2024-01-14 Milan-Ro...
 

2024-01-14 Milan-Roma

Oldal 2 / 2
 
Anselmo
(@anselmo)

@hegyaljani Castagnerrel a kispadon tényleg majdnem bajnoki címet is nyertek egyszer :D. Én se láthattam, pár évvel lemaradtunk róla. De akkor legyen inkább  Ternana vagy Piacenza. Ha ők is majdnem nyertek valamit 1902 körül, akkor feladom :D. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.14. 19:36
Lansky
(@lansky)

@anselmo 

Nem szoktál te ilyen értetlen lenni. Másodszor írod vagy utalsz erre, úgyhogy megkérdezem. Áruld már el, hol írtam én olyat, hogy örülnék a döntetlennek? Szerintem sehol (azzal a kivétellel)…

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.14. 20:32
Anselmo
(@anselmo)

@lansky Nem mondtam, hogy azt mondtad. Csak azt, hogy örülök, HA velem ellentétben neked jó ma az iksz is. Nekem nem jó. Én azt nem értem, miért vagy felháborodva azon, hogy nekem az ebben a helyzetben nem megfelelő. Azért vegzálsz, mert mások az elvárásaim, vagy másképpen ítélem meg a pillanatnyi helyzetet, vagy miért pontosan? Én ezt nem látom, és ebben most téged sem érteni. Kicsit frusztráltnak érezlek most :). Remélem bő 2 óra múlva elmúlik 😉

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.14. 20:43
123asd
(@123asd)

@anselmo Hát figyelj, végülis bejött a jóslatod/elvárásod, hogy simán verjük a Rómát 😀. Megmondom őszintén nem számítottam rá, hogy ilyen sima lesz, mert Pioli az Atalanta ellen bebizonyìtotta, hogy a semmi, vagy ha úgy tetszik a levegő ellen is képes volt kikapni....

De mind1 nyertünk, meglett a 3 pont, ilyen meccseket kellene játszani többször

Hajrá ❤️🖤

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.15. 07:33
kissheva
(@kissheva)

Nem tudom eldönteni mennyire lehet mérvadó ez a tegnapi meccs. Nyilván pozitív, hogy rangadót nyertünk, és hogy viszonylag simán tettük ezt, viszont ez egy hulla gyenge Roma volt.
Ahogy azt a chaten echateltük (sorry :D) kíváncsi lennék Pioli magyarázatára, hogy milyen okból jegelte Adlit egy teljes évig.

Nyertünk simán, de szerintem ez a csapat nagyon gyenge mentálisan. 2:0-nál elhitte mindenki, hogy simán megvan a meccs, és lehet szórakozni, nem gond ha kimaradnak a helyzetek. Aztán az első adandó alkalommal, hogy a Roma a 16-osunkig eljut csinálunk egy röhejes 11-est a capitano révén. Ezután pedig teljes zavar pár percig. Mintha amatőrökből állna a csapat. 

Igazából a teljes olasz bajnokságra nézve hízelgő, hogy mi a 3-ok tudunk lenni tükörsimán, látszólag semmitől sem veszélyeztetve.

A hozzászólás módosítva: 3 hónap telt el , kissheva
VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.15. 07:42
milandrukker
(@milandrukker)

Legyen akarmennyire is gyengus a Roma es nalam amugy ez a kotelezo gyozelem kategoria volt, azert jo latni, hogy ok pl mar nem nagyon fognak gondot okozni a BL inudlast jelento helyekert (Persze amint ezt leirtam, gondolom el fog indulni egy katasztrofa cunami es ev vegen 1 ponttal elottunk lesznek 😀 ). Fio 8, Lazio 9, Napoli 11, Roma 12 pontra. Az Atalanta ma valoszinuleg feljon 9 pontra, de ugye ebbol a rentegeg lemarado csapatbol 2nek is eloznie kene minket. Na mindegy, egyelore jol allunk.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.15. 10:05
Anselmo
(@anselmo)

Persze, teljesen egyértelmű, hogy ettől semmi nem változott meg. Én abban nem értettem egyet Lansky kollégával tegnap, hogy EZ a Roma egy kellemetlen ellenfél. A Roma általánosságban persze az, ez nem vitás, de ez egy teljesen szétzilált, atomjaira esett csapat most, ezt kb. mindenki látta, aki őket rendszeresen nézi. Ideális ellenfél volt, mert földön fekvő sérült, akibe egy jó nagyon bele lehet még rúgni, és közben még motiváló is, mert a nevük által ezt még el lehet adni presztízs diadalként. Ez csak tiszta pszichológia... és legyünk őszinték, ez az AS Roma jelenleg a 9. helyen áll a bajnokságban, 1 pont előnnyel a 10. Torino előtt. Én sokkal jobban félek, mi lesz az Udinese ellen, akik az életükért küzdenek, miközben számunkra az ellenük való hazai vereség után kizárólag a győzelem lesz elfogadható (és ezúttal nem csak nekem, hanem a legtöbb szurkolónak), ami ha meg is lesz, az sem nagy dicsőség... na ott egy kicsit más lesz a lélektani alaphelyzet. 

Amiért én sem mertem volna fogadni a győzelmünkre tegnap, az pont az, amit mondtatok is, hogy ez a Milan annyira ingatag lábakon áll, annyira törékeny, hogy még a fentiek sem jelentenek semmit, mert egyetlen balszerencsés epizód azonnal padlóra küldi (ahogy majdnem történt Calabria hülyesége után).  

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.15. 10:16
Dio
 Dio
(@deeo)

A Roma tizenegyes után komoly pénzt tettem volna arra, hogy ezt nem nyerjük meg. HálIsten, megnyertük.

Tegnap egyébként láttam olyan technikai megoldásokat, mintha jó focisták csinálták volna, olyan emberektől akik eddig ilyet alig mutattak. Villogni akartak Cardninalenak a lelátón? Vagy mi lőtte a fiúkat? Ha ez az ára, akkor oda kell rángatni minden meccsen, aztán van foci is.

Anselmo által használt epizód megállapítás tökéletesen jellemzi ezt a Milant, nem lehet jobban leírni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.15. 11:13
Anselmo
(@anselmo)

@deeo Szerintem igen, ennyire egyszerű ez. Ezért olyan fontos a tulajdonosi jelenlét, hogy lássák, hogy tétre megy a játék nekik is. Nem véletlen, hogy Berlusconi is olyan sokszor jelen volt a hazai meccseken, a puszta jelenléte egy extra teljesítményre sarkallta a játékosokat, olyankor "véletlenül" soha, senki nem volt indolens, vagy ilyesmi. Nyilván mindenki tudja, hogy ilyenkor minden megoldása duplán nyom a latban, mintha csak az újságokban olvasná Cardinale, hogy mi történt. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.15. 11:18
12majom
(@12majom)

meglepett mennyire sima lett...

láthatóan theo jobb helyen van a szélen, adli extra volt tegnap.

egyébként a második félidőben vettem észre, hogy lukaku játszik. ma meg meg kellett néznem, hogy becserélték vagy kezdett. a kjaer-gabbia duó nagyon levette, talán a vége felé, mikor 2-1nél megzavarodtunk akkor voltak lehetőségei.

szerintem ez tegnap rendben volt, ha így tudnánk folytatni tavasszal...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.15. 18:02
Nobody
(@nobody)

A fiúk edzőt buktattak: Roma elküldte Mourinhot

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.16. 09:52
Anselmo
(@anselmo)

@nobody Az baj, mert akkor mostantól kell tartani tőlük igazán. De ilyen távolságból ez már szerencsére nem ebben a szezonban fog megtörténni. 

 

 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.01.16. 10:03
Oldal 2 / 2