2022. november 29., kedd

A Milan három olasz balhátvédet figyel

-

Nagyon valószínű, hogy a Milan a télen megválik Fodé Ballo-Tourétől és a klub vezetőségének megvannak az alternatívái a védelem bal oldalára Theo Hernández tehermentesítésére.

Mint arról beszámoltunk, Yacine Adli és Tiemoué Bakayoko mellett Ballo-Touré egyike annak a három játékosnak, akik a közelgő januári átigazolási időszakban nagy valószínűséggel távozni fognak.

Carlo Laudisa, a La Gazzetta dello Sport újságírója szerint Olaszországból három balhátvéd szerepel a Milan kiszemeltjeinek listáján arra az esetre, ha sikerül eladni Ballo-Tourét a télen. A klub vezetősége mintegy 5 millió eurót kér a szenegáli válogatott balhátvédért, aki összességében nem tudott megbízható cseréjévé válni Theo Hernándeznek.

Az egyik kiszemelt Fabiano Parisi, az Empoli balhátvédje. A 22 esztendős olasz futballista 2020-ban csatlakozott a toszkán együtteshez, ahol mostanra alapemberré vált. Eddig összesen 62 tétmeccsen kapott lehetőséget, a mérlege 3 gól és 3 gólpassz, a szerződése 2025-ig szól. A másik opció a Cremonese szélsőhátvédje, Emanuele Valeri lehet, aki december elején lesz 24 éves. Mivel a szerződése az idény végén lejár és a jelek szerint nem fog hosszabbítani, így a Milan jelentős kedvezménnyel juthat hozzá januárban. Valeri eddig összesen 80 meccsen játszott a Cremonesében, ezeken 6 gól és 3 gólpassz a mutatója.

Antonino Gallo a harmadik név a Milan kiszemeltjei között. A Lecce 22 éves balhátvédjének 2024-ig szól a szerződése és ő is alapember a csapatában. Augusztusban debütált a Serie A-ban és minden sorozatot figyelembe véve 61 meccsen játszott a csapatában, a mérlege 1 találat és 3 assziszt.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Alap esetben ezzel egyet is értenék, de szerintem nem véletlen, hogy olasz játékosok vannak célkeresztben, mivel, ha már így is majdnem mindegy ki van Theo mögött, a BL kvóta miatt nem lenne rossz, ha mind az elérhető 25 játékost nevezni lehetne, ezt pedig úgy lehet elérni, ha a töltelék hazai 😅

    • Pontosan, ahogy Steelman szurkolótárs is írta, a BL-kvóták miatt is létfontosságú Ballo-Touré távozása, hogy ne vegyen el egy helyet mondjuk más játékostól, akire égetőbb szükség lenne a keretben. Ebből a szempontból Maldiniék kicsit elszámították magukat a nyáron, viszont belefért, hogy egy rakás játékos kimaradt a csoportköri keretből, mert így is sikerült behúzni a továbbjutást.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS