2022-08-27 Milan-Bo...
 

2022-08-27 Milan-Bologna

Oldal 2 / 2
 
kissheva
(@kissheva)

Nem igazán volt kérdés, hogy ki fog nyerni, de azért néha felötlött bennem 1:0-ás vezetésnél, hogy korábban ezek voltak azok a meccsek, ahol az ellenfél talál egy gólt és utána vért kell izzadnia a győzelemért. Hál'isten már tartunk ott, hogy ezt nem engedjük meg, vagy nagyon ritkán.  De azért nyugodtabb lennék, ha sikerülne az ilyen meccseket hamarabb lezárni, esetleg 3-4-et berámolni. Mert a lehetőség meg lett volna, nem kellett volna belefeszülni.
Összességében elégedett vagyok a látottakkal, főleg a hétközi forduló tudatában.

Ami nálam nagy pozitívum volt az Kalulu játéka. Azt tudjuk róla, hogy egy gyors védőről van szó, de mellette látszik, hogy van gógyija is. Nagyon jól olvassa a játékot, és többször is jó ütemben lépett ki a falból és fülelt le passzokat.

CDK számomra meglepően agilis volt. Ugye az első gólnál is ő szerzett labdát, hogy aztán adjon egy gólpasszt. Azt hittem, hogy sokkal súlytalanabb lesz, de rám cáfolt. Zseni a srác, alig várom, hogy még jobban belerázódjon a ligába.

 

Várjuk a folytatás! Forza Milan!

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.28. 17:20
Rakuzan
(@rakuzan)

Egy tükörsima győzelem volt, ahogy az elvárható a bajnoki címvédőtől. Lesz ez még jobb is, látszik, hogy össze kell csiszolódnia a dolgoknak, de vannak nagyon biztató jelek.

Leao ha már a savat kapta, említsük meg a pozitív oldalon is. Most jól játszott, lőtt gólt, adott gólpasszt.

Tonali és Calabria is lesz még jobb, CDK és Adli is jobban beilleszkedik. A jobb szélt kellene még valahogy ráncba szedni.

VálaszIdéz
Közzétéve : 2022.08.29. 12:46
Oldal 2 / 2