Silva nem akarja elhagyni a Milant!

23

Thiago Silva ügynöke elmondta a sajtónak, hogy a brazil hátvéd nem akarja elhagyni a Milant, az újságírók egyszerűen félre értelmezték, amikor azt mondta, hogy a Barcelonával tárgyal.

A Milan szurkolókat  tegnap megdöbbentette, amikor Silva egy interjúban arról beszélt, hogy már felvette a kapcsolatot a Barcelona képviselőivel és arra kérte őket, hogy az AC Milannal tárgyaljanak, ha le akarják igazolni. A 26 éves brazil válogatott a ‘Zico na area’ című tévéműsorban állítólag azt mondta: “Most a Milan igazgatóival kell tárgyalniuk a katalánoknak, mert alig három hónapja írtam alá egy 2016-ig szóló szerződéshosszabbítást.”
Azonban a játékos ügynöke megnyugtatta a szurkolókat, elmondta, hogy a riporter rosszul fordított. „Szeretnék mindenkit megnyugtatni” – olvasható Paulo Tonietto nyilatkozata a Calciomercatoweben és a Milan hivatalos honlapján. „A szavait eltorzították és a kérdésre adott válaszit rosszul értelmezte a riporter és az újságírók. Thiago Silva nagyon jól érzi magát a Milanban és nemrég újította meg a szerződését. Ha távozni szeretne, nem hosszabbított volna 2016-ig. Különben is jelen pillanatban valószínűleg ő a legdrágább játékos a világon. Semmi sem igaz ebből a történetből.”
Az ügynök hozzátette: “idén nyáron csak a Copa Americára koncentrál, utána pedig, hogy megnyerje a Bajnokok Ligáját a Milannal. Nem lesz könnyű, de ez a csapat elsőszámú célkitűzése.”

23 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Senkinek nem hiszek, már mindenre volt precedens, és annak az ellenkezőjére is.
  A félrefordításban hiszek a legkevésbé.

 2. Abban az esetben,ha így fizetnénk ki Ibrát akkor nem kell,hogy maradjon a svéd.Thiago Silva sokkal fontosabb tagja a csapatnak és jelenleg pótolhatatlan.

 3. Csúnya lenne, ha eligazolna. Nem lenne egyszerű kimagyarázni a Kopasznak, hogy mit miért csinál. Csapatépítést jelen helyzetben nehezen tudom T.Silva nélkül elképzelni.
  Egyébként meg jóval több az értéke annál, hogy 1az1-ben kompenzálják Ibra árát.

 4. krisz…! Messi és Ronaldo után a világ legjobbjának tartom Silvát. Előbbiek hibázhatnak, maximum nem lesz belőle gól vagy helyzet. Ha Silva hátul hibázik, legalább helyzetig eljut a dolog. Messinél nem ér többet, de Ronaldonál számomra többet ér Silva. Ez a 23 millió euros ár meg egy jó vicc. Egy Di Maria került 30 millióba. Akkor Silva legalább kétszer ennyi.

  • igen, kiváló védő, de azért legdrágábbnak nem mondanám.. a top5-be biztos bent van.. és szerintem nemcsak védő, esetleg középpályásként, de támadóként is rendkívül jól megállná a helyét.. 🙂 egyszer ki kéne próbálni XD

  • Szokás szerint egyet értek veled Lansky!! Silva a Milan legjobbja volt idén, és lehet, hogy a Serie A legjobbja is!!! Amikor ő a pályán van, akkor sokkal nyugodtabb vagyok, meg szerintem a szurkolók 99%-a! 😀

 5. hála istennek, a pápának és chuck norris-nak is. akkor vissza fagyaszthatom a levágott lófejemet.

 6. Az igazat megvalva én már senkinek sem hiszek, voltak már nagy vallomások (mindörökké Milan), s másnap a mosoly az arcunkra fagyott…
  Mindenesetre, ha elmenne, a csapat legnagyobb értékét veszítené el, Vidiccel kettent a legjobb belső védők, ráadásul láttuk, hogy a középpályán se vesz el, ha épp ott van rá szükség!!!
  Kopaszék remélem nem szúrják el ezt is!!!!

 7. Én azért aggódom….. :S…. nem nagyon hiszek az ilyen félre fordításnak :S…. Barcát utálom a legjobban az inter után …..oda nem mehet tőlünk senki…. max antonini meg oddo… :D….nah de komolyra fordítva a szót…. Silva nem mehet el!

 8. Szerintem is Silva a legértékesebb játékos a világon. Nagyon nagy nyomás alatt is képes klasszis teljesítményre (sőt szerintem a rangadókon a legjobb), belső védő poszton nincs vetélytársa, de a KVK pozíciójában sem rossz. Az más kérdés, hogy érte sohasem fognak 170 millió eurót ajánlani, de a játéka alapján ő a legjobb. És ami legszebb az egészben: Milan mezben játszik. Én Galliani helyében 200 milláért sem engedném el.

 9. Galliani mindig úgy beszélt róla mint egy superman, meccsek után lement hozzá és megdicsérte hogy nem emberi hihetetlen jol játszott… szóval ilyen kis kedvencet nem hiszem hogy elengedne…

 10. Azt a mondatot nem tudom értelmezni, hogy: “jelen pillanatban valószínűleg ő a legdrágább játékos a világon.” Ezt Silvára értették????

 11. Értékét valóban csak növeli, hogy nagy nyomás alatt is terhelhető marad. Ettől válik valaki klasszissá. A mai időkben kellenek az ikonok a szurkolóknak és a csapatnak is mert pl: Pippo, Gattuso lassan szögre akasztja a csukát. Ő lehet a jövő Milan ikonja!
  Bár én már régebben említettem, hogy nem lepődnék meg, hogy ha a Barca, Real, Chelsea, M.U., M. City 5-ös fogat valamelyike bejelentkezne Patoért vagy T.Silva-ért egy nagyobb fizetéssel és egy vagon pénzzel. De ezek után még az Anzsi Mahacskala is megjelenhet. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

 12. Akarmit is mond barki,szerintem jelenleg a legjobb vedo a vilagon,es a Milan legnagyobb kincse,legalabbisz szamomra…semmifelekeppen nem szabad elengedni!!!De nem ertek valamit…azhelyett hogy egy igazi vilagklasszis leigazolasara koncentralna a klub(Fabregas,Essien,Ganso,Schweinsteiger),a legjobb jatekosunkat hozzak hirbe mas csapatokkal!

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet