2022-10-16 Verona-M...
 

2022-10-16 Verona-Milan

Oldal 2 / 2
 
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

Én azt nem értem, hogy Gabbia mit akart.

mert a 16oson belül 5ös irányába belőtt labdánál ő visszafele akarta húzni a lábát…ilyenkor nem pont előrefelé kellene mozognis s nem fékezni magát, hogy 1. ne mehessen be a kapu elé a labda, 2. kirúgja szögletre?!

mert így pont egy balszerencsés öngól lett.

Nagyon pontatlanok a fiúk, nincs presszing, nem tudják uralni a pályát.

Giroud berúghatta volna s akkor 0-2

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.16. 21:42
utahjazz
(@utahjazz)

Adli eddig botrányos. Nem vedekezik, lassú tamadásban, hagyja 3x lepattanni a labdát mielőtt levenne, nem ugrik fel fejelni, most meg elesik a saját lábában... Nagyot kellene javulnia!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.16. 22:00
szucsi82
(@szucsi82)

Nem volt jó meccs Adlinak de épp úgy kell neki is az idő mint anno Leaonak vagy Tonalinak.Nem is játszott eddig és ha ezután sem fog akkor sosem lesz igazán formában.
Engem Origi jobban zavar aki azért kap lehetőségeket de rendre nem érzem benne azt ,hogy ő ide való lenne.Nem hiába olvasni minden nap valamilyen csatár pletykát.Thiaw viszont védekezésben egyből jól tudott beszállni.Sikerült a 3 pontot megtartani a mentéseivel.

Szerencsére most nem lesz hétköznap semmi így egy kicsit lehet fújni a srácoknak.
Minden pont fontos és ez is rettentően az volt.Mike remélem minél előbb felépül aztán lassan összeáll a csapat.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.17. 07:21
Dio
 Dio
(@deeo)

Ez kétségtelenül az idei évünk legszenvedősebb győzelme volt, mind a csapatnak, mind szurkolónak egyaránt. A második félidő 55. percét követő húsz percre már konkrétan megjött az igény az USAból, hogy ők szeretnék ezt használni majd Guantanamóban a vallatások során.

Fáradt (ez mondjuk abszolút megérthető), enervált, flegma, pontatlan és gyenge játékkal nyertünk. De nyertünk! Valahogy idén idegenben nagyon szenvedünk mostanság, de a tegnapi rátett erre egy lapáttal. Oké, hogy a Verona edzőváltás után van, de mégis csak egy kiesés hely fölött éppen lévő csapattal találkoztunk, jóval simább kellett volna hogy ez legyen. A Verona abszolút nem érdemelt vereséget amúgy.

Volt néhány figura tegnap, aki nagyon nem volt a pályán. Egészen döbbenetes például hogy Leaonak egyetlen egy megoldása volt jó, abból gól is lett. Többek között ezért kéne őt minden áron megtartani. A védelem, a védekező középpálya szintén nagyon gyenge napot fogott ki. Gabbia életveszély, és nem a suta öngólja miatt, hanem mert elemi helyezkedési hibákat vét rendszeresen. Emellé jön egy nagyon sokszor bizonytalan Tata a kapuban, és már lehet is remegni minden támadásnál, főleg ha a közepe nem szűri azt meg ahogy tegnap is történt. Akitől leginkább kivert a víz, az Pobega volt megint. Két jó meccset láttam eddig idén tőle, a tegnapi az megint nagyon nem jött össze neki, elképesztő mennyiségű hibával játszott.

Rémgyenge kontráink voltak, ütemtelen, pontatlan passzok hada, aztán egy bejött és abból meg is nyertük a meccset. Ez a nagycsapatok erénye, azt szokták mondani, akkor legyen így. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.17. 08:04
gumicsiga
(@gumicsiga)

Tonali nagy tanár volt tegnap, engem kicsit aggaszt, hogy két góllövőnk van (Leo,Oli) a többi játékosunk teljesen veszélytelen az ellenfél kapujára. Talán még Messias és Rebic akikben ott van a lehetőség, de a TK és általában a jobb szélsőnk alig jut el helyzetig.

Tavaly Kessie oldotta meg helyettük, idén úgy néz ki ez Sandro dolga lesz, de sajnos ez így siralmas, apró pontatlan passzok, eladott labdák, Pobega,Rebic,Theo,Kalulu,Kruinc iszonyat pontatlanok.

Adli szerintem nem volt rossz tegnap, voltak jó meglátásai, bejátszotta az egész pályát, nem rajta múlt. Ha nem a Tonali-Bennacer páros kezd,támadásban iszonyt gyenge a középpálya, Calabria nélkül dettó, Kalulu gyenge támadásban, Dest védekezésben.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.17. 09:17
Rakuzan
(@rakuzan)

Hoztuk a kötelezőt, az ideális összeállítástól nagyon messze levő csapattal. Több szót nem nagyon érdemel a mérkőzés. Lapozzunk, jöhet egy kis pihi, visszajönnek páran a sérülésből és következhet a Monza.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.17. 09:26
utahjazz
(@utahjazz)

@szucsi82 

Annyiban nem értek egyet a Tonali hasonlattal, hogy Adlinak a hozzáállása sem tetszett. Többször is kocogva, szemmel követte csak az emberét - persze ez erőnléti probléma is lehet, na de már az első félidőben? Másodikban fel sem ugrott fejelni (51. percben talán), pedig Diaz is ugrik, hiába esélytelen.

Nekem Lisztes Krisztián stuttgarti meccseit juttatta eszembe, amikor faterral néztük a meccset, hogy játszik-e? 

"-Igen, ott sétál.." 

(minden bántás nélkül, de tényleg így kapcsoltuk be a DSF-et)

 

Szóval van hová fejlődnie! 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.10.17. 12:50
Oldal 2 / 2