Hivatalos: Sokratis Genoa; Amelia Milan!

9

Az AC Milan ma hivatalosan bejelentette, hogy a Genoa vezetőségével megállapodott több játékos, így  Amelia, Oduamadi, Zigoni és Strasser játékjogáról. Az egyezség szerint a játékosok immár csak és kizárólag a Milannal állnak kapcsolatban, megszűnt a közös tulajdonlás.

A hivatalos bejelentés szerint a két klub elöljárói megújították a szerződését Berettának, aki továbbra is  fele részben a Milané, fele részben a Genoaé marad.

Bár az elmúlt időszakban több olyan hír is napvilágot látott, hogy Sokratis Papastathopoulos nem fogadja el, hogy a Milan lemondott róla; a mai hivatalos közlés szerint immár bizonyos, hogy a görög védő a Genoa játékosa, mert a Milan véglegesen értékesítette őt.
9 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. szerintem Papas-ban több volt bár annyira nem fog hiányozni!Amelia tökéletes cserekapus.De Oduamadi???????????????????ne már…………

  2. ha Bererttat valamilyen módon a kopaszék nem fogják megtartani én lövöm fejbe őket 😀 Papasba meg sokkal több volt , de sajnos nem fért be az állandó posztjára Abate miatt

  3. Zigonit és Odut még kölcsön adnám fejlődni, de Merkel és Strasser már játszhatna a szezonban kb 10meccset.. bár Ambro,Bommel,See hosszabításával nem valószínű..

  4. Papasban sokkal több volt, sajnálom, hogy így alakult. Tőlem Mexes helyett játszhatott volna csereként is. Amelia véglegesítésének örülök, szimpatikus kapus.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet