2023-12-02 Milan-Fr...
 

2023-12-02 Milan-Frosinone

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan szombat este a Frosinone ellen játszik a San Siróban az olasz bajnokság 14. fordulójában. A piros-feketék a múlt hétvégén 1-0-ra nyertek a Fiorentina ellen, míg a Frosinone a Genoát győzte le 2-1-re. Az összecsapás szombaton 20:45-kor kezdődik és a Sport 1 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.12.01. 18:02
HegyalJani
(@hegyaljani)

Állítólag komolyan veszélybe kerülhet Pioli, ha ma este nem nyerünk a Frosinine ellen..

Bármennyire is bosszant Pioli munkássága egyszerűen nem tudok azért szurkolni, hogy kapjunk ki..

Már csak azért sem, mert minden pontra szükség van ahhoz, hogy szezon végén ott legyünk a négy között..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.02. 10:40
LireMille
(@liremille)

@hegyaljani Ennek szerintem semmelyik jóérzésű Milan szurker nem tud drukkolni. Jó, hogy te se teszed. De semmiképp ne gondold, vagy gondolja bárki, hogy Pioli veszélybe kerülhet, ha ma nem gyerünk. A pozíciója minden orgánum szerint betonbiztos, hacsak valami egészen példátlan összeomlás nem következik be. Ha esetleg a 8-10. hely környékére is lecsúszna a csapat, akkor biztos megfontolják, de addig kizárt. Nem akarnak két edzőt fizetni, nincs más jelölt sem, ideiglenes megoldást sem akarnak, szóval a világon semmi ok, hogy őt kitegyék. Abszurd.

Nyerjünk, mert nyerni kell, és főleg mert ez a szezon úgyis az építkezésé, senki nem várt itt komoly sikereket. Cardinale és Furlani elégedett jelenleg is. Ha a TOP 4 nincs veszélybe, akkor Pioli sem. Egyszerű a képlet. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.02. 12:43
Gagacs
(@gagacs)

@liremille ez a "két edzőt fizetni" akkora bull shit duma... 😀 😀 😀 Már azzal, hogy nem jutunk tovább a 16 közé, és bukjuk a 2025-ös klub vb-t sokszorosát buktuk a két edző fizetésének. Szóval erről ennyit. 😀 

A meccset egyéb elfoglaltságok miatt nem látom sajnos (?), de majd visszanézem ha nyerünk, ha nem. Max olyan győzelmet tudok elképzelni, mint a fior ellen, egyébként ugyanazt a szenvedést prognosztizálom.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.02. 14:28
12majom
(@12majom)

ez amúgy nevetséges,h inkabb játszatunk 2 játékost idegen poszton,minthogy adnánk esélyt egy fiatalnak,aki a felkészülés alatt bizonyított ...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.02. 19:51
ACM_GRA
(@acm_gra)

Meglepően könnyű győzelem volt, szép volt összességében a srácoktól! Külön öröm, hogy Bennacer visszatért és Camarda ismét pályára lépett. Kíváncsian várom az Atalanta elleni mérkőzést, ha már a BL elúszni látszik (én egy centet sem tennék a továbbjutásunkra) legalább a bajnokságban hozzuk a fontosabbnál fontosabb pontokat. Pulisic gólja pedig valóban remek volt, ez is kiemelendő. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.02. 23:55
HegyalJani
(@hegyaljani)

Nyilván most, hogy meglepően simán nyertünk, ez kicsit sem érdekli a nagyérdeműt..

El lehetne egy kézlegyintéssel is intézni a meccset, hogy "csak" egy Frosinone volt az ellenfél, de kiindulva az elmúlt időszakban látottakból, ez egyáltalán nem volt kötelező győzelem.. Persze túlértékelni sem kell..

Fontos három pontot szereztünk.. Kellett a három pont ahhoz, hogy ne szakadjunk le jobban az Inter - Juve párostól és kellett a három pont, hogy a Napolit és a Romát ne engedjük közelebb..

Örülök Jovic góljának, hátha ad ez neki egy kis önbizalmat.. Kár a bekapott gólért, de ez sajnos benne van.. Nem lehet érte hibáztatni sem a kapust, sem a védelmet..

Még a meccs előtt, amikor megláttam a hivatalos kezdőcsapatot, az első gondolatom az volt, hogy Pioli nem normális.. Nos az eredménytől függetlenül továbbra is így gondolom.. Oké, hogy nem ment el a meccs a védelmen, de miért nem kezdhetett Simic?  Miért kell ilyen értelmetlen kockázatot vállalni..? Pioli akkor sem lenne hajlandó berakni a csapatba egy fiatal védőt, ha nem  maradna más opció.. Hamarabb játszana Giroud belső védőt, mint bármelyik fiatal srác..  Bosszantó!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.03. 10:14
Gagacs reacted
bubu971
(@bubu971)

@hegyaljani Nem akarom Piolit védeni, de talán a bl-re készülve játszatta ebben a felállásban a védelmet. Ha jól tudom Simic nem játszhat a bl-ben.

Ami a meccset illeti, még nem tértünk magunkhoz a meglepetéstől, hogy "simàn" behúztuk, ezért nincs nagy tolongás.😀. Én is készülttem a károgással, de most nincs helye, bár az összképet nézve jobb nem lett, de a 3 pont zsebben és ehhez gratula a csapatnak.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.03. 11:42
HegyalJani reacted
LireMille
(@liremille)

@hegyaljani Én meg megmondtam, hogy nincs itt ok a pánikra, ez a Milan egy remek csapat, és törünk fel, építkezünk. Most jöhetnék mondani, hogy "én megmondtam előre", de nem szokásom. De ha szeretnéd feltétlenül, akkor tessék, én megmondtam előre! :))

Chukwueze szerintem tegnap kiválóan játszott, nem értem, miért húzza le ennyire minden orgánum. Pioli pedig vérprofin húzta be a meccset. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.03. 12:40
HegyalJani reacted
Anselmo
(@anselmo)

@liremille Amikor a soraidat olvasom, akkor jövök rá, hogy erre miért nincsen már szükségem. Tényleg jobb lesz átadnom a helyemet az ékesebb tollú és élesebb szemű utánpótlásnak, lehet, hogy erre ma már nagyobb az igény. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.03. 13:19
bubu971 reacted
milandrukker
(@milandrukker)

Szerencsére tényleg sima lett és lehet örülni Jovic góljának, gólpasszának. Hatalmas pacsi Mike-nak, hogy 0-0nál fogta a ziccert, valószínűleg nagyon más meccs lett volna 0-1nél.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.03. 13:20
bubu971
(@bubu971)

@liremille 🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁🚁

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.03. 13:24
Gagacs reacted
R66
 R66
(@r66)

Ahhoz képest, hogy milyen nyögvenyelős szenvedésnek indult, elég sima lett a vége. A lényeget leírtátok, akit én kiemelnék, az Pulisic. Sokszor pontatlan, nem annyira éles, talán fizikálisan sincs a toppon, de elég szépen gyűjtögeti a kanadai pontokat. Amit viszont nagyon bírok benne, hogy ezer fokos tűzben ég, kapar, harcol, kiveszi a részét a piszkos munkából még egy Frosinone ellen is. Kiváló mentalitású játékos, sok ilyen kellene még. Részemről jár a pacsi Theo Hernandez-nek is. Ha minden igaz, ő maga kérte, hogy középen játszhasson. Nagyon bírom, amikor valaki simán hoz egy ilyen áldozatot a csapatért. Nála azt hiszem kiváló helyen van a (vice)kapitányi karszalag. Ami feltűnt még, hogy az első félidőben 3-4 olyan 40 méteres átadása volt, hogy azt hittem reaktiváltuk Pirlo mestert. A MOTM mégis azt hiszem, hogy Jovic kell legyen. Szenvedett, de gól+gólpassz a vége. Mezőnyben még mindig nem jó, de ez anno Pippo esetében sem volt elvárás és lássuk be OliG is sokszor "csak" ennyit tesz hozzá. 

Chukwueze viszont botrányosan gyenge eddig. Én remélem, hogy nem találunk több Samu nevű jobbszélsőt Spanyolhonban, mert eddig velük csak befürdünk.

Nem volt egy szemkápráztató mérkőzés, de az ilyen győzelmekért ugyanúgy 3 pontot adnak és ha másnak nem is, ennek örülni kell.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.03. 13:42
HegyalJani
(@hegyaljani)

Meg kell követnem Piolit.. Most olvastam, hogy maga Theo mondta, hogy játszik belső védőt.. Pioli pedig elfogadta, és megadta Neki a lehetőséget.. Le a kalappal Theo előtt!  Ebből nekem az jön le, hogy a Csapategység az tényleg rendben van..

Ettől függetlenül azt továbbra is tartom, hogy  a kopasz bánhatna sokkal jobban a fiatalokkal..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.03. 15:00
Gagacs reacted
Rakuzan
(@rakuzan)

Nagyon fontos győzelem volt, de ettől még nem oldódtak meg a problémák, amik határozottan jelen vannak.

Egyáltalán nincs helye az “én megmondtam”-nak…igazán megmosolyogtató gondolat. 🙂

A változások most ültek, volt több egyéni jó teljesítmény is. Megérdemli a csapat a gratulációt.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.12.03. 16:01
Gagacs, kissheva and bubu971 reacted
Oldal 1 / 2