2022. november 29., kedd

A télen hárman is távozhatnak a Milanból

-

Közeledik a téli átigazolási időszak és körvonalazódik azon játékosok névsora, akiktől megválni készül a Milan vezetősége a télen.

A La Gazzetta dello Sport mai száma szerint jelen pillanatban három olyan játékos van a Milan keretében, akik a januári átigazolási időszakban búcsút inthetnek a klubnak, nevezetesen Yacine Adli, Fodé Ballo-Touré és Tiemoué Bakayoko.

Adli a nyáron csatlakozott a Milanhoz a Bordeaux együttesétől és az előszezonban nagyon jó benyomást keltett a játékával, azonban az idény első felében csupán epizódszerephez jutott Brahim Diaz és Charles De Ketelaere mögött a támadó-középpályás poszton. A Gazzetta szerint a Milan a kölcsönadását fontolgatja Olaszországon vagy Európán belül. A francia utánpótlás-válogatott játékos 6 hónapos kölcsönszerződéssel távozhat annak érdekében, hogy több játéklehetőséghez jusson és erősebben térjen vissza 2023 nyarán.

Másik távozó Fodé Ballo-Touré lehet, akiért legalább 5 millió eurót szeretne kapni a Milan vezetősége a télen. A szenegáli válogatott balhátvéd jelenleg a katari világbajnokságon szerepel és a klub bízik abban, hogy sikerül olyan teljesítményt nyújtania, hogy felkeltse néhány klub érdeklődését.

Ami Bakayokót illeti: a kölcsönszerződése a szezon végén jár le, azonban a Milan szeretne megoldást találni januárban és megválni tőle, ugyanis nem része az edző illetve a klub jövőbeli terveinek. A francia középpályás a 2022/23-as idényben eddig egyetlen percet sem játszott. Bakayoko szezononként 2,5 millió eurót tesz zsebre Milánóban, így a távozásával felszabadulhat némi összeg a fizetési keretből.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

12 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS