2024-02-15 Milan-Re...
 

2024-02-15 Milan-Rennes (EL)

Oldal 2 / 2
 
Anselmo
(@anselmo)

Megcsináltam a szertartást, gondoltam beszámolok róla - minthogy ez közügy. 

Szóval bezárkóztam a dolgozóba, hogy meglegyen a kellő intimitás és szertartásosság. Az összes imát elmondtam, amire a 2007-es BL-döntő utolsó perceiből még emlékeztem (az egyszer már működött). A cserépkályhából az összes hamut kiszedtem és teatojás szűrőjével szórtam magamra egy órán keresztül. De amikor már hörögve kántáltam, hogy "esdeklek bocsánatodért, Ó Te hajatlan Istenem", a feleségem rám nyitott, és nekem nem volt magyarázatom a történtekre (legalábbis olyan, amit egy házasság elbír).

Ennyi. Remélem tanultok a bűneimből és hibáimból, mert okos ember más kárán tanul. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.02.16. 19:43
kissheva and bubu971 reacted
123asd
(@123asd)

@r66 Nem bírtam végigolvasni röhögés nélkül, ez nagyon jól sikerült 🤣🤣🤣🤣

Abban viszont egyetértek, hogy Calabria a meccs embere, mert nagyon sokszor tényleg akkor a legjobb, ha nem játszik. 🙂

De hogy valami értelmeset is ideböfögjek, jól játszottunk, 7 kaput eltaláló lövésből 3 gólt lőttünk, a kp nem volt egy átjáróház, Leao is összrkapta magát az előző meccsekhez képest. Meg senkire sem lehetett panasz, mindenki előtt le a kalappal tényleg, mindenki mindent beleadott, de kérdezem én, miért nem lehet a többi meccsen is így játszani? Ha így beleadnának mindig mindent meg eldöntenék a meccseket előrébb lennénk. Na mind1 röviden jó meccset játszottunk, vannak még hibák, de az előzőekhez képest ez egész jó volt. Vasárnap meg irány Monza a 3 pontért. Hajrá ❤️🖤

VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.02.16. 20:31
ACM_GRA
(@acm_gra)

Most már amondó vagyok, hogy nyerjük meg az EL-t, vagy jussunk be a fináléba! 😀 Egy jó sorsolás, mellette persze 100%-os koncentráció, elszántság és megvalósulhat ez az elképzelés. A BL lenne persze az igazi, de én már annak is örülök, ha jó meccseket játszva az EL-ben eljutunk valameddig, és egy 2.helyet is hoznánk a bajnokságban. (jó, a 3.hely sem rossz) 

Ha a Romának sikerült tavaly, akkor nekünk miért ne sikerülhetne?! 

A hozzászólás módosítva: 2 hónap telt el , ACM_GRA
VálaszIdéz
Közzétéve : 2024.02.16. 20:35
Oldal 2 / 2