2023-11-25 Milan-Fi...
 

2023-11-25 Milan-Fiorentina

Oldal 2 / 2
 
kissheva
(@kissheva)

Bejött a megérzésem...:D

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.25. 22:45
Anselmo reacted
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

-Végre egy bajnoki szünetet követően nyert a csapat

-nam kaptunk gólt

-debütált egy nagyon fiatal, szimpatikus gyerek, Camarda

-úgy tűnik, szándékos edzőbuktatás nincs

Az összes többi katasztrófa!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.25. 22:47
Anselmo
(@anselmo)

@rossoneri1978 nyertünk. De ez iszonyú volt, minden elemében. Hatalmas szerencsénk volt, néha ilyen is kell. Ez pont arra lesz jó, smot ACM5 írt, hogy mindenki elkönyvelje, hogy Pioli remek edző, és nincs itt semmi látnivaló. Camarda debütálása nagy élmény volt, örülök neki, és nagyon tetszett a mozgása. 

3 pont, ha érdemtelen, ha nem. Ezenkívül 123asd barátom jóslatának nagyon örülök, de nem sok másnak. Ha a Dortmund ellen is nyerünk (akárhogy), akkor megbocsátom ezt a második félidei játékot :).

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.25. 22:49
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

@anselmo volt játék😂😂😂?!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.25. 22:51
Anselmo
(@anselmo)

@rossoneri1978 Persze, játék a tűzzel 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.25. 22:53
Gagacs reacted
Anselmo
(@anselmo)

@kissheva ennél pontosabban nem is tudott volna bejönni 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.25. 23:07
ACM_GRA
(@acm_gra)

Borzasztó játék, csapnivaló egyéni teljesítményekkel, de legalább megszereztük végre a 3 pontot és bemutatkozhatott egy fiatal kis srác! 🙂 Ez is valami, a sok rossz után a bajnokságban. (és persze jó gyorsan elfelejteni ezt a mai kínszenvedést)

Dortmund? Normális esetben az lenne az igazi, ha hasonló teljesítményt raknánk le, mint a PSG ellen, viszont kivételesen lennék annyira mazochista, hogy nézzek kedden egy újabb borzalmat de 3 ponttal a legvégén! 😀 Hol kellene aláírni?!

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.25. 23:32
HegyalJani
(@hegyaljani)

Próbálom reálisan nézni a történetet..

 

Előszőr is már annak is örülni kell, hogy a rengeteg hiányzó miatt volt 11 játékos, akit Pioli pályára tudott küldeni.. Szóval értem én, hogy megint Pioli a hülye, számtalanszor átbeszéltük már, hogy milyen korlátai vannak a mesternek, de ezt a meccset túl kellett élni.. Aki parádét várt tegnap este, az nem tudom mit nézett az elmúlt 10 fordulóban.. Pláne nem a Fiorentina ellen, akik az utóbbi időben jó párszor megvertek minket..

Másod sorban, ha kikapunk akkor sem küldik el Piolit, tehát mégiscsak jobb, hogy nyertünk és behúztuk a 3 pontot.

Szerencsénk volt? Igen a végén egyenlíthetett volna a Fiorentina.. De! A Milannak is volt még helyzete szóval nem olyan egyszerű ez, hogy mákkal nyertünk..

Én annak is örülök, hogy nem szereztük meg a második gólt, mert abból kiindulva, ami az elmúlt bajnokikon történt, nem biztos, hogy nyertünk volna..

A helyén kell kezelni a tegnap esti meccset.. Nyertünk egy nehéz ellenfél ellen, nem kaptunk gólt és ha minden igaz nem sérült meg senki.. Szenvedés volt a játékunk? Igen! De, aki másra számított tényleg nem tudom mit nézett az elmúlt 1-2 hónapban..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.26. 08:31
kissheva
(@kissheva)

Egyetértek Janival. Már előzetesen mindenki azt jósolta, hogy semmi játékunk nem lesz, és még az x-nek is örülni kell majd. Szóval nem értem a fanyalgást. Tulajdonképpen ennek a meccsnek a túlélés volt a célja, és ezt túlteljesítettük.

Jobban belegondolva annyira talán nem fog volt felforgatott a kezdő, amennyire negatívan álltunk hozzá, de sajnos ennek a csapatnak hatalmas korlátai vannak. A védelem adott volt, a középpályán Reijnder fix kezdő, Musah pedig már több alkalommal is a kezdőcsapatban kapott helyet. Pobega, aki a rotációban szerepel, de ő is volt már kezdő. A támadósorban Pulisic kezdőjátékos, Chukwueze pedig elvileg nagy reményekkel érkezett, akinek a kezdőcsapatba jutásért kéne harcolnia. Jovic számomra az egyetlen kakukktojás, aki kevés lehetőséget is kapott, és értékelhetetlen nyújtott akkor is. 
DE! Elvileg egy top 3-4-re hajtó csapatnak - sőt néha a Scudetto-t is emlegetik - ne legyen már mission impossible, ha egy középmezőny felső részéhez tartozó csapatot kell fogadni, ha foghíjasan is. 

Én inkább abban látom a problémát, hogy Pioli nem forgatja az alapcsapatát, csak akkor ha rákényszerül, a kezdő 11-én kívül eső játékosok tényleg csereként vannak nála elkönyvelve. Ezáltal ők sosem lesznek igazán meccsben, és amikor kényszerűség miatt a kezdőcsapatba kell őket jelölni, akkor persze, hogy nem képesek igazán jól játszani. Csakhogy ez két dologra is vezet. A fix kezdőjét csapágyasra járatja, majd sérülés esetén a csere nem tud megfelelően helyettesíteni.

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.26. 10:12
milandrukker
(@milandrukker)

Picit vitatkoznék, na persze nem a vita kedvéert. Tegnap pont az jött ki, hogy nincsen játékunk, na nem mintha nem tudtuk volna. Persze volt 1-2 szép megoldás Csuku oldalán talán, de annyi. És aztán nézzük meg a Newcastlet, 10 hiányzóval is hogy tudnak menni. Na pontosan annyit számít egy valamire való edző. Nyilván ők sem tökéletesek, vannak szar meccseim, de jóval ritkábban.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.26. 10:29
Anselmo
(@anselmo)

@hegyaljani Hát parádét aztán biztos nem vártam, én még győzelmet sem, és hát teljesen igazad van, nézzük reálisan a helyzetet. Ebből a meccsből még ennyit is szürreális volt kihozni, ha onnan nézzük, mi itt a valóság. Alkalmatlan edző, megint egy elég halványra sikeredett mercato után, és egy raklapnyi sérült. Szóval adom, nem kérdés. 

Most megint én leszek az ügyeletes rosszfiú, de így barátok között vállalom :). 130 milliót elvertünk megint a nyáron, és ennek kb. nulla hatása érződik az eredményekre és a játék minőségére is, egy félszezonhoz közeledve. Ez a Milan semmivel nem jobb, mint a tavalyi CDK-val, Messiasszal, vagy Saelemaekersszel és Origivel. Ugyanazokat a köröket futjuk, problémákkal szembesülünk, csak közben leváltották a teljes menedzsmentet és elköltöttünk egy vagyont. Ez baromi fárasztó. Mikor lesz már az, hogy végre élvezet Milan meccset nézni megint? Hogy nem csak a 3 pontnak lehet örülni (már amikor)? Hogy nem csak azt mantrázzuk egymásnak, hogy nézhetetlen szenvedés volt egy meccs, de örüljünk azért? 

Örülök én a 3 pontnak, főleg 5 nyeretlen meccs után, tavaly is így voltam vele, amikor  Torino ellen 1-0-ra nyertünk egy hatos nyeretlen széria után, meg amikor a végén megvertük a Veronát egy újabb 5 meccses nyeretlenség után, meg amikor kizárták a Juventust, és így összejött a BL is, de azért kezdem azt érezni, hogy volna nekem jobb dolgom is szombat/vasárnap esténként, mint a soros passiónkat nézni. Na: puffogás OFF. 

Remélem kedden németverés lesz!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.26. 10:34
Gagacs reacted
123asd
(@123asd)

Mivel Jani szinte leírta amit szerettem volna, így annyira sokat nem fűzök hozzá. Amire számítottam az sikerült, avagy hogy egy sok gólos meccsen nyerünk 1-0 ra, meg hogy akik most lehetőséget kapnak azokban benne lesz a bizonyítási vágy, és mindent megtesznek. Pl Chukwueze ilyen volt akiben tényleg látszott, hogy szeretne bizonyítani, és voltak is jó megmozdulásai, rendszeresen visszajött védekezni, de nem nagyon jöttek be a számításai, neki szerintem kell egy kis idő mire belelendül, de a jövőben nagyon hasznos lehet. A másik ilyen akit érdemes kiemelni az Pobega, aki szintén fantasztikus volt (pláne a 2 félidőben), nagyon sokat melózott, és nagyon kellett ahhoz, hogy ne kapjunk gólt. Illetve Camarda debütálása is kiemelendő, 15 évesen felnőtt csapatban került, ami hihetetlen, ez talán ad egy kicsit az önbizalmának. Anselmo írta, hogy ez a Milan semmivel sem jobb a tavalyinál, ami valamelyest, ha úgy nézzük van benne igazság, de én inkább úgy fogalmaznék, hogy nincsenek összeszokva, mivel a fél csapat kicserőlődött, így szerintem leginkább ezért vannak nehézségek. Például a Maldini éra eleje is így indult (ami nekem egyébként kifejezetten tetszett), hogy fiatal játékosokat építettek fel olcsón, és ők csinálták őket fillérekből nagy játékosokká, és nem 80 milliókat szórták ki az ablakon, és ott is kellett idő sok játékosnak (pl Leao, Tonali, Theo, Kalulu,), hogy azokat legyenek akik. Szerintem most ugyan az megy itt is, meg talán az orvosi stábot sem ártana lecserélni, meg Piolit egy olyanra, akivel komolyabb terveket lehetne elképzelni. Ennyit szerettem volna. Köszönöm

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.26. 11:21
ACM5
 ACM5
(@acm5)

Nagyjából nekem sincs több gondolatom a meccshez, mint amit előttem már leírtak, de egy dolog megint szúrta a szemem. Nem gondoltam volna, hogy visszasírom valamikor Messiást, de továbbra is tartom, hogy Chukwueze eddig abszolút semmit nem tett hozzá az eredményekhez, de még a csapat játékához sem. Kicsit olyan érzésem van vele kapcsolatban, hogy nálunk bármennyit játszhat, soha nem lesz meghatározó játékos... Cáfoljon rám és kezdjen el úgy focizni ahogy a Villarealban már megmutatta, lehet egy gól áttörést jelentene nála, fene tudja. Puli legalább összeszedett már pár kanadai pontot, voltak jó meccsei, ez Chukwuezeről nem mondható el sajna...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.26. 17:49
Oldal 2 / 2