2022-09-03 Milan-In...
 

2022-09-03 Milan-Inter

Oldal 1 / 2
 
norberto012
(@norberto012)
Admin

MATCHDAY! A Milan ma kora este hazai pályán fogadja a városi rivális Intert az olasz bajnokság 5. fordulójában. Nagy érdeklődés és lelkesedés előzi meg a milánói derbit, ugyanis teltház lesz és 75 ezer nézőt várnak a San Siróba. Az összecsapás 18:00-kor kezdődik és a Sport 1 közvetíti. Forza Milan!

Idéz
Topic indító Közzétéve : 2022.09.03. 07:49
hodyzoli
(@hodyzoli)

Pioli "elintézte", hogy számomra az 1 pont már egy kicsit csalódás lenne. Na nem azért mert annyival jobbak vagyunk, hanem mert eldobtunk hét közben 2 pontot ezért a mérkőzésért. Persze ha 90 percen keresztül hajtani és küzdeni fogunk, viszont a szerencse nem velünk lesz, akkor nem lesz egy rossz szavam sem az 1 pont miatt.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.03. 11:20
Dio
 Dio
(@deeo)

Félidőig az internek 3 értékelhető megmozdulása volt, a megye kettes védekezéssel született gólukkal együtt. Sokkal jobbak vagyunk, nagyon nagy csalódás lenne, ha ebből a meccsből pont nélkül jönnénk ki. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.03. 18:51
tupi
 tupi
(@tupi)

Első gólért, illetve az utolsó 20 percért kár, ezeket leszámítva teljes mértékben uraltuk és domináltuk a meccset.

Maignan embertelen teljesítményt hozott le, miközben Leao megmutatta miért kell olyan sok pénzért eladni 🙂

Inter ritka gusztustalan volt újfent. Lautaro kb. csak színészkedni tudott, Hakannak a nekünk adott gólpasszán kívül szánalmas produkciója volt. Állandóan utána csúszott a Milan játékosoknak, meg folyamatosan kereste a faultokat. Többi meg szimplán azért mert Inter játékos 😀

Azért azt is megköszönhetjük, hogy Theo megúszta piros nélkül. De majd @milandrukker úgy is megemlíti, hogy a túloldalon is elmaradt egy.

Összességében egy nagy és szép győzelem volt!

A hozzászólás módosítva: 2 év telt el , tupi
VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.03. 20:09
milandrukker
(@milandrukker)

@tup1 Johogy 😀 Azert az minden volt csak baratsagos becsuszas nem, bar teny, hogy nem volt annyira latvanyos, mint az Atalanta ellen. Mindegy, nagyon jol jatszottunk a meccs nagyobb reszeben es szerencsere MM orasiakat vedett, amikor tenyleg szukseg volt valami extrara a kapus poszton.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.03. 21:56
tupi reacted
Anselmo
(@anselmo)

Őszintén meglepett ma este a csapat, mert főleg 0-1 után elképzelni nem tudtam, hogy ismét egy fordítást fogunk produkálni. Az Inter szurkolók körében igencsak dívik az az álláspont, hogy a minőségibb játékosok ott vannak, a keret sokkal jobb, csak hát az a kretén S.Inzaghi ugye... nem tudja kihozni senkiből a felét sem. Akárcsak az, hogy igazából nem a Milan a jó, hanem az Inter nagyon rossz, akárcsak az egész Serie A, amely csak egy roncsderbi, és kész. 

Szerintem meg lassan fel kéne ébredni. A Milan játékosainak döntő többsége számára a Milan az első olyan klub, amelynél már igazán szem előtt van, így leragadtak ott, hogy nincsenek nagy neveink. Mert hát itt váltak azokká. A teljes jobb oldalt leszámítva ez a Milan legalább annyira minőségi, mint az Inter, és meggyőződésem, hogy ha a Calabria - Messias/Saelemaekers tandem helyett egy a baloldalunkhoz hasonló játékerő lenne, akkor ez a Milan nem csak bajnoki, de BL-aspiráns is lenne. Sajnos a BL-ben egy ennyire féloldalas csapat nem tud igazán nagy babérokra törni, de a Serie A-ban ez még éppen belefér. A mai meccs végső bizonyítéka volt annak, hogy szép csendben a Milan lett a "team to beat", az olasz futball vezető zászlóshajója, amely ma az első számú erőközpontot jelenti. Ez hatalmas szó.

De a Napolira érdemes lesz odafigyelni, mert valamit ott is elég szépen eltaláltak a nyáron. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.03. 22:53
hodyzoli
(@hodyzoli)

Hoztuk a "kötelezőt" 🙂

Nagy meccs volt, a hozzászólások számából azt gondolom vagy mindenki az intenzíven van, vagy s*ggrészegen 😀 😀 😀

Voltak gyengébb teljesítmények, de most ez kit érdekel??? Nyertünk bammmmmeg! Mike-nak gratula az év védéséhez, Leao-nak az év cseléhez, Xarhanoglu-nak meg az év passzához 😀 😀 😀

Szép álmokat mindenkinek!!!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.03. 22:58
GKG Sempre Milanista
(@gkg-sempre-milanista)

Nincs kérdés ez a Mi Derbynk volt. 

Pioli keze munkája és jól felépített stratégiája mellett srácok valami félelmetesen nagyot mentek! 

Jó volt látni, hogy űzni és hajtani lehetett oket és a Derbyhangulat jó értelemben magával ragadta oket! 

Ez most két három fordulóra megalapozza az egyébként is Lukaku nélküli Intert. Remelem a válogatott szünetig kitart a Derby Pofon ereje! 

Nagyon boldog vagyok, elővettem a legjobb Szivarom, a legjobb Cognac-ot. És körtelefonáltam a Milanos Barátokkal. 

Nagyon várom a többiek Hozzászólását, jó lenne ha ilyenkor döntenénk  rekordot mi is, nem pedig pl az előző meccs után, vagy amikor az átigazolási piacon végezett általunk nem ismert munkát elemezzük!  Ezt láttuk néztük és elveztuk! Dicsérjük is legyünk büszkék boldogok és mondjuk is ki!

Forza e Sempre Milan

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 00:50
Mumus
(@mumus)

20 perctől eltekintve Dzeko és Dimarco becserélése után, végig uraltuk a meccset (ezt kicsit elkésve, de jól reagálta le Pioli Kjaer és Pobega behozatalával). Hihetetlen erő és magabiztoság áradt a csapatból. Amíg Tonali el nem fáradt a középpálya megette az Intert vacsira. 
Leao is megmutatta miért kell megadni neki amit kér. 
Origi is nagyon jó lesz, amint bírni fogja a 90 percet. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 06:01
Dio
 Dio
(@deeo)

Szokták néha mondani a pártatlan fórumok, hogy egy Milánói derby a legritkább esetben jó, inkább ilyen küzdés jellegű valami, amit igazán csak a két fél szurkolói tudnak élvezni. Na, hát a tegnapi az nagyon nem ilyen volt.

Volt egy majdnem órás szakasza a meccsnek, amikor konkrétan befűztük az oktatófilmet. Ekkora különbség nagyon régen jött a Milan javára az inter ellen mint tegnap akkor. Aztán azért a koszosék is rendesen összekapták magukat, ezt el kell ismerni. 3:1 után, olyan Milan játékkal, ilyen góllokkal, egyáltalán nem érződött az, hogy itt bajban lehetünk a győzelmet illetően. Én például azon kezdtem el gondolkodni, hogy rúgunk-e egy negyediket, mert akkor, ott ez simán benne volt. Aztán Inzaghi cseréi jól ültek, amire tőlünk érdemi válasz nem jött a padról, csak egy kicsivel később, ami végül azért megmentette a meccset.

Az egyéni teljesítményekkel kapcsolatban a Bennacer - Tonali duó kiemelkedett közepén, ahogy Tomoriék is bent, valamint Theora sem lehetett panasz. Az egyedüli flop nálam ismét Calabria. A második inter gólnál nagyon elverték a szélén, mentségére szóljon, hogy ő már akkor jóval fáradtabb volt mint az örmény talán, de több szempontból is gyenge amit Capitano mutatott eddig idén. Az a jelenet megvan amikor teljesen tisztán fejelt egy jó érkezés után kapura? A labda a 16-os vonalánál esett le. Na mindegy, remélem ez a Dest gyerek versenyhelyzethez fogja egy kicsit kényszeríteni. Maignan, Leao duora nincsenek szavak. Leao elhozta, Maignan megmentette a győzelmet. CDK ahogy felveszi a ritmust, nagyon hasznos játékosunk lesz, egyelőre még sokszor bizonytalan, de nagyon labdabiztos és órási potenciál van benne. Giroud ismét jött, ismét az inter ellen, emellett nagyon jó lekészítései vannak ahogy tavaly is. A Sassuolo elleni semmi után jöttek is a hangok megint hogy nincs csatárunk, csak közben egyik vak sem vette észre hogy egy darab használható labda nem ment felé. Na, ilyen amikor megy. Messias meg ja, igyekezett tegnap.

Összességében eltekintettem volna az utolsó 20 perc okozta, 4 darab lábon kihordott infarktus ellen, de a Milánói rangadó az ilyen, és koszosék ismét a helyükre lettek téve, kebabostól, tahó Lautárostól. Ja tényleg, Barella gyakorlatilag a pályán nem volt, majd a Bennacer Tonali Kalulu Tomori négyes pakolja már ki a zsebeit, hátha ott lapul valahol. FORZA! 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 08:11
tupi reacted
tupi
 tupi
(@tupi)

Nézem az ismétlést és Méhes tegnapi mondata a 3. gólnál még mindig paradás.

"Leao egy mozdulatától Bastoni és de Vrij háromfelé szaladt" 😀 😀 

 

Beleolvastam a túloldalba is, igazából az derült ki, hogy mi sz*rok vagyunk de ők még most minket is alul tudtak múlni 🙂

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 10:03
kissheva
(@kissheva)

Megmondom őszintén én sem számítottam fordításra tegnap. Az első félidő első felében nagyon lassúnak és körülményesnek tűnt a csapat, majd jött ez a megye3-as védelmi hibából kapott gól. Aztán a kebabos másodperces tudathasadása miatt előkészítette az egyenlítő gólunkat, és visszahoztak minket a meccsbe. Nagyon jó volt látni, hogy így ledomináltuk a merdát. A második félidő második felére viszont nagyon látszott a csapaton, és legfőképp a középpályán a fáradtság. Tehát elég feszülten néztem a végjátékot, nehogy találjanak még egy gólt a koszosék.

Néha én is hajlandó vagyok beleesni abba a hibába, amit Anselmo kolléga is említett a sinter szurkolóknál, hogy lenézik a keretünket, amiatt, hogy mi nem kiforrott, "jó nevű" spílereket veszünk, hanem ezek a srácok tényleg nálunk szereznek nevet maguknak, és nálunk lesznek sztárok. Ezekért a játékosokért szinte sorbaállnak az európai élcsapatok és nem kevés pénzeket fizetnének értük. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 10:35
Anselmo
(@anselmo)

Nekik valamiért ez a fixa ideájuk, nem tudom megérteni igazából, de tegnap már erről értekeztem egyet egy HSZ-ben. Az utolsó 20-25 perc elég keserves volt már, de ez nem csoda. 3 naponta jönnek a meccsek, a Sassuolo ellen nem nagyon lehetett pihenni, pihentetni. Azt meg unásig tudjuk, hogy a padról alig-alig lehet egyelőre beállítani valakit, akivel nem egy komoly minőségi romlás árán tudunk friss embert a pályára küldeni. Sorsdöntő lesz, hogy az új emberek, elsősorban Dest, Origi és Vranckx mennyire és mennyire gyorsan lesznek használhatók a csapat számára, mert ezt sokáig így nem lehet csinálni. Itt tartunk most, éppen az ilyen "finomságok" miatt nem lehet egyelőre a Milant a világelitbe tartozónak nevezni, csak a második vonalban jut nekünk hely. Persze a 10-es évek második fele után már ez nagy szó!

Ami még érdekes, az Leao helyzete. Azt hiszem, az sajnos nem kérdés, hogy el kell adni. A kérdés inkább az, hogy MIKOR. Úgy, hogy még eleget ki tudjunk aknázni a tehetségéből, de még kapjunk is érte annyi pénzt, hogy abból a posztjára és azon kívülre is tudjunk minőségi embereket igazolni. Ez az időintervallum vélhetően nagyon szűk lesz (ha nem késtünk el ezzel már most nyáron). Hosszabbítani nem fogunk tudni, olyan összegek repkednek vele kapcsolatban, ami Olaszországban vállalhatatlan. 12-13 milliós fizetést írnak a lapok a Chelsea és a City kapcsán, ezzel sem a RedBird, sem más itt nem tud versenyre kelni. De akkor már tudjunk annyi pénzt kihozni belőle, amennyi kell ahhoz, hogy ne találjuk magunkat megint a szőnyeg szélén. Ez lesz Gerry Cardinale első feladványa, amit okosan meg kéne oldani. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 10:41
tupi
 tupi
(@tupi)

@anselmo azért legalább most megengedhetnél magadnak egy kis pozitivitást a hétvégére 😀 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 11:01
Anselmo
(@anselmo)

@tup1 az a tegnap esti HSZ-emben már megvolt :D. Az élet megy tovább 😂. De viccet félretéve, persze nagyon örülök. Ahogy mondtam, mi vagyunk újabban a "team to beat", ennél többre a jelenlegi helyzetben nem is vágyhatunk. Én abban reménykedem, hogy nemzetközi szinten is sikerül az áttörés, mielőtt szétkapkodják a keretet a dúsgazdag angol, meg spanyol/arab klubok.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.09.04. 11:10
Oldal 1 / 2