2022-10-30 Torino-M...
 

2022-10-30 Torino-Milan

Oldal 2 / 2
 
hodyzoli
(@hodyzoli)

Leszögezem előre hogy nem láttam a mérkőzést egyéb elfoglaltságok miatt, de jó olvasni és látni hogy nincs az a síri hangulat ami szokott lenni egy-egy vereség után, mindenki érzi hogy ez most egy "így alakult" mérkőzés volt a sérültekkel, a BL-el stb. Mi sem bizonyítja ezt jobban mint hogy valahonnan előmászott a fórum Interes szurkolója és bizony hosszú idő után tudott csak idejönni és kárörvendeni kicsit és nem, nem sikerült neki burkoltan odaszúrni, senki nem "ugrott" rá és kb. le lett xarva a "véleménye". És ez tök jó, kárörvendeni jött elő és nem, nem tudja "kiélvezni".

Ez van, lesznek még ilyen meccseink ebben biztos vagyok, mint ahogy abban is hogy ebből lesz kevesebb. Ez a csapat tavaly teljesített túl, nem erősödött (illetve nem tudjuk biztosan, mivel sokmásssalhangzós és Adli nem játszik, Origi inkább nem mint igen, de még hátha, De Keatelere meg inkább jövőre lesz érdekes, nekem Pobega a "nagyon nem" kategória), így igenis meg kell becsülnünk a tavalyi bajnoki címet most még jobban, drukkolni a Salzburg ellen és oda KELL érni az első négy hely egyikére. Személy szerint ha a BL-ben tovább tudunk menni és ott leszünk a BL induló helyek egyikén én már nem leszek csalódott év végén (talán csak ha a Leao/Bennacer kettőssel folytatódik az átigazolási szappanoperánk).

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.01. 12:35
HegyalJani
(@hegyaljani)

@hodyzoli Csak nem Te is Női röplabdát néztél, mint egyéb elfoglaltság? 😀   Halkan megjegyzem jobban jártál volna..

Jó olvasni az ilyen reálisan megfogalmazott véleményeket! 👍 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.01. 13:19
Anselmo
(@anselmo)

@hodyzoli van itt Interes szurkoló? Ezt miből szűrted le? Főleg azt, hogy interes. Ezt még be is vallják? 😂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.01. 20:43
hodyzoli
(@hodyzoli)

@anselmo Van, de mivel a régi fórum már nem elérhető, így lényegtelen, ott utána lehetne nézni miket írogatott (idén persze most írt először egy ilyen mérkőzés után). De azért csak hogy tudja az illető:

Robert De Niro te vigila a 'Los padres de ella', quédate en casa

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el 2 alkalommal , hodyzoli
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.02. 10:37
Oldal 2 / 2