2023-04-02 Napoli-M...
 

2023-04-02 Napoli-Milan

Oldal 2 / 2
 
Rakuzan
(@rakuzan)

Megint ékes bizonyítéka, hogy leginkább a fejekben van probléma nálunk. Ha tudunk így is játszani, mi volt ez a február, március?

Maximális dicséretet érdemel a csapat, a szezon legjobb, legszebb játékát mutattuk. Több játékos is extrát nyújtott, abszolút megérdemelt a kiütéses győzelem. A java csak most jön, a sorsolás nekünk kedvez, erőből le kell hozni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.03. 11:58
milandrukker
(@milandrukker)

Nehez lenne barkit is kiemelni, mert Simeone lovesen es a meccs vegi Raspadori zicceren kivul momentuma sem volt a Napolinak. Vegig koncentralt volt az egesz csapat, letamadtunk az elejetol kezdve es lam lett is eredmenye. Krunic es Diaz vedekezesenek koszonhetoen a gruz sracnak eselye sem volt Calabria oldalan. Piolinak jar a piros potty, amiert Diazt (A golja sem volt csunya, de a csel es a zsuga Leao golja elott....) es Benit szabadjara engedte. Most tenyleg lehet irni, hogy ha ebbol a gyozelembol nem lehet erot meriteni, akkor semmibol sem.

Ami zavaro, persze ez csak a lelkiszegeny emberek vigasza....Mehes Gabor is emlitette, meg masok is azzal ervelnek, hogy nekunk minden osszejott, a Napolinak semmi. A Napolinak persze, hogy semmi, mert eselyuk/helyzetuk sem volt. Meg amugy mirol is van szo, amikor az egesz szezonjuk arrol szol, hogy a legtobb meccsen az elso par helyzetbol azonnal lottek ket golt? Nyilvan tettek azert, hogy ott legyenek ahol, de azert ne essunk mar at a lo tulso oldara.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.03. 12:00
tupi
 tupi
(@tupi)

Na azért legalább még ma lehessen már élvezni a tegnapi győzelmet mielőtt még a jövőt vizionáljuk 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.03. 13:23
gumicsiga reacted
gumicsiga
(@gumicsiga)

Valóban egy kicsit meg kéne állni és örülni annak, "ami van". Ez a 4-0 sztem nem annyira csalóka, a Napolinak is fontos meccs volt, hazai pályán a BL összecsapásra hangolódva...

Anno az volt a baj, hogy nem állt át Pioli hamarabb a 3 védős rendszerre, most az, hogy miért nem állt vissza a 4-2-3-1-re már sokkal korábban..

Osimhen nagyon hiányzott a Nápolyiaktól(nekik), Simeone messze nem hozza azt fejjátékban, mint ő. Örülök annak,hogy Kjaer visszatért, én jobb szeretem őt középen, mint a Thiaw,Kalulu páros egyikét, sokkal biztosabb a fejjátéka és jobb az emberfogása is.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.04. 11:01
Berka_
(@berka_)

@anselmo Nem őket háromszor megveri, kétszer is elég 🙂

Sőt, ha a vasárnapi eredményből indulunk ki, akkor a visszavágón egy 3-0-s vereség is belefér 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.04. 11:04
Gagacs
(@gagacs)

Ez az "Oshimen hiényzott a Napolinak" szerintem csak kifogás. Amikor nem volt hosszabb ideig 7/7 meccset nyertek zsinórban. Szóval erről ennyit. Vasárnap jobbak voltunk, nem kicsit. Pont. (Visszanérztem a meccset Jani. 🤣 )

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.04. 11:17
Anselmo
(@anselmo)

@berka_ Belefér :D. Hát, hogy mennyire csalóka a 4-0 vagy sem, az szerencsére hamar ki fog derülni. Én azt gondolom, hogy ez alapvetően egy kiegyenlített párharc, és számomra a 4-0 inkább egy kicsúszott véglet most, semmint a valós különbség a két csapat között. De ne legyen igazam. Az minden esetre biztos, hogy amennyiben a csapatunk fejben és fizikálisan rendben van, akkor páratlan teljesítményre is képes. Ezt tudtuk eddig is, nem is ezzel van a probléma. Vertük meg már ebben a szezonban az Intert, a Juventust, a Napolit és az Atalantát is, na meg a Tottenhamet.  

Én is azt mondom, hogy legalább péntekig tegyük most félre a zárójeleket, feltételes módot, stb. De a dartsban sem sikersztori az, ha valaki egy 9 nyilas sorozatban egyszer-kétszer bedobja a nyilacskát a bika szemébe vagy a tripla 20-asba, a többivel viszont még a táblát sem találja el. Én kicsit az idei Milan kapcsán ezt az analógiát tudom hozni. 2001-ben 6-0-ra vertük az Intert, az a csapat kicsit olyan volt, mint ez. Csont nélkül nyert a Camp Nouban, szétalázta az Intert, megverte az akkor címvédő Laziót, az összkép mégis siralmas volt. De annak is nagyon örültem, amikor Comandini előszor és utoljára mennyben ment 2001-ben, ennek is nagyon örülök, csak sokkal nyugodtabb lennék, ha végre a kieső jelöltek nem kéne remegni legalább egy 1 gólos győzelemért. Azért az nicht normal, hogy halálos nyugalommal ülök le a TV elé bármilyen rangadó előtt, de izzadva és gyomorgörccsel az összes többire :D.   

De alapvetően egyetértek, az ilyen sikert ki kell élvezni, mert nem sok hasonló adódik még történelmi távlatokban sem. Kár lenne elszalasztani!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.04. 11:25
Oldal 2 / 2