2022-11-05 Milan-Sp...
 

2022-11-05 Milan-Spezia

 
norberto012
(@norberto012)
Admin

A Milan szombat este a San Siróban fogadja a Spezia együttesét az olasz bajnokság 13. fordulójában. A piros-feketék szerdán egy Salzburg elleni 4-0-s győzelemmel hangoltak az összecsapásra, míg a Spezia az előző fordulóban 2-1-re kikapott a Fiorentinától. A mérkőzés 20:45-kor kezdődik a San Siróban és a Sport 1 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.11.04. 20:18
kissheva
(@kissheva)

Abban bízok, hogy a srácok tanultak a Torino elleni meccsből, és rájöttek arra, hogy nem elég egy győztes Bl meccs után a bajnokságban egy kiscsapat ellen koncentráció nélkül csak kivinni a mezt a pályára. Mivel a "nagyok" igencsak kevés pontot hullajtanak a "kicsik" ellen, így ennek egy fontos, és kötelező 3 pöttynek kell lennie.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.05. 11:06
norberto012
(@norberto012)
Admin

VálaszIdéz
Topic indító Közzétéve : 2022.11.06. 10:42
Anselmo
(@anselmo)

Régen örültem így gólnak, mint a tegnap esti Giroud találatnak. Hihetetlenül fontos gól volt és nagyon kellett. Néha meglepően sok múlik csak ezeken a nüanszokon, hogy az előző szezonban és addig ebben is többnyire érkezik az ilyen drámai megmenekülés, az előtte lévő években pedig sokkal többször volt ez fordítva - vagy mi kaptuk a végén a kegyelemdöfést. 

Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy a Napolit ebben a szezonban senki nem foghatja meg. Mi sem, mások még annyira sem. Tudom, hogy a legtöbben unásig ismételgetik, hogy majd jön a kipukkadás, meg nem olyan jók ők, stb. Ugyanazt a hibát követik el, mint a Milan kapcsán oly sokan tavaly, akik még a legvégén sem akarták elhinni, hogy ez a csapat bizony bajnok lesz, mert a legjobb. A két csapat közt azt hiszem az fog dönteni, hogy míg a Napoli szinte minden új igazolása egy telitalálat, sőt húzóemberek lettek rögtön, addig a mieink gyakorlatilag semmit nem tesznek hozzá a játékunkhoz. Pobega, Adli, De Ketelaere, Dest, Origi, Thiaw és Vranckx gyakorlatilag nulla haszonnal bírt eddig. Gólt alig szereztek (együttvéve kettőt, ráadásul ebből egyik sem volt meccs kimenetelét befolyásoló találat), gólpassz is egy jött össze belőlük, és ez tekintve, hogy 19 tétmeccsen vagyunk túl, iszonyatosan kiábrándító. 

Korai lenne még pálcát törni felettük, de azt hiszem ez a nyári mercato eddig korántsem hozta azt, amit kellett volna - a pályán legalábbis semmi nem látszik az elköltött 50-60 millióból, ami luxus. A már eddig is itt lévő kulcsembereinknek nincsen valós alternatívája, sem a középpályán, sem a támadósorban, és a védelemben sem nagyon. Van egy erős kezdő 11, de amint kicsit is rotálni kell, akkor drasztikusan esik a játékunk minősége és színvonala. Mindehhez képest hatalmas és nagyon figyelemre méltó eredmény, hogy 2. helyen állunk idehaza, és megvan a nyolcaddöntő a BL-ben. Mi lett volna, ha még normálisan igazolunk is? Csak félek, hogy ha az újoncok nem találnak magukra, akkor hosszabb távon ez fenntarthatatlan lesz. De a lényeg, hogy az eredményekre szavunk sem lehet eddig, mert akárhogyan is - de a klub hozza a tőle előzetesen elvárható pontszámot és eredményeket. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.06. 11:02
szucsi82
(@szucsi82)

Na még két meccs idén aztán jöhet a pihi néhány játékosunknak 🙂

Megnehezítettük a magunk dolgát rendesen a kihagyott helyzetekkel de szerencsére jött Giroud és gólt lőtt.Meg ugye kiállítatta magát aminek nem örülök.

Hiába egy Cremonese lesz kedden az ellenfél azért ezt az Origit elnézve nem vagyok nyugodt.
De majd a baloldalunk megoldja ha kell.
Kiemelném még Tonali meg nem adott gólját ami csodálatos volt.

Kár ,hogy ritkán próbálkozunk 16-oson kívülről.

Napoli igen erős és eddig mind a 4 rangadojukat (Lazio,Milan,Róma,Atalanta) megnyerték és ráadásul mindet idegenben.Nehéz lesz őket megelőzni ha csak nem jön valami nagy blama náluk.

Már nagyon várom a hétfői sorsolást.

Forza Milan

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.06. 11:19
milandrukker
(@milandrukker)

Jo latni, hogy tudunk az utolso percekben is nyerni, plane, hogy nem ez volt az elso alkalom. Ami viszont nagyon aggaszto, az a csapat mentalitasa. Az elso felido az pontosan olyan volt, mint amilyennek lennie kellett egy bajnokapirans vs kiesojelolt csatajaban. Sikerult golt szerezni, helyzetek is voltak dogivel, de sajnos nem sikerult lezarni a meccset, na bumm. A masodik felido a szokasos tingli - tangli focinkat hozta, semmi akaras, semmi otlet abban a keves probalkozasban, amikor tamadni probaltunk. Ez talan meg bele is ferne, ha tudnank kontrollalni a meccset egy kiesojelolt ellen, de meg az sem megy valamiert.

Jo lenne ezen valtoztatni, mert amiota 5 cserelehetoseg van, nem nagyon panaszkodhatunk, hogy elfaradunk a kp-n. A masik problema ehhez kapcsolodik, ahogyan @Anselmo is emlitette, az uj jatekosok semmit sem tudnak hozzatenni a csapat teljesitmenyehez. Mar pedig 7 jatekosrol van szo, vagy teljesen sutak (kerdes, hogy akkor minek hoztuk oket?) vagy keptelenek vagyunk beepiteni oket. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.11.06. 17:54