2023-04-02 Napoli-M...
 

2023-04-02 Napoli-Milan

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan vasárnap este a listavezető Napoli otthonába látogat az olasz bajnokság 28. fordulójában. A negyedik helyen álló piros-feketék a válogatott szünetet megelőzően idegenben 3-1-re kikaptak az Udinesétől, míg a nápolyiak 4-0-ra nyertek a Torino ellen. Az összecsapás vasárnap 20:45-kor kezdődik és a Sport 1 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.04.01. 12:58
tupi
 tupi
(@tupi)

Ha választani kéne és hogy ne legyek telhetetlen, akkor inkább a bajnokságban örülnék a győzelemnek jobban.

 

Osihmen kiesése pozitív számunkra (még ha nem is szép ilyet mondani). Mi pedig visszatérünk a megszokott 4-3-2-1hez, ha minden igaz Calabriaval. Nem tudom mit várjak az ő és Kvara párharcától. Remélhetőleg jobb napját fogja ki a Capitano és a csapat is. Forza!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.02. 13:17
hasta
(@hasta)

Atya

Úr

Isten...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.02. 22:10
Jencius
(@jencius)

Húúú srácok...döbbenet. Tupi örülhetsz.

A hozzászólás módosítva: 1 év telt el , Jencius
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.02. 22:16
tupi reacted
tupi
 tupi
(@tupi)

Én megmondtam, hogy Milan gála lesz! 😎 🤣 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.02. 22:29
Anselmo
(@anselmo)

What the f'ckin hell that was??? Óz, Merlin és Harry Potter egyszerre dolgoztak a héten a csapaton, vagy mi?! 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.02. 22:31
Dio
 Dio
(@deeo)

Atyaég. Ez beteg volt. Mit itattak a fiúkkal? És a kérdés az, hogy van-e még ebből? Döbbenetes meccs volt, néha olyan megoldásokkal, mintha valami brazil strandon lettünk volna, csak ezek itt Milan mezben játszottak. Komoly kárpótlást kaptunk az elmúlt fordulók gyalázataiért, csak folytassa kérem!

Ne legyenek kétségeink, a két BL meccs teljesen más lesz, de mi más kéne hogy erőt adjon, ha nem ez a mészárlás? Hatalmas gratula a fiúknak, ez elképesztő volt.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.02. 22:43
Anselmo
(@anselmo)

@deeo az biztos, hogy ilyen történelmi léptékű megalázás után nagyon durván nekünk fognak esni a BL-ben. És nagyon-nagyon más lesz majd ott, vélhetőleg Osimhennel kiegészülve. De ez a maiból ne vegyen el semmit, óriási hentelés volt. És talán a három meccs közül jelen állás szerint nekünk ez a meccs volt a legfontosabb. A BL-ben meg lesz, ami lesz.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.02. 22:47
rossonero01
(@rossonero01)

Hát ez a felmosás tipikus esete volt. Felettébb magabiztosak voltunk. A kis Brahim mit játszott..óóó de szép ez a ma este! Saelemaradona cselei után a szemeim kigúvadtak és az állam a padlót verdeste. Bravó! Csak pénteken ne szarjunk bele az Empoli ellenibe könyörgöm!! 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.02. 23:00
ACM_GRA
(@acm_gra)

ez valami zseniális volt, mintha tényleg varázslatra tettek volna szert a játékosaink 🙂 Azok a finom cselek, megoldások, és persze a szervezettség a részünkről… Ez beteg volt, ha 0:6 akkor sem szólhat egy szót sem a Napoli! Csak remélni tudom, hogy ismét elindulunk a győzelem útján és jönni fognak újra a 3 pontok, folyamatosan. Kell az a 3-4.hely, létfontosságú a jövő szempontjából. 

BL? Hát nem tudom. Az nyilván egy másik meccs lesz és párharc, és tudom a BL más kávéház, de azért pszichésen csak befolyással lehet ez a megsemmisitő vereség Spalettiékre. Valamiféle kihatása lehet. Illetve ránk is, hogy végre elhiggyék Leoék, hogy önbizalommal, szívvel és persze kreatív játékkal lehet nagyon szép eredményeket elérni!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.02. 23:10
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

Nagyon jó meccs volt. A bajnoki győztes Milan játszott, a tavalyi, ellentmondást nem tűrő Milan.

Az idei kiírásban sajnos kiderült, hogy sok a csapatnak a 2 front(szerintem ez is benne volt a botlásokban),

2 meccset játszott a csapat a napoli ellen és mindkettőn határozottan jobb csapat képét mutatta, a Milan a jobbik csapat!

 

A hozzászólás módosítva: 1 év telt el , Rossoneri1978
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.03. 07:50
szucsi82
(@szucsi82)

Erre nem gondoltam meccs előtt, hogy egy ilyen sima meccs lesz.

Pioli ezt a meccset osszerakta rendesen.

Remek kontrákat vezettünk és látszott a csapaton,hogy motiváltak. 

Jó lenne  valahogy ezt tartani de nagy hullámvasút ez a szezon.Nem csak nekünk hanem kB mindenkinek aki a BL helyekért megy.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.03. 08:50
R66
 R66
(@r66)

Szinte hihetetlen a tegnapi eredmény, erre még a legvérmesebb szurkolók sem számíthattak. Talán a szezon legjobb mérkőzését láthattuk tegnap. Rengeteget ekéztem Piolit az utóbbi időben, de úgy igazságos, ha ezúttal virtuálisan is megveregetjük a vállát. Nagyon bejöttek a húzásai. Bennacer feltolása a TKP pozíciójában támadásban, Diaz a jobb szélen, Krunic ráállítása Kvaradonára, etc. A védelem is borzasztóan összeszedett volt, rengeteget számít az ilyen rangadókon Kjaer rutinja és higgadtsága, de mindenki kivette a részét a tegnapi melóból. A hozzáállás 5* volt mindenki részéről. A tegnapi estéig én nem emlékszem, hogy valaha is láthattuk mondjuk Leao-t becsúszva szerelni a saját térfelünkön. Hát most ez is megtörtént.

Kicsit azt is éreztem, hogy a nápolyiak talán lebecsültek minket, nem voltak teljesen felpörögve erre a meccsre, de ez legyen az ő bajuk. Arra viszont mérget vehetünk, hogy a BL meccsek előtt vért fognak inni. 

Kicsit talán ambivalens, de jobban tartok most a "kis" csapatok elleni meccsektől, mint a rangadóktól. Ha viszont sikerül mentálisan ugyanígy felpörgetni a srácokat, akkor nem lehet baj a TOP 4 elérésével.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.03. 09:30
Anselmo
(@anselmo)

@r66 Akkor biztosan nem lesz gond, igen. Ehhez a tabella utolsó 6 helyezettjét, köztük a már biztos kiesőnek tekinthető Cremonese, Sampdoria, Verona triót kellene megverni csupán a maradék 10 meccsünkből, amelyben még lesz egy Bologna, a két római + a Juventus. A gond éppen az, hogy a tegnapi fenséges eredmény csak és kizárólag akkor ér valamit, ha ezeket is hozni tudjuk végre, különben csak a pillanatnyi mámor és statisztikai érdekesség marad meg a tegnapi meccsről. És itt kérek előre is elnézést minden baráttól és testvértől, ha most nem látszom / vagyok túl eufórikus állapotban. A látszat tényleg nem csal, mert nem is vagyok :). 

Egyrészről tényleg sokszor volt már ilyen, hogy egy-egy imponálóan letudott rangadó / BL-meccs után a kieső jelöltek ellen is gyalázat jött, szóval csúnya szóval kicsit "nem hiszek" a csapatnak most sem. Nekünk nagyon fontos volt a meccs, a Napoli valóban lenézett bennünket, de a lényeg majd az lesz, hogy a fenti mókusörst megverjük, különben Theo, Leao és Maignan elhúznak innen, ezt már most ki lehet jelenteni. Aki hisz a sorsszerűségben, meg hogy az élet döntetlenre játszik, stb., annak a tegnapi meccs után szerintem inkább van olyan érzése, hogy a BL-ből meg csont nélkül kizúgunk majd, mintsem az, hogy na most aztán szétkalapáljuk őket, és háromszor egymás után megverjük a Nápolyt. Nekünk persze ez a tegnapi meccs volt élet-halál küzdelem a jövőnk szempontjából, szóval örülni kell, mert ez egy nagyon-nagyon értékes 3 pont. De érzésem szerint ezzel a 4-0-val nem közelebb, hanem távolabb kerültünk a BL-elődöntőtől - bármekkora paradoxon is ez. 

Mondom, még egyszer elnézést kérek, ha ez bárkit megbánt. De nem tudok mást mondani, mint az Atalanta meccs után: józanságra intenék mindenkit. Mint kiderült, akkor is volt miért, szerintem most is van. Csodálatos élmény volt a tegnapi meccs, már-már valószerűtlenül szürreális, és éppen ezért kell nagyon óvatosan közelíteni a továbbiakhoz. Azon viszont nagyon el kellene gondolkodni, hogy a csapat miért nem tud így és ilyen mentalitásban játszani legalább többnyire, vagy akárcsak a meccsek 50%-ában. Egyetlen scudettótól még nem lehet ennyire jóllakott mindenki. Hogy ez karakterhiba, vagy a szakmai stáb sara. Hatalmas érdeklődéssel várom a péntek estét. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.03. 09:55
Dr. KOTasz
(@dr-kotasz)

Ez csodálatos volt, alig hittem volna a szememnek, ha végig látom, de persze pont ezt nem tudtam, csak részleteiben nézni.

Bízzunk benne, hogy a csapat innentől ezt a szebbik arcát tudja mutatni a hátralévő meccsek nagy részén.   

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.04.03. 10:31
Oldal 1 / 2