2022-09-03 Milan-In...
 

2022-09-03 Milan-Inter

Oldal 2 / 2
 
szucsi82
(@szucsi82)

Kurva jó volt ez a tegnapi meccs.Igazi derby.
Az eredménnyel maximális elégedett vagyok hisz nyertünk és 3 pont lett.

De Originek majd mondja meg valaki ,hogy lehet ám passzolni is.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 11:17
Rossoneri1978
(@rossoneri1978)

A csapat jó 1 órán át uralta a meccset, már az 1. félidőben is nagyon komolyan letámadtunk, igéretes helyzetek alakultak ki( ha pl Tonali is van olyan rutinos, hogy 2-3 lépést még tegyen a labdával a kapu felé s nem azonnal lő…aztán vagy felvágják őt és 11-es vagy 9-10 méterről oda gurít ahova akar).

Leao első gólja egy olyan éles szögből mester munka. A 2. gólja pedig világklasszis szint, az a könnyedség, hidegvér-elképesztő.

A hólpassza is egy laza, erölködés mentes okos mozdulat, Giroud pedig nem hibázott egy szintén nem könnyű helyezkedés közepette.

Az inter 1. gólja hihetetlen egy-egy húzásos sorozat volt, így kikapcsolni a kp-t és védelmet egyszerre- nem semmi.

Örülhetünk hogy egy ilyen szerethető, eljépesztő csapatszellemmel rendelkező csapatunk van.

Grande Milan!!!

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el , Rossoneri1978
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 11:17
jester
(@jester)
Írta:: @deeo

Leao elhozta, Maignan megmentette a győzelmet.

Ez tényleg így volt! Az utóbbi évek talán legkiegyenlítettebb derbyje volt ez, mindkét oldalon sok gólhelyzettel!

A mérkőzés elejét mi domináltuk, a végét pedig az Inter. Az agresszív  letámadás nagyon ült ma a részünkről, viszont el kell ismerni, hogy Inzaghi jól nyúlt bele a cserékkel a meccsbe, de szerencsére már túl későn. Mi nyertünk, és ez a legfontosabb! Jár a gratuláció a fiúknak!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 12:06
HegyalJani
(@hegyaljani)

Szenzációs mérkőzés volt.. Mi sem bizonyítja ez jobban, hogy rengeteg semleges, fociszerető ember pozitív, elismerő véleményét olvasni a meccsel kapcsolatban.

Liverpool szurkoló Kollégáim is rám írtak, hogy milyen jó meccs volt, és erre a 90 percre még a PL-ben is állva tapsoltak volna.

Minden játékos megérdemli a dicséretet, még Diaz is, mert szerintem igenis jól szállt be a meccsbe, volt több jó megmozdulása is.. Lelkes volt, hajtott, odatette magát. Origi is jó lesz szerintem.. 2 szituációban is önző volt kicsit, passzolhatott volna, de látszik rajta, hogy van benne fantázia.

Magic Mike-ra nem nagyon vannak szavak.. A bravúrjai mellett az egyik legszebb mozdulata az volt, amikor a meccs vége felé egy balról érkező hosszú, magas beadást, olyan magasról és határozottan húzott le, hogy csak pislogtam.. Esélye nem volt senkinek a labdához odaférni.. Nálam csak azért nem Ő az MVP, mert a 2 gól 1 gólpasszt nagyon nehéz überelni 🙂

Öt forduló után rossz szavunk nem lehet.. Becsúszott két döntetlen, de egyszerűen nem lehet minden mérkőzést megnyerni.. 20 forduló óta vagyunk veretlenek? Félelmetes.

Egyébként az eltelt 5 forduló alapján nálam Bennacer az abszolút MVP.. Mind az öt mérkőzésen jól, stabilan, határozottan játszott. Az egyik legfontosabb láncszeme a csapatnak.. Szerencsére tegnap már Tonali is felnőtt hozzá, mert eddig nem sokat mutatott..

Még egy kérdés! 80 milliós Barellát nem látta valaki? Sem a meccsen, sem a meccs után nem látta senki.. Ott lesz ő valamelyik Milan játékos zsebében..

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el , HegyalJani
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 12:33
kissheva
(@kissheva)
Írta:: @anselmo

 

Ami még érdekes, az Leao helyzete. Azt hiszem, az sajnos nem kérdés, hogy el kell adni. A kérdés inkább az, hogy MIKOR. Úgy, hogy még eleget ki tudjunk aknázni a tehetségéből, de még kapjunk is érte annyi pénzt, hogy abból a posztjára és azon kívülre is tudjunk minőségi embereket igazolni. Ez az időintervallum vélhetően nagyon szűk lesz (ha nem késtünk el ezzel már most nyáron). Hosszabbítani nem fogunk tudni, olyan összegek repkednek vele kapcsolatban, ami Olaszországban vállalhatatlan. 12-13 milliós fizetést írnak a lapok a Chelsea és a City kapcsán, ezzel sem a RedBird, sem más itt nem tud versenyre kelni. De akkor már tudjunk annyi pénzt kihozni belőle, amennyi kell ahhoz, hogy ne találjuk magunkat megint a szőnyeg szélén. Ez lesz Gerry Cardinale első feladványa, amit okosan meg kéne oldani. 

Áthoznám a Játékosok topicba az írásod második felét, hogy ne offoljuk szét a meccs topicját.

Tehát...érdekes helyzet, ami most Leao körül van, illetve a szerződése körül. Először is minél hamarabb le kéne ülni Leao-val, hogy neki mik is a szándékai. Úgy gondolom, hogy már a téli átigazolási időszakban döntésnek kell születnie az ő ügyét illetően, hiszen félő, hogy ugyanazt eljátszanák az ügynökével, amit Kessié-ék is. A nyári tárgyalóasztalhoz ülés már szerintem késő lenne, mert ha lépni akar, illetve ha az ügynöke el akarja vinni, akkor vagy kevesebbet kapunk érte vagy lehúzzák még a szerződés utolsó évét valahogy nálunk, hogy azt ingyen dobbanthassanak nagyobb ügynöki bérért, és magasabb fizetésért.

Én nagyobb esélyt látok rá, hogy nem fogunk tudni vele hosszabbítani. Ami a téli eladása mellett szól az igazából csak a pénzügyi része, ami azért nem mellékes. Talán az utolsó mercato, ahol még jó pénzért tudnánk értékesíteni.
Ami ellene szól, hogy télen nehezebb lenne a helyére valakit találni, és ugye az új érkezőnek még be is kéne épülnie a csapatba, esetlegesen fel kéne venni a Serie A ritmusát.

Egy szó, mint száz, fel lesz adva a lecke az új vezetésnek. Nyilván akkor lennénk a legboldogabbak, ha hosszabbítani tudnánk vele, de erre szvsz. tényleg kevés az esély ilyen ajánlatok mellett.

Ui.: Kessié eddig nem sok lehetőséget kapott a Barcában...

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el 2 alkalommal , kissheva
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 13:23
Mumus
(@mumus)

@kissheva Sztem az idei BL-en fog múlni a hosszabbítása. Ha úgy érzi, hogy pár év alatt BL esélyesek lehetnénk (amúgy a tegnapi játékunkhoz hozzáadnánk egy Leao szintű jobbszélsőt, akkor már ott lennénk), akkor hosszabbítani fog. 

Ha úgy érzi, hogy az amerikaikat a profit érdekli, nem a trófeák, akkor dobbant. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 14:33
Anselmo
(@anselmo)

@kissheva Nevesítve a "nagyon rövid időintervallumot", én is arra gondoltam, mint te, hogy télen tudunk érte utoljára komoly összeget kapni. Utána már aprópénz, meg veszett fejsze nyele. Amennyiben a Chelsea olyan eredményekkel végez az ősz végére, mint amit a szezon eleje számukra most predesztinál, akkor szó nélkül ki fognak érte fizetni januárban 120-150 millió eurót. Csak hát akkor most mi is csesszük szét a szezonunkat emiatt? Mert a helyére télen biztosan senkit nem fogunk, és utána sem jók a kilátások, mert alig-alig akad most igazán ütős balszélső európai viszonylatban sem (már aki elérhető lenne). Talán Cody Gakpo akiben látok némi fantáziát, és ennyi. Szóval szar ez az egész már ahogy van. Én talán mégis elengedném télen ezt a szezont, ha nincs más választás. A BL-ben szerencsés esetben is max. 1 kört megyünk még tavasszal, a TOP4-nek meg onnan már nélküle is meg kellene lennie. 

Én nem látok érdemi esélyt a hosszabbítására. Amúgy Kessié padozására rátérve, szerintem ezt ő a legkevésbé sem bánja. Manapság 10-ből 9 játékosnak ez csak addig fontos, amíg meg nem kapja a karrierjében AZT a bizonyos 4-5 éves szerződést minimum 8-10 millió eurós fizetéssel, amiért addig vért kellett pisálnia az edzéseken és mindenféle kis kluboknál. Utána már az sem érdekli, ha 5 évig főleg padozik, vagy kölcsönbe ide-oda adogatják, az élete azzal sínre került, a karrierje felét/harmadát lefedi egy ilyen zsíros szerződés, azt jól van. Némelyeket a válogatott kerettagság még esetleg motivál, de nagyon sokakat még az sem hat meg (Kessié nem hiszem, hogy kardjába dől, ha nem kell majd az Elefántcsontpart-Namíbia meccsen játszania). Leao esetében biztos lehetünk, hogy a pénz lesz a fő motiváció, főleg miután 16 millióval lóg a Sportingnak a bírósági ítélet után. Az ő esete annyira speciális, hogy én meg sem próbáltam volna itt tartani, nekünk is kell a 120 millió, meg neki is a 12 milliós fizetés. 

Meglátjuk mi lesz a vége, de ha őt is kostenlos veszítjük el, akkor azt nem fogom megbocsátani egykönnyen a vezetőségnek. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 16:01
kissheva reacted
szucsi82
(@szucsi82)

Ez a szerződés hosszabbítás érdekes dolog.Mert láthatjuk ,hogy akik már voltak valamelyik "top" klubnál azokkal simán ment a hosszabbítás mint pl Theo vagy Tomori.Ő velük nem kellett harcolni meg vérre menni a hosszabbításért mert tudják ,hogy ők itt mennyivel fontosabbak,többek mint ott voltak.Értékelik azt amibe és ahol vannak.

Viszont van a másik rész akik többet akarnak keresni ,elvakítja őket a pénz egy nagyobb klubnál.Aztán amikor már az kerül előre ,h játszani kéne meg a válogatottban is mutatni valamit, jön a felismerés ,hogy nem ez az a klub amivel a karrieremet részesítem előnyben.

Fiatalok mennek a pénz után meg a managerek hülyesége után.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 21:16
Mumus
(@mumus)

Kicsit visszakanyarodva a meccsre, amit elfelejtettem kiemelni és iszonyat fontos volt, az Theo. 

Theo nem elég, hogy nagyon jó játékos, de úgy tud belemásszni az ellenfelek fejébe, mint Ibra. Már a kézfogásoknál a tockos Hakannak, aki nem volt hajlandó vele kezet fogni. 😀

Mondjuk az tény, hogy ha az ellenfél játékosa lenne ilyen, akkor gyűlölném 😀 Úgy mint Ibrát amíg először nem igazolt hozzánk. 

 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.05. 05:41
Dr. KOTasz
(@dr-kotasz)

Amellett, hogy összességében egy nagyon jó iramú, látványos jelenetekkel tarkított meccs volt, nyertünk. Ennél több meg nem kell, nagyszerű teljesítmény volt, nyilván kellett hozzá több jó egyéni produkció, Mike fantasztikus volt, és persze Leao, de a középpályán Benna és Tonali is jó tolta, ameddig bírni lehetett az iramot. 

A szerződéshosszabbításhoz: sztem sem fog hosszabbítani. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.05. 15:32
Oldal 2 / 2