2023-04-15 Bologna-...
 

2023-04-15 Bologna-Milan

Oldal 2 / 2
 
Gagacs
(@gagacs)

@anselmo bocs, nem hallottam rendesen. Lehet, mert magaba olvastam. 😁 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.16. 08:58
Anselmo
(@anselmo)

De viccet félretéve, rendben, legyen most ez a mondás, hogy a bajnokság le van ejtve magasról, és csak a BL... de aztán, ha nem lesz meg a 4. hely a végén, és a BL-győzelem sem, és a mercato alatt csak egyetlen egyszer meghallom, olvasom, hogy "hát BL indulás híján nincs pénz erősíteni, meg Theo megtartása volt a mi sztárigazolásunk", akkor egészen nyugodt lelkiismerettel fogom savazni a vezetőséget itt egész nyáron. Ha csak egyetlen egyszer...! Szóval ezt tényleg előre mondom. Mert ez baromira elkerülhető lett volna, és ha végül balul üt ki ez az egész, akkor azért valakinek vagy vinnie kell a balhét, vagy akkor is beletolni annyit lóvét a keret megerősítésébe, mintha sikerült volna elérni a 4. helyet. 

A személyes véleményem az, hogy felelős vezetőség nem játszik ilyen hazárdjátekot, főleg nem ilyen kiélezett helyzetben. Ezzel lehet/szabad vitatkozni, de én ettől nem tekintek el. Akár Maldini és Massara, akár Cardinale adta ki a parancsot erre, nincs joga a klub jövőjével játszani, hacsak nem tudja, hogy ettől függetlenül is meglesz a szükséges erőforrás a csapat további fejlesztésére.

És ahogyan többen mondták is: ezek után elvárás a továbbjutás kedden.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.16. 13:36
Gagacs
(@gagacs)

@anselmo ha hoztak ilyen döntést akkor én sem tudom, hogy mi alapján. Mert lássuk be, HA a döntőbe jutás meg is lenne, azt már tényleg senki sem gondolhatja reálisnak, hogy egy realt vagy szitit mi le tudunk győzni. Tudom, egy meccsen bármi lehet. De ez olyan lenne mintha a Milan valami megye 2-es csapattal játszana. Szóval tényleg nem tudom. Lehet az van bennük, hogy egy döntő vagy elődöntő már hoz annyit, mint két csoportkörös év. Másra nem tudok gondolni, tényleg.

A hozzászólás módosítva: 8 hónap telt el , Gagacs
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.16. 13:52
ACM_GRA
(@acm_gra)

Persze, foglalkozzunk elsősorban magunkkal de azért az Inter oldalán sem rózsás a helyzet. 5.helyen állnak 2 pontra lemaradva tőlünk, úgy hogy valószínűleg vár rájuk egy BL-elődöntő, egy olasz kupa meccs a Juve ellen ill. a bajnokságban a Roma/Napoli/Atalanta/Lazio négyes. Ha fogadni kellene, hogy melyik milánói klub marad le a BL-ről, a sorsolásuk tudatában azt mondanám, hogy ők. Nagy mák, hogy a bajnokságban minket is alulmúlnak, (szerintem simán rosszabbak!) beleértve az Atalantát is. A 4.hely teljesen reális, csak rajtunk múlik. BL-döntő és 5.hely kombináció? Köszönöm, de nem! Fantasztikus lenne bejutni, (óriási lenne, az biztos) de nem a BL-indulás rovására. Bár ha megnyerjük, mindegy részemről hol végzünk a Serie A-ban. Persze, részemről! 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.16. 18:29
dzsozy
(@Gunz)

Továbbra is azt mondom, hogy jelenleg még nem ég a ház, sőt a körülményekhez képest egyáltalán nem áll rosszul a csapat. Persze jó lett volna győzni mindkét meccsen, de a többi csapat is dobálja a pontokat, mint Tibi bácsi a labdákat...

 

Az Interrel szemben +2 pont és a gólarány dönt azonosság esetén; a Roma ellen (megelőlegezve nekik a mai 3 pontot -worst case erre a 7re; -3 pont és gk dönt -még-; Atalanta ellen (szintén worst case; +2, ami +3 jelenleg az egymás elleni miatt)

 

Inter: (Juve), Lazio, Roma, Napoli, Atalanta, meg az apraja

Roma: Atalanta, Milan, Inter, (Fior és kis Milan/Monza 🙂 )

Atalanta: (Fior), Roma, Juve, Inter, (Monza)

Milan: Roma, Lazio, Juve

 

Talán egy picit könnyebb a Roma sorsolása, de az Atalantáé, de főleg az Interé nehezebb, mint a Milan sorsolása. Kérdés, hogy a Roma mennyire bírja majd el a mentális terhet, amikor győzelmi kényszerben kell játszaniuk, mert a Milan 2 éve ezt csinálja. A Roma mindhárom közvetlen riválisa ellen játszik még, ami számukra mind 6 pontos meccs.(igaz kettőt az Olimpicoban)

 

Egyáltalán nem lehetetlen küldetés ez a Milan számára. De nem is egyszerű. De vajon melyik csapatnak az a fentiek közül? Csütörtök éjfél körül kicsit okosabbak leszünk. Amennyiben kiesik a Roma, akkor egyértelmű esélyesei lesznek a 4. helynek, amennyiben a Milan kiejti a Napolit. Én csodálkoznék, ha a csapatok a maradék 24 pontból 15-nél többet szereznének. 

Remélhetőleg Rebic elkapja a fonalat és a mester is finomabban fog rotálni. Innentől 0-24ben vetíteném a csapatnak az előző szezon utolsó 7 mérkőzését.

Bár ez a szezon, de főleg 2023 nem ad okot erre, de adjuk meg a csapatnak a bizalmat az előző 2 idény miatt. Képesek rá, ezt már bizonyították. Én reménykedek (még).

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.16. 19:32
Oldal 2 / 2