Fórum
2023-03-18 Udinese-...
 

2023-03-18 Udinese-Milan

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan szombat este a 11. helyen álló Udinese otthonába látogat az olasz bajnokság 27. fordulójában. A Rossoneri az előző játéknapon hazai pályán botlott a Salernitana ellen és 1-1-es döntetlennel zárult az összecsapás, míg az udinei együttes 1-0-ra nyert az Empoli otthonában. A mérkőzést szombaton 20:45-kor rendezik a Dacia Arénában és a Sport 2 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2023.03.17. 20:21
Gagacs
(@gagacs)

Theo influenza miatt kihagyja a mai meccset. Ballo-Turé kezdhet helyette. Giroud se lesz 5 sárga miatt. Ez így érdekes lesz. Nagyon-nagyon kellene a győzelem, mert római derby, és derby di italia lesz a hétvégén. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.18. 11:09
milandrukker
(@milandrukker)

Nem nyerni járunk Udinebe, most azonban kötelező a győzelem a többi rangadó miatt, plusz utána mi megyünk Nápolyba.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.18. 14:33
Dio
 Dio
(@deeo)

Óriási szenvedést várok estére, de Ibra kezd, ilyenkor össze szokták kapni magukat a népek.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.18. 19:57
Dio
 Dio
(@deeo)

Mikor az ember azt hinné hogy megússzuk az első félidőt, és lesz idő a másodikban ezt megnyerni. A megye kettes védelem másképp gondolta... 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.18. 21:41
Anselmo
(@anselmo)

@deeo Szánalmasak vagyunk. A szó minden értelmében. Ajándék 11-es, az is újrarúgatva, aztán még ez sem elég a döntetlenhez. Thiaw, Tomori és Kaluluhoz képest még Mracskó is világklasszisnak tűnik, Leaónak momentuma nincsen, egy olyan játékosnak, aki 8 számjegyű fizetést kért euróban. Ez nem is szenvedés. Ez sokkal több annál. 

Ami nagyobb gond, hogy újra 2019 nyarát írjuk majd 2023 nyarán. A semmiből kell majd csapatot építeni, mert alig marad valaki, akire építeni lehetne. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.18. 21:44
Dio
 Dio
(@deeo)

Az mondjuk nem Pioli hibája, hogy a Thiaw, Tomori, Kalulu hármas néha úgy néz ki mint egy európai elitvédelem, néha viszont mint egy megye kettes bohózat. Sajnos az utóbbiból van több.

Az viszont vastagon Pioli bűne hogy az ilyen Salernitánák, Udinesek úgy ölik meg a Milan játékát már az első másodperctől kezdve, mintha osztálykülönbség lenne a csapatok között és nem a javunkra. Kilométerekre vannak a játékosaink egymástól, gyakorlatilag felvinni nem tudjuk a labdát meccsek óta. Olyan mintha 7 emberrel játszanánk. Belenyúlni, taktikát váltani képtelen. Behozza Krunicot amikor gólokat kéne lőni...

Gyakorlatilag centikre vagyunk attól, hogy jövőre ez a csapat csütörtökönként bohóckodjon valamelyik hülyeségben, amit sehol nem jegyeznek. Közben tavaly bajnok volt, közben idén BL negyeddöntős.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.18. 22:46
Anselmo
(@anselmo)

Most mondjam, hogy BL-negyeddöntő ide vagy oda, ez a Milan nem való a BL-be? Mert nem való. Ennek a csapatnak nincs arculata, se identitása, se karaktere, semmi. Egy-egy meccsre képesek összekapni magukat, amikor maximálisan koncentrálva képesek némi szerencsével eredményt elérni. Közte pedig 4-5 meccsen keresztül egy random csapatválasztással felálló sulifoci csapat szintjén játszanak, borzalmas egyéni teljesítmények sorával. 

Mindegy, hát végig kell most már csinálni ezt a szezont, aztán hoz, amit hoz. Nem tudok mást mondani. A nyáron meg alapjaiban kell újragondolni jó sok mindent. Pioli elfogyott, Leao fejben már máshol van január óta, az igazolások terén hatalmas hibákat követtünk el (Maldini és Massara), miközben kiüresedett ez a csapat teljesen. Akinek van 2 jó meccse egymás után, azt világsztárnak kiálltjuk ki. Ebben a keretben három játékos van, aki ér valamit. Maignan, Theo és Giroud. A többiek középszerű tucatjátékosok, akiknek olykor van egy-egy jó megoldása vagy napja. De az átlagos teljesítményükkel egy Werder Bremenből vagy Celta Vigóból sem tűnnének ki. Leao is ezek közé tartozik  akármennyit is kér magának. Nem véletlen, hogy a portugál válogatottban is csak peremember. 

A tavalyi scudettót senki nem veszi el így sem. Ezt a BL 8-at sem. De ez a Milan nem vehető komolyan. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.18. 23:06
Jencius
(@jencius)

Kb. el is búcsúztunk a BL- es helyektől.

Szerintem nem kell tartani az EL bohóckodástól mert oda sem fogunk érni az EL-re sem.

Én kedvelem Piolit, de nyáron mennie kell. Most már tök mindegy, ez a szezon elment.

Itt már semmi sem segít, csak egy BL győzelem, de legyünk őszinték, arra sincs sok esély.

A Napoli szépen oda- vissza elpicsáz majd bennünket, oszt annyi.

Tavaly valahogyan volt ritmusa, tempója a játékunknak, most pedig olyan lassan játszunk, mint az állat. Érdekes, hogy a középpályára felívelt labdákat mindig az ellenfél szerzi meg. Három védőnk hátul fantasztikusan passzolgat és azzal telik az idő. Totál tanácstalanok a játékosok támadásban.

Nem is a védelem a legrosszabb-ámbár Tomori teljesítménye is megér egy misét-, hanem a középpálya,

ami sem védekezésben, sem támadásban nem tud értelmeset produkálni. Teljesen középcsapat ez a mostani Milan. Már a pillanatnyi helyezésünk is túlzó a játékunkhoz képest. Ott tartunk, hogy gyakorlatilag senkit nem tudunk megverni játékban. Néha- néha nagy szerencsével nyerünk egy- egy mérkőzést, de más semmi.

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.18. 23:09
Rakuzan
(@rakuzan)

Értékelhetetlen 0, nem is vártam mást. Ezeknek már csak a BL nyújt némi izgalmat, a többi mérkőzésre képtelen mentálisan felkészíteni őket Pioli. Köszönünk neki mindent, de neki már itt lefőtt a kávé. Ha előrébb akarunk lépni, kell egy normális edző.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.19. 06:58
dzsozy
(@Gunz)

A tegnapi mérkőzésen a rengeteg kidolgozott helyzet ellenére hiányzott a végső összpontosítás. Megvolt a csapat karaktere, irányítottuk a játékot, viszont a hozzáállás nem volt a megfelelő. Holnap ki fogjuk elemezni a hibákat és hétfőn visszatérünk Milanelloba, hogy megkezdjük az edzéseket. Még keményebben fogunk edzeni ezek után. Ez egy nehéz időszak, amit át kell vészelnünk és vissza kell térni a győztes útra. Mindent meg fogunk tenni, hogy a legjobb 4ben végezzen a csapat.

Nem gondolom, hogy taktikailag fölénk nőttek volna és kvalitásbeli problémákat sem láttam a 90 perc alatt. Rafa egy nagyszerű játékos, aki a különbséget jelenti és a mai meccsen is azt jelentette. Sajnálatosan a kapusuk kivédte a lövéseit. Ibra? Sohasem kételkedtem abban, hogy vissza fog térni a pályára és a jelenlétével és a góljaival fogja segíteni a csapatot. Gratulálok neki, hogy most már ő a legidősebb góllövő az olasz bajnokságban. Igazán lenyűgöző az az elszántság, ami jellemzi őt.

 

Hogy mit gondolok a 11esről? A bírói kar ezt az ítéletet hozta és ezt tiszteletben kell tartania mindenkinek, nem foglalkozunk sohasem a bírókkal.

 

Hatalmas nyomás nehezedik a játékosokra, hiszen fájó pont volt az a tudat, hogy nem nyerhetjük meg a scudettót és már az olasz kupából is búcsúztunk. Ellenben európa legjobb 8 csapata között vagyunk. Nem gondolom, hogy a Napoli jobban rá fog tudni készülni a BL meccsre. Az egy egészen más összecsapás lesz, mint a bajnokságban. Spaletti rendkívüli munkát végez.

 

Hogy veszélyben érzem e az állásom? Nekem az a dolgom, hogy a játékosokat felkészítsem a soron következő meccsre.  Paolo minden meccsen ott van, őt kérdezzék erről.

 

Adli? A csapat még fiatal, sokan nemrég csatlakoztak a kerethez. Idő kell nekik a beilleszkedéshez, a nyelv elsajátításához. 

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el 2 alkalommal , dzsozy
VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.19. 08:23
HegyalJani
(@hegyaljani)

Tegnap egyik ismerősem megkérdezte tőlem, hogy nézem-e este a meccset.. Mondtam persze, hogy nézem, mert valamivel muszáj elcseszni ezt a nyugodt hétvégét.. Pontosan erre gondoltam, amit tegnap este láttunk.. Egyáltalán nem lep meg, sem az eredmény, sem a mutatott játék, sőt még csak nem is bosszant.. Inkább az lepett meg, amit a tippjátékban láttam, hogy szinte kivétel nélkül Milan győzelmet tippeltek a szurkolótársak..  Minta nem látták volna az utóbbi időben a vergődést.. Egy BL-sorsolástól meg nem fog megváltozni a játékunk..

Nyilván most a csapból is az fog folyni, hogy Ibra lett a legidősebb gólszerző.. Na, én ezt pont leszarom, mert ha nem szerez gólt de nyerünk, azzal sokkal előrébb lennénk.. Aki meg azt mondja (mondta), hogy Ibra sokkal hasznosabb játékos, mint Giroud, az nézzen magába és döntse el, hogy Ibrának szurkol, vagy a Milannak.. Rohadtul nem ugyanaz a kettő.. Én nem akarom többet a kezdőcsapatban látni.. Persze nem akarom Ibra nyakába varrni a vereséget, de azért az érdekes, hogy megjelenik egy cikk miszerint, Origi a jövőéért játszik, majd az Udinese ellen kap 15 percet.. Nem mondom, hogy előrébb lettünk volna a belgával, de ez már soha nem fog kiderülni..

Eddig védtem Piolit, de sokadik meccset játsszuk úgy, hogy az első félidő gyakorlatilag értékelhetetlen.. Ez egy az egyben az edző hibája.. Óriási gondok vannak a fejekben és nagyon úgy tűnik, hogy ezt a problémát Pioli nem tudja megoldani.. Teljesen érthetetlen, hogy egyes játékosok miért játszanak botrányos teljesítmény után is, mások meg ha fejen állnak sem kapnak lehetőséget.. Egyre inkább én is afelé, hogy függetlenül attól mi lesz a vége a bajnokságnak és a BL-nek, Piolinak menni kell..

A bajnokságban az a rohadt nagy szerencsénk van, hogy a két római csapat kifogja kukázni saját magát, az Atalanta meg nem lesz tényező.. Így, ha a zebrák vissza is kapják a pontokat a 4. hely akkor is meglesz..

A BL az más történet.. Ott még tényleg bármi megtörténhet, ami kicsit hihetetlenül hangzik látva a szarakodásunkat a bajnokságban.. Azzal, hogy tegnap kikaptunk Udinében, nem lett kevesebb esélyünk a Napoli ellen..

Magáról a mérkőzésről annyit tudok mondani, mint amit Tottenhames Richarlison mondott aBL kiesésük után.. "Szar az egész"

 

 

 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.19. 09:41
Gagacs
(@gagacs)

@Gunz ezt magadtól írtad vagy tényleg a Mister nyilatkozta? Mert ha utóbbi akkor tényleg kapcsoljuk le a villanyt. 🤣🤣🤣

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.19. 10:44
dzsozy
(@Gunz)

@gagacs Miért nem így szokta? Nem hiszem, hogy sokkal komolyabbat fog nyilatkozni. 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.19. 11:57
Gagacs
(@gagacs)

@Gunz igen. Ezért kérdezem, mert simán el tudom képzelni, hogy ez az ő száját hagyta el. 😁 😂 🤣

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.03.19. 12:47
Oldal 1 / 2