2023-09-19 Milan-Ne...
 

2023-09-19 Milan-Newcastle

Oldal 2 / 2
 
Gagacs
(@gagacs)

@sempremilan_81 én is azt hittem, de nem a sárga miatt kapta le, hanem valami sérülés féle volt. Néztem először én is, mert azért itt nem a roma meccs képe volt, hogy a sárgákra mennek. Ezt épp pofázásért kapta Cali, ami felettéb vicces, mivel ő a csk. 😀

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.09.20. 14:07
Anselmo
(@anselmo)

Ugyanakkor a tegnapi meccs sajnos azt is megmutatta, hogy Leao miért nem világklasszis még, vagy miért nem számolnak vele alapemberként a portugál válogatottban sem. Tragikus tud lenni a hozzáállása egy-egy meccsen, még a legfontosabbakon is. Vannak olyanok, akik a kis csapatok ellen lézengenek a pályán, de amikor nagyon kell, felszívják magukat és megmutatják. De a portugál még csak nem is ez a kategória, nála a jó Isten se tudja, mitől függ, hogy éppen hajlandó-e normális felfogásban játszani, vagy sem. 

Egyfelől van egy baromi erős Leao-dependencia a Milannál, ugyanakkor ő mégsem igazán az a figura, aki hajlandó vagy képes kritikus pillanatokban a vállára venni a csapatot. Olyankor vonja ki magát, hoz érthetetlen döntéseket, szétszórt vagy hanyag, amikor a legjobban kellene, hogy ott legyen és protagonista legyen. Iszonyatosan hangulatember, és az ilyenekből sosem lesznek igazán klasszisok. Annak éppen az a kulcsa, hogy valaki viszonylag stabilan hozzon egy jó szintet, minél kisebb amplitúdóval. 

VálaszIdéz
Közzétéve : 2023.09.20. 15:13
Gagacs reacted
Oldal 2 / 2