2022. szeptember 30., péntek

Guardiola ügynöke tárgyalt a Milannal?

-

A pletykák szerint Josep Guardiola képviselője találkozott a Milan vezetőségével.

Josep Guardiola ügynöke, Jose Maria Orobitg nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a spanyol szakember a szezon végén a Milan kispadjára üljön le.

“Pep a Milan vezetőedzőjeként? Minden lehetséges, de csak a következő szezontól. Volt már ilyen kijelentésem. Tartom a kapcsolatot Galliani úrral, aki nagyon kedves és intelligens. Nagyon jó a kapcsolatunk, és ki tudja mi fog történni a jövőben. Egyéb ajánlatok? Nyitva áll az ajtó a kluboknak, ahogy a Milannak, a Manchester Citynek, a Chelsea-nak vagy éppen más csapatoknak. Pep megtekinti majd az ajánlatokat, és értékelni fogja őket. Eddig még nem volt szó a Milanról, mivel még korai lenne erről beszélni, hisz Pep a következő szezon elejétől hajlandó munkába állni. Ha azt mondom hogy bármi lehetséges, akkor arra utalok, hogy Pep akár a City, akár a Chelsea padjára is leülhet. Jövőre, júniusban dől el minden” – mondta Orobitg a TMW-nek.

A La Gazzetta dello Sport szerint Galliani, Guardiola öccse, Pere és Manuel Estiarte tárgyaláson vett részt. Estiarte, aki kiváló kapcsolatot ápol Guardiolával, nem erősítette meg a híreket.

“Volt-e találkozó a Milannal Guardiola-ügyében? Nem rajtam múlik,  hogy válaszoljak a kérdésre” – mondta a World Business Forumnak.

Guardiola 2008 és 2012 között irányította a spanyol FC Barcelonát, ahol összesen 14 trófeát nyert, pontosan 3 spanyol bajnoki címet, 2 Spanyol kupát, 3 Spanyol szuperkupát, 2 BL-t, 2 UEFA szuperkupát és 2 Klubvilágbajnokságot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS