2022. szeptember 30., péntek

Abate megsérült, két hetet biztosan kihagy

-

A Malaga elleni keddi mérkőzésen megsérült a csapat jobbhátvédje,  Ignazio Abate, aki így legalább két hétre harcképtelenné vált.

Abate már a mérkőzés elején cserét kért, mivel húzódást érzett a lábában. Azóta kiderült, hogy a játékos már a bemelegítés során sem érezte teljesen egészségesnek magát, ám a szakmai stáb úgy döntött, megpróbálják játszatni.

A hivatalos oldal tájékoztatása szerint a jobb lábában történt izomsérülés, de a pontos diagnózishoz további vizsgálatokra van szükség.

A Milannál az utóbbi években szinte állandósultak az izomsérülések, s emiatt a csapat gyakorlatilag elbukta a tavalyi bajnoki címet is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Igen! Itt az ékes példája annak, hogy a szakmai stáb miként képes egy csip csup sérülésből nagyobbat kreálni! Ráadásul úgy, hogy Abaténak megvan a megfelelő alternatívája De Sciglio személyében! Ha még a kezdés előtt megteszik a szükséges intézkedéseket, akkor nem kell az egyik játékosunknak több hetet kihagyni és a mérkőzés közben is több változtatási lehetőség maradt volna! Gratulálok!

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS