Galliani: Kaká nem jön vissza hozzánk!

12

Adriano Galliani, az olasz AC Milan labdarúgócsapatának ügyvezető elnöke arról nyilatkozott az olasz gazzetta.it oldalon, hogy Kaká biztosan nem tér vissza.

„Száz százalék, hogy Kaká nem tér vissza hozzánk, az ő fizetése túl magas lenne számunkra” – mondta a sportvezető.

A brazil aranylabdás ettől függetlenül még kiköthet Milánóban, tekintve, hogy a városi rivális Internazionale szívesen a soraiban tudná, a középpályás egyelőre alku tárgyát képezi. Az Inter 30 millió eurót adna, a Real Madrid 40-t kér érte.

Gallianinak beszélnie kellett a milánói védő, Thiago Silva jövőjéről is, aki után a Barcelona érdeklődik intenzíven. „Nem véletlenül újítottuk meg a szerződését pár hónappal ezelőtt, hiszen hosszú távra számítunk rá – mondta a szerződését 2016-ig meghosszabbító brazilról a sportvezető. – Teljesen normális, hogy a világ legjobb klubja, a Barcelona, szerződtetni akarja a világ legjobb védőjét.”
12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Giovanninak teljesen igaza van ! Kaká mostmár olyan gyenge ha menne az Interbe akkor gyengülnének vele ,ha maicont belevonják akkor az inter méginkább gyengülne mert (szerintem) az inter legjobb játékosa !
    Forza Milan ! Fabre jöjjön:)

  2. Nem tudom, lehet én vagyok naiv, de ez a hozzáállás amit itt páron írtok, hogy menjen az interbe mert akkor gyengék lesznek, hát hogy is írjam le finoman … elgondolkodtató.
    Leírni nem lehet, hogy mennyi mindent köszönhetünk Kakának, még ha most a Real Madridot erősíti is.
    Kár hogy egy ilyen nagy focista ma már csere tárgyát képezheti.

  3. Jajjj neeee. Galliani tavaly végig arról dumált, hogy 100% nem jön Ibra, mert túl magas a fizetése. Végül mégis itt kötött ki. Csak nekem tűnik fel a hasonlóság a 2 ügy között? Remélem nem jön vissza. Nem lennénk vele sokkal többre. 🙁

  4. Mike Samuel mióta is vagyok Van Bastenék óta már azért elég régen bár ez nézőpont kérdése. Lehet, hogy én vagyok a világ egyetlen olyan Milan szurkolója aki soha nem rajongott különösen Kakáért de ez már olyan mindegy Kaká legszebb éveit itt töltötte de azok már nem térnek vissza. Sajnos ált. a brazil labdazsonglőrök korán érne és korán is fejezik be a “profi” futballt. 40 milliót megér??? Lehet, hogy meg de nem eurót max forintot. Kaká ára jelenleg 15-20 milka körül van reálisan. Ha Gallianiéknak van még 40 millájuk igazolni akkor Bale kellene ide szerintem!