2023-11-04 Milan-Ud...
 

2023-11-04 Milan-Udinese

Oldal 2 / 2
 
Rakuzan
(@rakuzan)

Piolinak meg kell köszönni a munkát, elfáradt ez a kapcsolat. Azonnal kell egy új impulzus a csapatnak.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 08:02
bubu971
(@bubu971)

Szerintem edző buktatás zajlik. Vélemények.....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 08:35
kissheva
(@kissheva)

@hegyaljani Detto, aztán csodálkozok 31 évesen, hogy kopaszodok

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 08:55
R66
 R66
(@r66)

@bubu971 Bár a mérkőzést nem láttam szerencsére, de nem hiszem, hogy ez lenne a háttérben. Vagy legalábbis MÉG nem. Szimplán a játékosok nincsenek felkészítve fizikálisan, illetve nincs rendszer/taktika. Pioli kitalált valamit a nyáron, amihez megkapta a megfelelő játékosokat. Ez a szezon elején egész jól működött, a kicsiket domináns játékkal vertük, az új játékosok esetében egyértelműen látszott, hogy tudás és technikai szempontból is erősítést jelentenek, majd jött az Inter elleni fiaskó, ahol valami eltört. A Maestro teljesen feladta, amire a csapat egész nyáron készült és elkezdett rögtönözni. Az újak beleszürkültek ebbe, a tavalyi húzóemberek pedig kivétel nélkül visszaestek. Ha egy egy játékosnál előfordul formahanyatlás, az benne van a pakliban, de amikor MINDENKI a tudása alatt teljesít, ott bizony fel kell vetni a stáb felelősségét. Az öltözői hangulatba nyilván nem látunk bele, de azért vannak jelei, hogy bizony ilyen téren sincs minden rendben. Abban az egy dologban bízhatunk, hogy a vezetőség ugyanolyan tökös lesz, mint amikor a Maldini-Massara párost kellett kiebrudalni. Hogy ki lenne a megfelelő utód a padon, az egy nagyon jó kérdés. Arra számítok, hogy ilyen téren is inkább radar alatti, feltörekvő, progresszív arcokat nézegetnek, mintsem rutinos öreg rókákat. Hogy ez jó-e, vagy sem, az már más kérdés. A szezon még menthető a bajnokság jelen állásában, még úgy is, hogy a BL-ből nagy valószínűséggel kizúgunk. De ahhoz cselekedni kell.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 09:19
Gagacs reacted
123asd
(@123asd)

@anselmo Hát én ilyet nem olvastam. Szerintem az akinek Maldinit, a klublegendát volt mersze kirúgni, az szerintem Piolit is kifogja, amint lesz nála jobb lehetőség. De jelenleg ilyen nem nagyon van! Talán Conte, Lopetegui, Potter, vagy Flick jöhetne szóba, de ennyi. Talán Ibra visszatérése dob valamit a csapaton, de majd meglátjuk

Meg ahogy ,,hodyzoli" is írta, ezeket nem kell komolyan venni, le is írta miért.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 09:43
bubu971
(@bubu971)

Na voltam szentmisén, imádkoztam, hogy kirúgják Piolit, rajtam már nem fog múlni...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 11:36
HegyalJani reacted
Gagacs
(@gagacs)

@bubu971 🤣🤣🤣

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 11:53
milandrukker
(@milandrukker)

@bubu971 Ha nem rúgják ki, akkor bizonyítást nyer, hogy nincs isten?

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 11:55
bubu971
(@bubu971)

@milandrukker nem, csak azt, hogy Isten inter szurkoló 😀

A hozzászólás módosítva: 6 hónap telt el , bubu971
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 12:24
Anselmo
(@anselmo)

https://sempremilan.com/longo-pioli-not-in-question-milan

Továbbra is minden forrás szerint benne látják a jövőt, több időt kap, és a világon semmi látnivaló nincs itt. 

Nem arról van szó, hogy túl komolyan veszem, és az is rendben van, ha nem nyilatkozzák le, hogy mindjárt ki fogják rúgni, stb. De arra sem kötelezi őket senki, hogy még ezért is köszönetet mondjanak, vagy hogy újra meg újra elmondják, hogy Pioli az projekt alapköve, aki nélkül nem tudják elképzelni a folytatást. A kettő nem ugyanaz. Ha nem lenne az, amit Lansky írt, hogy egyfolytában nyilvános buksisimit kapna egy-egy krízis után, közben, akkor nyugodtabb lennék. Szerintem a legtöbben alábecsülik most azt, mennyire beton, sőt acélbiztos Pioli helye itt. Ha a végén a 8. lenne a csapat, az se jelentené a kirúgását, kapna egy újabb évet. Pioli egy olyan szenttehén lett a Milannál, amiről Sacchi, Cappello vagy Ancelotti is csak álmodozhatott - ennél sokkal jobb eredményekkel is. És nekem ezzel van a bajom.

És de! Igenis szívbajosak kirúgni. Nem akarják, és nagyon nem. Hogy miért az számomra is rejtély, azért nem egy tabu kérdés az edzőváltás. Szerintem épp Maldini az oka. Az ő ilyen módon történő eltávolítását (aki meg Piolit akarta kitenni innen - más kérdés, hogy Pirlóval pótolva, de ez most mindegy...) csak úgy tudják legitimálni, ha Piolihoz most már a végsőkig, sőt azon is túl ragaszkodnak. Minden más hamuszórás lenne a fejükre. 

A hozzászólás módosítva: 6 hónap telt el 2 alkalommal , Anselmo
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 12:36
Gagacs
(@gagacs)

@anselmo nem hiszem, hogy ez lenne. Ahogy a cikk sem ezt írja. Hanem, hogy ezen a rossz szérián változtatni kell, és több időt kap. De szerintem ha ez marad, karácsonyra már nem ő lesz a Milan edző.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 13:18
Anselmo
(@anselmo)

@gagacs elképzelhető, hogy nagyfokú csalódottságtól és fájdalomtól nem látok most tisztán, nem lenne meglepő. De én valahogy most nagyon veszélyesnek látom a helyzetet, és Pioli miatt elsősorban. Egyszerűen hihetetlen, hogy mennyire alkalmatlan, és mégsem látni semmi, de a világon semmi jelét annak, hogy legalább csak megingott benne Cardinale és a többiek bizalma. Nemhogy még kirúgják... szabadesésben zuhan a klub január óta, lassan egy éve szinte folyamatosan. 

Az rendben van, hogy ne legyen ideiglenes megoldás megint, és ezért nem is váltanék a nyárig, még ha olyan nehéz is ezt lenyelni. De valóban felesleges, ráadásul a legtöbb valamire való edző a szezon közben nem is vesz át csapatot. De mindannyiunk érdekében remélem, hogy én gondolom rosszul, és már gőzerővel dolgoznak annak az embernek a leigazolásán, aki újra sikerekre fogja vezetni a klubot. Éppen elég szenvedés lesz két csillaggal a címer fölött látni az Intert a továbbiakban. De én ezt per pillanat nem hiszem. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.05. 20:34
bubu971 reacted
spincha
(@spincha)

Keddi meccs elott nyilvan nem fog senki kiallni  es kimondani, hogy ki lesz rugva. Ha kikapunk  vegleg vege lesz a BLnek, es ha komolyan gondolja a tulaj az "en mindig nyerni akarok" mondandojat, akkor lepnie is kell. Gyakorlatilag, ha nem lesz egy csufos vereseg mar elegedettek lehetunk es ez eleg szomoru. Ugy is mindjart valogatott szunet, jobb idopont nem is lehetne a cserere. Lathatoan a jatekosok sem biznak mar benne, ilyenkor meg mar nincs visszaut

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.11.06. 07:40
bubu971 reacted
Oldal 2 / 2