Adriano Galliani, az olasz AC Milan labdarúgócsapatának ügyvezető elnöke arról nyilatkozott az olasz gazzetta.it oldalon, hogy Kaká biztosan nem tér vissza.

„Száz százalék, hogy Kaká nem tér vissza hozzánk, az ő fizetése túl magas lenne számunkra” – mondta a sportvezető.

A brazil aranylabdás ettől függetlenül még kiköthet Milánóban, tekintve, hogy a városi rivális Internazionale szívesen a soraiban tudná, a középpályás egyelőre alku tárgyát képezi. Az Inter 30 millió eurót adna, a Real Madrid 40-t kér érte.

Gallianinak beszélnie kellett a milánói védő, Thiago Silva jövőjéről is, aki után a Barcelona érdeklődik intenzíven. „Nem véletlenül újítottuk meg a szerződését pár hónappal ezelőtt, hiszen hosszú távra számítunk rá – mondta a szerződését 2016-ig meghosszabbító brazilról a sportvezető. – Teljesen normális, hogy a világ legjobb klubja, a Barcelona, szerződtetni akarja a világ legjobb védőjét.”


12 hozzászólás a bejegyzéshez

  1. Giovanninak teljesen igaza van ! Kaká mostmár olyan gyenge ha menne az Interbe akkor gyengülnének vele ,ha maicont belevonják akkor az inter méginkább gyengülne mert (szerintem) az inter legjobb játékosa !
    Forza Milan ! Fabre jöjjön:)

  2. Nem tudom, lehet én vagyok naiv, de ez a hozzáállás amit itt páron írtok, hogy menjen az interbe mert akkor gyengék lesznek, hát hogy is írjam le finoman … elgondolkodtató.
    Leírni nem lehet, hogy mennyi mindent köszönhetünk Kakának, még ha most a Real Madridot erősíti is.
    Kár hogy egy ilyen nagy focista ma már csere tárgyát képezheti.

  3. Jajjj neeee. Galliani tavaly végig arról dumált, hogy 100% nem jön Ibra, mert túl magas a fizetése. Végül mégis itt kötött ki. Csak nekem tűnik fel a hasonlóság a 2 ügy között? Remélem nem jön vissza. Nem lennénk vele sokkal többre. 🙁

  4. Mike Samuel mióta is vagyok Van Bastenék óta már azért elég régen bár ez nézőpont kérdése. Lehet, hogy én vagyok a világ egyetlen olyan Milan szurkolója aki soha nem rajongott különösen Kakáért de ez már olyan mindegy Kaká legszebb éveit itt töltötte de azok már nem térnek vissza. Sajnos ált. a brazil labdazsonglőrök korán érne és korán is fejezik be a “profi” futballt. 40 milliót megér??? Lehet, hogy meg de nem eurót max forintot. Kaká ára jelenleg 15-20 milka körül van reálisan. Ha Gallianiéknak van még 40 millájuk igazolni akkor Bale kellene ide szerintem!