2022-10-30 Torino-M...
 

2022-10-30 Torino-Milan

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan vasárnap este a tabella 10. helyén álló Torino otthonába látogat az olasz bajnokság 12. fordulójában. A piros-feketék hétközben egy Zagreb elleni 4-0-s győzelemmel hangoltak a meccsre, míg a torinói alakulat az előző fordulóban 2-1-re nyert az Udinese ellen. A mérkőzés 20:45-kor kezdődik és a Sport 2 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.10.29. 20:34
HegyalJani
(@hegyaljani)

Nyert a Napoli a Juve és az Inter, nincs mese nekünk is be kell gyüjteni a 3 pontot..

Masszív a Torino, de már számtalanszor megmutatta a Csapat, hogy képesek kényszerhelyzetben, (akár csúnya játékkal is) nyerni..

Ha minden igaz Origi kezdeni fog. Végre nem kell Giroudnak egyik meccs után jázszani a másikat, tud piheni és ha Origi elkapja a fonalat lesz két gólveszélyes csatárunk, amire nagyon rég volt már példa..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.30. 08:14
milandrukker
(@milandrukker)

@hegyaljani Még csak annyit sem írtál, hogy nehéz meccsre számítasz vagy hogy vért fogunk izzadni 😂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.30. 12:10
HegyalJani
(@hegyaljani)

@milandrukker Nehéz is volt megfogalmazni úgy a mondókám, hogy ne írjam bele "nehéz meccs lesz" 😀

De csak a Te kedvedért és, hogy megnyugodjon a lelked 😀  Szerintem Nehéz Meccs Lesz 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.30. 13:26
Anselmo
(@anselmo)

@hegyaljani Szerintem meg olyan sima lesz ez, mint a tiszteletes arcbőre a szentmise előtt. Azt nem mondom, az eredmény sok gólos győzelem lesz, de az az érzésem, hogy a meccs képe alapján itt nem lesz okunk nagyon izgulni. A Torino a nagyok ellen rendre szánalmasan betlizik csupán, mi szinte a lehető legjobb kezdőnkkel állhatunk fel (ha akarjuk), engem meglepne, ha itt komolyan veszélyben lenne a győzelmünk ma este.

Az egyedüli veszélyt abban látom, hogy félszemmel már mindenki a Salzburgra néz. Az ősz egyik legfontosabb meccse, érthető is lenne valahol. Ha így lesz, akkor bármi előfordulhat. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.30. 15:25
HegyalJani
(@hegyaljani)

@anselmo Még jó, hogy sima 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.30. 21:25
Dio
 Dio
(@deeo)

Leao úgy gondolta hogy ő most megye 3-as csatár szintjére issza magát a meccs előtt, minek vezetni a harmadik meg az ötödik percben. Oké, van ilyen, rohadt bosszantó, de van. De azt azért megkérdezném hogy az utána következő 40-ben mégis mi pics.t csinál a csapat? Nulla támadást vezettünk a félidő alatt, nullát! 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.30. 21:37
Anselmo
(@anselmo)

@hegyaljani Na ezért nem kell optimistának lenni. Sikerült produkálni az egyetlen dolgot, amitől féltem. Fejben teljesen szétesett, indolens játék. Azt hittem, ezt már sikerült kinőni, de nem. Leao óvodás ziccereket ront, de mindenki más is dekoncentrált, fejben akárhol máshol... de ha nem írom le... a faxom vele tényleg! Ebből így nagy verés is lehet. Sajnálom, ezúttal jobban bíztam a fiúkban, mint kellett volna...

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.30. 21:39
Dio
 Dio
(@deeo)

Teljesen érthetetlen, hogy hogyan lehet egyik napról a másikra ennyire másik arcát mutatnia egy csapatnak. Egy kezemen meg tudom számolni hogy hány jó megoldást láttam tőlünk ezen a meccsen. Gyakorlatilag nem volt három egymást követő jó passzunk. Labdakezelési hibát tömkelege, ötlettelen, hátrapasszolós, kilátástalan szar. Nem tudok jobb szót használni a mai produkcióra, egyszerűen ez egy hatalmas nagy nulla volt, teljesen megérdemelten győzött a Torino.

Piolit sem értem. Nem látja hogy az egyes csapatrészek között legalább 30 méter távolság volt  az egész meccsen? Így hogy akart támadást építeni? Az nem támadás hogy Gabbia vakdossa felfelé a labdákat, hátha lesz belőle valami. Azt sem értem, hogy ebben a Pobegában mit láthat, mert ami ma is művelt ez a totál fogalmatlan böszme, arra nincsenek szavak, mégis végig játszotta az egész meccset. Mit kell mondjuk csinálnia az újaknak, hogy ennyire ne kapjanak lehetőséget? Ezt a szintet bárki hozza, akármelyik primaverás is akár.

Kiábrándító és fájdalmas meccs volt, botrány. Hétközben jön a Salzburg és simán megesszük őket ezek után. Ebben biztos vagyok. Aztán majd magyarázza meg valaki hogy hogy lehet ez ennyire hektikus.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.30. 22:51
LireMille
(@liremille)

FIÚK, szálljatok magatokba a mai meccs után! Leaoval az élen, de gyakorlatilag mindenki. Azt adom, amit a kolléga írt, hogy fejben voltak itt nagy bajok és voltak elszállva, eltűnve a srácok, de ilyen amatőrséget nagyon nem kellene akkor sem. Ezt a Torinót elnézve ez valóban tükörsima lett volna, ha kicsit is komolyan vesszük a meccset, de xartunk bele. Szerdán csak ki ne essünk ezek után.

A Napoli bainok lesz idén, menthetetlenül, se azért a TOP4 ért is bőven jobban oda kell tenni magunkat!!! 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.30. 22:54
maldini82
(@maldini82)

@anselmo Ilyen az mikor valaki nagyképűen betolja, azt a szöveget amit az adott illető. Az a durva, ahogy a Sinter indult azt hittem, hogy még vagy 10 pontra vannak tőlünk aztán ma néztem  meg a tabellát és megleőve látom, hogy már csak 2 pont az előnyünk előttük. Nagyon kíváncsi leszek a szezonra, A Inter épp kezd belendülni a Nápoly le se állt, a tök fogalmatlan Juve is 4 pontra van. Ez azért aggasztó, mert nem úgy tűnt, hogy mi hullámvölgyben vagyunk viszont az inter és a juve nagyon is úgy mégis +2 és +4 pont csak a különbség tőlük.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.30. 23:01
Anselmo
(@anselmo)

@maldini82 egy ilyen fiaskó belefért nekünk is. A Napolit idén senki nem fogja befutni, nagyon alábecsülik őket (ahogy minket is tavaly), de rosszul teszik. Itt legfeljebb a 2. helyért lehet menni, azért pedig jól állunk még így is. Ettől függetlenül, nagyon kár ezért, mert ez a Torino nekünk nem lett volna ellenfél, ha nem ennyire botrányos és elfogadhatatlan megközelítéssel megyünk neki ennek a meccsnek. 

Nyilván nem nagyok a különbségek jelenleg, a kicsik ellen szinte senki nem hibázik, mi most mentettük. Remélem megérte, szerdán este majd elválik. De nagyon nem oké, hogy mentálisan ennyire nem készülünk fel egy mérkőzésre, akármilyenek is a körülmények. Ez egyénileg és csapat szinten is totális blackout volt, amit mással nem lehet magyarázni. Ez volt az egyetlen félelmem a meccs előtt, sajnos bejött. De megmondom őszintén, hogy ez most nagyon meglepett, mert bár említettem, de nem igazán hittem volna, hogy ezt is fogom látni ma este....

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.30. 23:13
szucsi82
(@szucsi82)

Talán a legjobbkor jött ez a vereség így a BL meccs előtt.

Láthatják a srácok ,hogy itt a megfelelő koncentráció nélkül nem lehet meccset nyerni.
Én is úgy látom ,hogy páran fejben voltak valahol máshol.
Ami feltűnő ,hogy mennyi helyzetet tudunk kihagyni az utóbbi időben.
Persze Leao vagy Giroud legalább oda kerülnek ,hogy helyzetbe lehet hozni őket.De ez az Origi nekem egy nagy talány.Bár én nem is vártam semmi különöset tőle.Persze ennél talán még is többet mint amennyit láttam eddig.

Spezia,Cremonese,Fiorentina.Ez a három bajnoki van vissza amit jó lenne megnyerni mind.

Következő fordulóban a riválisok egymással játszanak.

Atalanta-Napoli,Roma-Lazio,Juve-inter

Forza Milan

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.31. 06:54
rossonero01
(@rossonero01)

Tipikus. Kihagyjuk a lehetetlent is és ahelyett, hogy a BL meccs elôtt 3 nappal energiát spórolva lehoznánk a meccset, kapunk 2 gólt a semmibôl és futhatunk az eredmény után. Bosszantó.

Abban egyetértek Dio szurkertárssal, hogy az utóbbi hetekben megint nem tudunk konzisztensen normális teljesítményt lerakni (még a zágrábi meccsen is botrány volt az elsô félidô, aztán a másodikban meg parádé), viszont abban nagyon nem, hogy az osztrákokat majd mi “megesszük”. Nem lesz az sétagalop és ha nem kapjuk össze a védekezést, meleg lehet a pite.. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.31. 08:14
gumicsiga
(@gumicsiga)

Szerintem Pioli jó felkészítette a csapatot, az első 30 percben be kellett volna húzni ezt a meccset. Diaz és Theo jók voltak az elején, Leaonak sajnos most nem ment. Nem csak a kihagyott helyzetekkel volt a gond, a Torino-nak nagyon nem ment az elején látszott, hogy görcsölnek, pontatlanok voltak, nagyon nagy mezőnyfölényben voltunk.

Ezt nem kellett volna kiengedni, szépen engedtük nekik, hogy játszanak jött is az első gól, utána elhitték, hogy meg tudják nyerni a meccset, mi pedig azt, hogy el tudjuk veszíteni.

Tipikus tanuló pénz az ilyen fiatal játékosoknak, biztos vagyok benne, hogy magába szállt a csapat, meg kell érteniük, még egy középkategóriás Seria A-s csapat ellen se lehet leengedni, amíg Milan mez van rajtuk, addig nem pihenhetnek a pályán, mert magasak a klub elvárásai.

A játékra inkább nem is írok semmi, nézhetetlen meccs volt, katasztrófa volt az egész.

Ogiri nem lesz jó nekünk, nem fogja tudni hozni azt a szintet, mint Girud vagy Ibra, Kjaert nem ajánlatos pihentetni tétmeccseken, mert a rögzített helyzetből mindig kapunk gólt, ha nincs a pályán, Pobega pedig nekem már nagyon rég szúrja a szememet a kezdőben, nem tudom mit lát benne Pioli se védekezésben se támadásban nem kiemelkedő, nem jó a technikája és nem lát a pályán. Maignan most is hiányzott, a második gól szerintem védhető volt.

Sajnos megtépázott nagyon a kezdőnk Calabria,Florenzi helye lyukas, Girud cseréje nem elég jó, a középpályán pedig egyenlőre csak a Tonali-Bennacer párosban bízhatunk -nekem nagyon hiányzik Kessie, kellett volna egy magasabb szintű KP-t igazolni-.

 

 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.31. 09:41
Oldal 1 / 2