2022-10-22 Milan-Mo...
 

2022-10-22 Milan-Monza

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

MATCHDAY! A Milan ma kora este hazai pályán fogadja a Monzát a Serie A 11. fordulójában. A harmadik helyen tanyázó piros-feketék egy Verona elleni 2-1-es sikerrel hangoltak a mai meccsre, míg a 14. helyezett újonc együttes 1-0-ra kikapott az Empolitól. Az összecsapás 18:00-kor kezdődik és a Sport 2 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.10.22. 07:39
HegyalJani
(@hegyaljani)

Nagyon remélem, hogy nem a Verona elleni meccsel hangoltak a srácok, mert ott csak az eredmény volt elfogadható 🙂

Egyébként, szerintem semmivel nem lesz könnyebb a Monza ellen sem.. A hírek szerint eléggé felforgatott csapattal fogunk pályára lépni, de azért ezzel csak óvatosan, mert legutóbb sem jött be az a kezdőcsapat, amit előzetesen megjósoltak a lapok..

Elcsépelten hangzik, de ma is a 3 pont a lényeg, de azért én nem bánnám, ha lehoznánk egy kapott gól nélküli meccset..

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.22. 12:21
ACM_GRA
(@acm_gra)

Külön örömteli Brahim teljesítménye, másrészt összességében a mai produkció nagyon rendben volt a csapattól. Origi is végre betalált, és a 3 pont is zsebben. Hangolhatunk is a BL-meccsre 🙂

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el , ACM_GRA
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.22. 20:25
szucsi82
(@szucsi82)

Ez egy remek meccs volt.
Örülök,hogy ilyen felforgatott csapattal is lesimáztuk a Monzat.
Diaz nagyon ráment ezekre a szólókra , szerencsére sikeresen 🙂
Többen tudtak pihenni a BL meccsre ez is külön öröm.

Kedden meg előre a győzelemért.

Forza

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.23. 08:09
Dio
 Dio
(@deeo)

Ez az új kommentátor gyerek a Sport TV-n valami elvakult Milan szurkoló lehet? Itt van köztünk netán? 🙂 Ha jól rémlik múltkor is ő nyomta a meccsünket meg most is, azért néha egészen túlzóan lát mindent, de mindegy, legyen így amíg nyerünk 🙂 

Tegnap a srácok olyan meccset hoztak, amit vártunk, sok gólos, sima győzelem. Szimpatikus ez a Monza, kár lenne kiesniük főleg Berlusconiék miatt, de úgy gondolom lesz azért bőven gondjuk az év során. Ettől függetlenül vannak ott teljesen biztató nevek, lásd Sensi, Ranocchia, tulok Petagna, Caprari stb. 

Remélem Diaz nem sérült meg huzamosabb ideig, láthatóan a Juve elleni meccs hozott nála most megint egy pozitív ívet, amit jó lenne minél tovább tartani. 

Hogy ne vesszük el azért a rózsaszín ködben, tegnap is látható volt, hogy sajnos valamiért idén relatív sok gólt kapunk és sok védelmi hibával játszunk még az ilyen kicsik ellen is. Tatának azért volt nem kevés védése, amivel szerencsére inkább agyon rúgták, a szélekre nem mindig tud odaérni. Intő jel ez, hogy 1:0-ákra nekünk ilyen támadókkal semmiképp nem szabad ráülni, mert minden meccsünkben benne van a kapott gól sajna. De legalább tudunk többet is lőni, nem csak egyet. 

Szegény CDK-t sajnáltam a meccs végén, hogy még mindig nincs meg az első gólja, de érhetetlen mit akart ott a kapu torkában, egészen komikusra sikerült az a "megoldás" 🙂 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.23. 08:44
Berka_
(@berka_)

@deeo Az kommentátorral a legnagyobb baj, hogy túl sok átigazolási pletykát olvas, amit rendszeresen el is mond. A középpályásainkat folyamat "eladja" az angol sztárcsapatoknak, tegnap meg azon röhögtem jót, hogy szerinte Brahimot azért lesz nehéz megtartani, mert a Real is igényt tart rá. Azért ahhoz neki sokkal több ilyen meccs kellene, hogy a Real elkezdjen gondolkozni róla. És nemcsak a kiscsapatok ellen kellene villognia.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.23. 10:56
tupi
 tupi
(@tupi)

Ha Milan szurkoló a kommentátor az a baj, ha Milan ellenes az a baj.. 🤣 

De mivel ennyire benne van az átigazolási hírekben nem lehet hogy @Gagacs lenne az? 🧐 😀 

 

CDK-ra visszatérve, láttam tegnap egy képet, ami elég szomorú számomra. Erősíti azokat a hangokat amiket itt is sokan mondtak hogy MÉG nem tekintenek társként rá. Elméletileg egyébként lefújás után egyből be is ment az öltözőbe, nem maradt ünnepelni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.23. 11:29
Lacinho
(@lacinho)

@tup1 

Mit kellett volna? Meghívót küldeni neki? 😀 

Ennyi erővel kalulu is elég a szélén van mégse gondolom hogy ki lenne hagyva. 

Meg aztán mi a könnyebb annak a 10üneplőnek odamenni CDK-hoz vagy neki odamenni a többiekhez... Az a baj tehetséges de adós a jó teljesítménnyel. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.23. 17:33
Lacinho
(@lacinho)

Viszont Messias tegnap kétszer is nagyot villant. Nem egy sztár de jól bevállalta az 1-1 ellenit és gól is lett és a végén az a viszatett labda is parádé volt

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.23. 17:35
Anselmo
(@anselmo)

Szerintem különösebben nem kell aggódni De Ketelaere kapcsán. Pioliék nagyon értenek a fiatalokhoz, és az ilyen helyzetekhez, amikor valakit fel kell hozni, fel kell zárkóztatni. Csak hát ez időbe telik, ahogy Tonali, Leao, vagy Bennacer esetében is masszívan 1-1,5 évbe telt, mire el kezdték hozni az a normát, amelyet ma többé-kevésbé konzekvensen hoznak meccsről-meccsre. Vannak kivételek, mint Theo Hernandez pl., de nem ez a jellemző. CDK egyelőre a bevezető szezonja elejét futja, az árcímke hatalmas terhet rakott rá (ahogy Tonalival is ez volt a baj korábban), új az ország, a liga, és izmot is kell rá pakolni - ami szintén nem 2 hét - hogy egy fizikálisan sokkal többet követelő bajnokság kihívásainak megfeleljen.  Ezekkel jön majd a most feltűnően hiányzó önbizalom, és kohézió is a csapattársakkal. 

A belga szerintem csak egy erős nyári alapozást követően a következő szezonban fog termőre fordulni, és nincs ezzel semmi baj, mint említettem sokan a mostani húzóemberek közül ugyanígy kezdték. Ő egy befektetés, így kell rá tekinteni ebben a szezonban. Az esze, a technikája megvan, ezeket nem lehet növeszteni, de némi izmot és önbizalmat könnyebb. Nagyon görcsös jelenleg, de ki ne értené meg. Én is az lennék. Nélküle is lazán tartjuk a második helyet a bajnokságban (ezt a Napolit pedig idén senki nem fogja tudni megszorítani), a BL-ben a saját kezünkben a sorsunk, eddig ez is belefért. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.24. 09:23
Rakuzan
(@rakuzan)

@anselmo CDK résszel egyetértek, felesleges minden mérkőzés után ecsetelni. Türelmesnek kell lenni vele.

Ezt a Napolit azonban én személy szerint továbbra sem tudom komolyan venni. Most szépek, jók az eredmények, de szerintem tavasszal gyönyörűen ki fognak pukkanni és a BL-helyekért versenyezni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.24. 10:32
Dio
 Dio
(@deeo)

@rakuzan A vb sok mindent meg fog határozni idén. Egyrészt lesz azért pár játékos aki részt vesz, de még több aki otthon marad (csóri olaszok). Nekik különösen fontos lesz hogy hogyan tartják fent úgymond az erőnlétet, a nem rövid szünet alatt.

Eddig az őszi szereplésből nagyjából lehetett egy erőviszonyt felállítani, most ezt akár totálisan eltörölheti ez az ostoba időpontos vb. Roppant kiváncsi vagyok milyen tabellát látunk tavaszra, mellesleg én sem gondolom hogy ez a Napoli ne pukkadna ki addigra, ahogy eddig mindig.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.24. 11:14