2023-12-09 Atalanta...
 

2023-12-09 Atalanta-Milan

Oldal 1 / 3
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan szombaton kora este a 8. helyezett Atalanta otthonába látogat az olasz bajnokság 15. fordulójában. A piros-feketék az előző játéknapon 3-1-re nyertek a Frosinone ellen, míg a bergamóiak 3-0-ra kikaptak a Torinótól. A mérkőzés szombaton 18:00-kor kezdődik és a Sport 1 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.12.08. 14:35
LireMille
(@liremille)

3-4 gólos győzelemmel számolok ma este, az Atalanta abszolút mélyponton, a Milan pedig felfelé ívelő formában. Nem lehet más a vége ennek így. Tapadni kell a riválisokra is, persze szem előtt tartva, hogy a NUFC ellen sorsdöntő meccs jön majd szerdán. Ha ott nyerünk, tovább is juthatunk még, ehhez csak a csoport első csapatnak meg kell vernie hazai pályán a bukdácsoló PSG-t, ez egyáltalán nem valószínűtlen szcenárió. Nagyon fontos 3-4 nap jön, két győzelemmel az egekig repülhetnénk! 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.09. 12:55
ACM_GRA
(@acm_gra)

Én már az egy gólos győzelemmel is kiegyeznék, vagy már maga a győzelem is szuper lenne az Atalanta otthonában. 

De Ketelare pedig szerencsére kihagyta a kihagyhatatlant.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.09. 18:10
kissheva
(@kissheva)

@liremille Nem tudom eldönteni, hogy ironizálsz, vagy ezeket teljesen komolyan gondolod-e, amiket írsz...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.09. 19:54
ACM_GRA
(@acm_gra)

Végül is ott van az a 3-as, csak fordítva…

Pioli out! 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.09. 19:56
Dio
 Dio
(@deeo)

Én csak remélni tudom hogy ironizál.

A meccsről.. Calabriat egy CDK is le tud büntetni, úgy gondolom ez mindent elmond a CSK-ról. Remélem még legalább egy tíz évig kell néznünk a jobb oldalon ezt a tehetségtelent, aki 10 meccsenként Maldinira issza magát, után végignyom 9 olyan meccset, hogy a Kaposvár U17-esben kiröhögnék.

Adli a harmadik gólnál hol járt? Elfáradt a 4 perce alatt? Fájt még a lába? Mi ez a bohózat??? Azon gondolkodtam úgy a 88. perc környékén, hogy megérdemeljük-e a pontot. Aztán már nem kellett ezen gondolkodni. Na nem baj, jön a BL, rendkívül nagy esélyekkel a továbbjutás terén megint, aztán szép lassan majd elgurul valakinek ott fent és elég lesz ebből az amatőr semmiből amit ez a csapat képvisel Pioli mester alatt. Annyiban azért megvédeném, hogy arról nem ő tehet hogy a játékosainktól méterekre pattannak el a labdák. Minden másról igen.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.09. 20:09
LireMille
(@liremille)

Ez nem úgy sikerült, ahogyan elképzeltem, de ettől függetlenül kb. 1 perc választott el minket egy nagyon jó és értékes eredménytől. Pioli taktikája 95 percig igazolt volt, sajnos Calabria hülyeségéről nem tehetett. Az elmúlt 10 meccsből tény, hogy 7-et nem nyert meg a csapat. De ez nagyon csalóka eredménysor, mert a játék az esetek többségében sokkal jobb volt, mint az eredmény. Csüggedésre ok nincs, könnyebben nyerhető meccsek sora jön a bajnokságban, ki lehet és kell köszörülni a csorbát. 

Piolioutozni felesleges. Egyrészt nem az ő hibája elsősorban a rosszabb széria, másrészt a vezetőségünk vele képzeli el a jövőt, ezért máshonnan kell megfogni ezt a kérdést. A csalódottságot értem, érthető, de stabilan BL-helyen van a Milan, és nyilván nem kiemelkedő, de összességében abszolút korrekt eddig ez a szezon (is). A keret erősebb mint tavaly, Jovic kezd magára lelni, ennek előbb-utóbb ki kell majd jönnie az eredményekben is. 

Sajnos ez az intenzív, nagyon erőszakos és agresszív játékstílus gyilkolja a sztaminát rendesen, sérülést is okozhat, cserébe egy látványos és őszinte játékot ad, amit érdemes nézni. Az Inter és a Juve eredményesebb, de sokkal rusnyább focival. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.09. 20:48
Dio
 Dio
(@deeo)

@liremille 😀 😀 Legalább Te próbálod oldani a frusztrációt amit ez a csapat okoz hétről hétre, időt teszel abba, hogy ezeket leírd. Ezt is értékelni kell.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.09. 21:13
LireMille
(@liremille)

@deeo Hát az ember igyekszik :). Ha már olyan sokan, olyan borúsan látnak mindent. Próbálom megvilágítani a dolgok másik oldalát, hátha... átmegy az is. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.09. 21:17
hodyzoli
(@hodyzoli)

Pioli amikor meglátja a labdabirtoklási adatokat. Más hozzáfűzni valóm nincs:

South Park Masturbation Blank Template - Imgflip

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.09. 21:59
ACM_GRA
(@acm_gra)

Ha lejjebb vesz az ember az igényekből és elfelejtjük, hogy a Milan egy legendás, patinás klub, akkor tényleg nem olyan rossz ez. 😀 3.hely, tisztes távolságra a negyedik helytől, és még icipici esély mutatkozik is a továbbjutásra a BL-ben. Hát nem csodás? 😀 De ha meg a Milan szintjén nézem a dolgokat, akkor ez karcsú. Nagyon karcsú. Sokkal több van ebben a csapatban érzésem szerint.  

Newcastle? Ha úgy esünk ki szerdán, hogy nyerünk talán még elnéző is leszek azzal kapcsolatosan, hogy nem sikerül továbbjutnunk. (“Halálcsoport” ide vagy oda, én azért annyira félelmetesnek nem tartottam az ellenfeleinket, egy Bayern/City kettőst viszont annál inkább)

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.09. 23:15
Lansky
(@lansky)

Ez a kedvencem: “Piolioutozni felesleges. Egyrészt nem az ő hibája elsősorban a rosszabb széria…”

Mintha azt mondanád, hogy annak, hogy a Titanic elsüllyedt, nem a kapitány több idióta döntése, hanem az Atlanti-óceán volt az oka…

Nem elsősorban Pioli hibája??? Akkor elsősorban kié? Ki készíti fel a csapatot a meccsekre? Ki a vezetőedző?

Ilyen egetverő baromságot hogy lehet leírni?!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.10. 06:16
HegyalJani
(@hegyaljani)

@lansky úgy, hogy ő egy troll, Ti meg nem veszitek észre, és még adjátok is alá a lovat..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.10. 06:45
hodyzoli and Gagacs reacted
LireMille
(@liremille)

@hegyaljani hagyd már abba légyszi, hogy direkt ellenem hergeled az embereket, ha nem értesz velem. Erre semmi jel nem utal. A magam részéről ezt lezártam, a többi intelligencia kérdése. De jó lenne többet is tenned itt, mint ol nélkül letrollozni embereket. 

Lansky: azt írtam, hogy elsősorban. Elsősorban nem az ő hibája. Van benne része persze, ezt elismerem, de nem főleg az ő sara. Sérülések, az újak beilleszkedése, rossz sorsolás, ilyenek... ez hol Pioli hibája? Ez egy adottság, ennyi. Kiváló szakembernek tartom összességében, és ezt sokszor bizonyította már itt is. Neki is kell az önvizsgálat, de a relatíve rosszabb eredmények elsődleges felelőse nem ő. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.10. 08:04
12majom
(@12majom)
Írta:: @liremille

"Sérülések, az újak beilleszkedése, rossz sorsolás, ilyenek... ez hol Pioli hibája? Ez egy adottság, ennyi."

hagyjuk már! sérülések? évek óta előjön, hogy sok az izomsérülés. másoknál is hasonló a terhelés, mégsem dől ki hétről-hétre izomsérülés miatt egy sor ember. főleg nem kapus. az hogy a "b"-sor jegelve van, s elvétve kap lehetőséget, persze hogy játék nélkül könnyebben sérül.

beilleszkedés? már bocsánat, volt vagy 4 hónapjuk. beillesztés? kié, hanem pioloié a felelősség?

rossz sorsolás? 2x kell minden csapattal játszani, másnak is. ezek a játékosok azért kapják a pénzt, azért dolgozik körülöttük x-száz ember hogy készen legyenek 1-1 meccsre. oké, van olyan hogy 1 meccs rosszul sül el, de hogy sorozatban hónapokon keresztül...

adottság? mi a dolga az edzőnek, ha nem az adottságokra megfelelően(!) reagálni? nos, pont ezt nem látjuk piolitól hónapok óta.

tavaly ekézték pl. inzaghit. nem nyert bajnokságot, bl-t. de idénre látszik a fejlődés. piolinál semmi, sőt. semmi tudatosság, semmi reakció sem meccs előtt, sem közben. szerintem elért odáig ez a kapcsolat, hogy ha nem verik meg a nc-t hétközben, akkor tényleg más után kell nézni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.10. 08:30
bubu971, Mutt and Gagacs reacted
Oldal 1 / 3