…

  Én örülök góljának, mert növelheti az értékét! Azon azért ledöbbennék, ha a nyáron változna a mentalitása.

 8. 99-es a scrác, az Inter üdvöskéje Martinez ennyi idősen semmivel sem volt jobb játékos, sőt 🙂 adjuk meg már neki a bizalmat, 1.531 játékpercre az a 6 gól + 5 gólpassz azért nem néz ki rosszul 🙂

 9. Nálam elég vegyes a kép Leaoval kapcsolatban.
  Tehetség bőven szorult a srácba és nem gondolnám, hogy kevesebb, mint Balotellibe. A sebessége és az alkata is megvan ahhoz, hogy jó lehessen. Technikailag sem mondanám, hogy képzetlen. A motivációjával vannak gondok szerintem. A küzdeni akarás, az “akkor sem adom fel” típusú, győztes mentalitás az, aminek szerintem híján van. Gyorsan hozzáteszem, hogy ez szerintem elég sok fiatal /játékos/ esetében így van. Amennyiben ez a “gyilkos ösztön” meglenne és ez kemény munkával, alázattal párosulna, akkor a leges legjobbak között tudnánk említeni. Rengeteget számít a hozzáállás. Ugyan már nem a legfiatalabb és nem is volt a legnagyobb tehetség, de nagyon jó példa szerintem Filip Kostić. A Frankfurtban hétről-hétre felszántja a pályát, nem ismer elveszett labdát és le nem győzhető ellenfelet. Küzd, hajt, teper, darál, nem fél a párharctól és nem adja fel, ha nem sikerül megverni egy az egyben az ellent.
  A mutogatás a kamerába, a lazaság megvan a mai fiatal játékosok 99%-ában, köszönhetően a média-hypenak is többek között. Rúgnak 2 gólt, adnak 2 szép gólpasszt és mindenhol a címlapon látják viszont magukat, egyből már a Real, Barca… nevét dobják be melléjük, tucatjával dobják le nekik a modellek, celebcsajok a textilt, körülöttük forog egy-egy party. Emellett 20 éves korukra már milliomosok. Lehet csodálkozni azon, hogy elmegy a séró?
  Leao esetében ráadásul ott van még a zene is.
  Én az egészben valahol a szakmai stábot és az őt közvetlenül körülvevő embereket is ludasnak érzem. Terelgetni, fejlődésre buzdítani, belenevelni a küzdjél, ne add fel mentalitást… Szerintem ez is hiányzik, mert azt nem gondolnám, hogy ugyanakkora IQ bajnok lenne, mint Balotelli. Nianghoz meg ne hasonlítsuk már, mert az az ember bármikor képes volt a jobb lábával elrúgni a balt.

 10. Na álljunk csak megy egy pillanatra, kedves Experteureka! Nekem nem azzal van a bajom, ha valaki leírja a véleményé. Az a fajta végletekben való gondolkodás zavar, hogy mindig ki van valaki spécizve a csapatnál, akibe bármi áron belekötnek itt egyesek, tökmindegy, mit csinál. Ugyanez ment Kessiével, Chalhaval és még sok más játékossal. És továbbra is tartom magam ahhoz, hogy ha Hauge lett volna a befejező ember, akkor a hozzászólások abból állnának, hogy “Mekkora tehetség/Meg kell neki adni az esélyt” – mondom ezt úgy, hogy én is bizakodó vagyok a norvéggal kapcsolatban, de egyelőre ő sem egy világmegváltó játékos.
  Balotelli meg lehet, hogy tehetségesebb volt, de annyira negatív, hogy még a góljainak sem tudott örülni, amíg a csapatnál volt. Niangot meg hagyjuk, aki még az ilyen helyzeteket is képes volt elrontani.
  Igen utahjazz, érkezett két negatív komment. Ehhez a cikkhez. Az egyik abba köt bele, hogy miért úgy örül a góljának, ahogy, a másikra most reagáltam. Aztán lehet visszapörgetni az összes Leao-val kapcsolatos cikkre, ahol ez a jelenség már jóideje tart.
  Részben egyetértek a küzdeni akarással kapcsolatban és értem, hogy minél jobb teljesítményt vártok a csapattól, de a csávó ebben a 10 percben szerintem semmi rosszat nem csinált, amiért szapulni kéne. Plusz nem gondolom, hogy ilyen egyszerűen mennek a dolgok, hogy “majd eladlak és veszek helyetted egy Ronaldo szintű játékost”.

 11. Bízom benne, hogy nem értitek félre, mert nem szeretném megbántani senki lelki világát…
  Ez egy Milan fórum? Délután még az volt.
  Amennyiben a vélemény nem trágár, nem egy másik fórumtárs sértegetésére irányul, hanem A Milannal kapcsolatos (közvetve, vagy közvetlenül) és elbírja a “nyomdafestéket”, akkor szabad kinyilvánítani?
  Remélem, hogy az inter szurkoló főnököm nem olvassa a fórumot, mert akkor Petri sorsára jutok.
  Nem szimpatikus valakinek egy játékos, vagy alkalmazott? Volt már ilyen a világtörténelemben.
  Állandóan pikkelnek egyesek egy játékosra a megnyilvánulásai, vagy hozzáállása miatt? Na ilyet csak az NSO fórumon nem láttam még.
  Csak végletekben gondolkozik valaki? “Csak egy Sith tárgyal végletekben.”
  Lesz olyan aki egyetért ezzel és lesz olyan, akinek ez nem tetszik? Nagyobb esélye van, mint a lottó ötösnek.
  Van olyan, aki eladná a fél csapatot és Rangnickot követeli szertárosnak? A Football Manager 2021-ben kipróbálhatja.
  Divat szidni Leaot? Azt hittem, hogy újra divat a trapéznadrág. Na és?
  Nem feltétlenül boldog valaki attól, amit a csapat körül tapasztal? Javasolni kell neki több csokievést, állítólag boldogságot okoz. Valaki inkább a csajokat preferálja. Nekik csak egy telefonszámra és pénzre van szükségük.
  És akkor még ott a füstszűrős sapka esete is.
  Szóval mindenkinek van gyengéje … Csak Samu Castillejo tökéletes, mert ő maga a megtestesült jobbszélsőisten. 🙂

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet