2023-04-23 Milan-Le...
 

2023-04-23 Milan-Lecce

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan vasárnap este a Lecce együttesét fogadja a San Siróban az olasz bajnokság 31. fordulójában. A piros-feketék múlt hétvégén 1-1-es döntetlent játszottak a Bolognával, míg a Lecce a Sampdoriával ikszelt. Az összecsapás 18:00-kor kezdődik és a Sport 1 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.04.22. 20:02
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

A lazio kikapott, lehetne hozni 3 pontot rajtuk.

forza Milan

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.22. 20:21
tupi
 tupi
(@tupi)

Nagyon fontos lenne a 3 pont (de mikor nem?)! Romanak is remélhetőleg egy vereség van kinézőbe, Lazio is bukott..Napolitól nem tudom mit várjak most már. Szóval elég kedvezően alakul/alakulhat ez a forduló.

 

Rebic jó lenne ha újra focira emlékeztető dolgokat mutatna, szegény nagyon kiesett a ritmusból.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.23. 17:19
ACM_GRA
(@acm_gra)

Mindezt még 0:0-ás állásnál írom: Kötelező a 3 pont, nincs kifogás, egyszerűen hozni kell a meccset!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.23. 18:37
ACM_GRA
(@acm_gra)

Nagyon értékes 3 pontot szerezve ott lihegünk a Roma/Juve nyakán és csak reménykedni lehet, hogy ma a Roma sem szerez 1 pontnál többet. Az elkövetkezendő meccseink valóban sorsfordítók lesznek, hiszen a Roma elleni meccs egyfajta ki-ki összecsapásként is felfogható. Ha győznénk, akkor az nagyon értékes 3 pont lenne, viszont akkor lesz igazán édes a siker ha a Cremoneset is ütjük a hétközi fordulóban a San Siroban. A 4 pont a minimum, de a 6 pont lenne az ideális. Mivel kevés van hátra és a a Juve is visszakapta pontjait (WTF?!) most már nem csak az számít igazán, hogy nyerünk-e, hanem az is, hogy a többiek mit játszanak. Utolsó fordulóban dől ez majd el, nagyon úgy fest, remélhetőleg a saját kezünkben lesz a sorsunk akkor is! 

BL? Nekem ez a párharc kicsit a 2003-asra hasonlít, nem hiszem megverjük őket, de van egy tiziölő kapusunk, akárcsak anno Manchesterben is! Valahogy nagyon büntetőpárbajt érzek… 

City/Real: Nem szoktam más fórumokat/csoportokat olvasni, de hatalmas a magabiztosság mindkét oldalon abban az esetben, ha döntőbe kerülnének. (szurkolói részről) Szeretem, ha leírják az olasz futballt, mindig ott van a meglepetés lehetősége! 😀 (az Európa-ligában is vélhetően lesz olasz a fináléban)

A hozzászólás módosítva: 1 év telt el 2 alkalommal , ACM_GRA
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.24. 07:32
Dr. KOTasz
(@dr-kotasz)

Az azért jól látszik, hogy CDK nincs a kezdőben, azonnal eredményesebb a csapat. Maga a meccs egyébként olyan olaszosan küzdelmes, taktikus (mondjuk ki: unalmas) volt, de itt akárhogyan is, nyerni kellett, úgyhogy végül is ez pipa. Rebic kapcsán őszintén szólva én is fenn hagytam volna végig, ha már a két béna belgának mindenképp be kell állnia, most akkor inkább esetleg ő fáradjon el, mint Rafa, ha már pihentetni, vagy vigyázni akarunk valakire. 

Az más kérdés, hogy sokat nem tett hozzá a meccshez a horvát, de ez most Brahimról is elmondható, igaz, volt pár jó megindulása, hogy ezeket azonnal egy elképesztően rossz eladott labdával, vagy védőbe rohanással koronázza meg, amik kb nullázták is a teljesítményt. Messiassal is visszatért a szokásos jobb oldalunk, lassan nem ártana végre tényleg igazolni oda olyat, aki képes focizni.

Végre viszont nyertünk, ez a korábbi kettő nyerhető összecsapás fényében mindenképp örömteli, és remélhetőleg erőt ad a Roma elleni derbihez, mert ott is csak a győzelem lesz elfogadható, ha jövőre is akarunk a Bl-ben vitézkedni.

A játékvezetés: meglehetősen furcsa volt, a Theo ellenit végül is akár meg lehet védeni, Rafa ellen sem fújták be a Napoli ellen hasonló esetben, fogjuk rá, hogy oké, de a kezezés az számomra furcsa volt, kapura tartó lövésnél akármennyire is próbálta leszorítani, még csak meg sem nézték. Az pedig, hogy lényegében végig vadászidényt engedett a Lecce focistáinak, inkább következetlenség volt Thiaw sárga lapját követően.     

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.24. 08:12
Dio
 Dio
(@deeo)

Azért Kifli barátunk hozta a szokásos Serie H játékvezetői színvonalat, ezúttal ez nem került pontokba, nem úgy mint múlt héten a Bolognai történet. Minősíthetetlen, kritikán aluli, botrány, nulla játékvezetés, vakok a VAR szobában minden egyes fordulóban, mikor lesz ennek vége?

Szerencsére most legalább jött a 3 pont, bár az látszik, hogy a felállt védelem ellen fogalmunk nincsen sajna, egyedül akkor van esély ha nyílik egy kis terület. Én a múlt héten már eltemettem a jövő évi BL álmokat, ha ránézek a tabellára és a sorsolásra, talán kicsit korán tettem, nagyon remélem. Játszunk a Romával, Lazioval, Juventusszal, ki lehet jelenteni hogy rajtunk múlik minden, nem a többieken.

Az maga lenne a parádé ha bejutnánk a jövő évi BL-be, hozzácsatolva még az ideiből összeszedett nem kis pénzeket.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.24. 08:24
gumicsiga
(@gumicsiga)

@deeo A bologna elleni meccs végén én is ezen töprengtem, hogy eddig hány pontot buktunk el a VAR szoba hanyagsága miatt. Nézve a Roma meccseket, ott pedig pont az ellenkezője zajlik,plusz mák faktor kihúzva a maximumra.

A juventus miatt elég necces lesz az első négybe bekerülni, gyakorlatilag alig hibázhatunk, a hátralévő meccseinken.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.24. 10:04
Anselmo
(@anselmo)

A Lazio és a Juventus hétvégi vereségei (hátha még a Roma is bukna pontokat ma este...) valóban adott nekünk valamennyi esélyt, de igazából ez is csak annyit jelent, hogy vernünk kell az összes közvetlen riválist (Roma, Lazio, Juventus) és persze hozni a tegnapihoz hasonló kötelezőket a vonal alatti / éppen fölötti csapatok ellen. Azért ezek sem jó kilátások még, csak nem reménytelen helyzet. 

A tegnapi meccs sok szót nem érdemel, mindenki tudja, hogy a 3 pont volt a lényeg, meg is lett, különösebb izgalmak nélkül, de sok tanulsággal. Mert azért az valami penetráns, hogy még egy ilyen ezer éve nyeretlen Lecce ellen is kizárólag Leaoból álljon ez a csapat támadásban. Ha a többiek még egy ilyen társaság ellen sem tudnak - nemhogy gólt szerezni, de még veszélyt sem jelenteni, akkor mi lesz így velünk, mire számíthatunk hosszabb távon? Letaglózó volt látni, hogy Rebic, Origi, Messias, De Ketelaere mennyire impotens és már ezredjére voltak azok. Őket jobbra cserélni csak akkor van esélyünk, ha a BL-indulás meglesz, különben nem. Márpedig akkor a következő szezonban elég para lesz. Nagyon dicséretes a BL-elődöntő, de azért fontos, hogy lássunk előre is. Mert 1 db embertől függeni támadásban 95%-ban, azért az nem vicces dolog. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.24. 11:07