2022. december 05., hétfő

Ziyech kölcsönvételéről egyeztet a Milan

-

Hakim Ziyech, a Chelsea támadója újra felkeltette a Milan vezetőségének figyelmét és a klub vele szeretné megerősíteni a támadó-szekciót a januári átigazolási időszakban.

A 29 esztendős támadónak kifelé áll a szekere rúdja Londonban, ugyanis Graham Potter vezetőedző nem tart igényt a szolgálataira, miközben még két és fél év hátra van a szerződésének lejártáig.

Nizaar Kinsella, a StandardSport újságírója arról számolt be, hogy a Milan érdeklődik Ziyech iránt és a klub vezetősége egyeztetéseket folytat egy 6 hónapos kölcsönszerződés kapcsán. A piros-feketék a szezon végéig szeretnék kölcsönvenni egy vásárlási opcióval a marokkói válogatott futballistát, aki már nyáron is a Rossoneri kiszemeltjei között volt. Ziyech jelenleg Marokkóval a világbajnokságon vesz részt és a tornát követően születik meg a döntés a sorsáról a Chelsea-nél.

Ziyech bizonytalanul, kétségek közepette nyilatkozott a jövőjét illetően: “Nehéz lenne kijelenteni, hogy távozás lesz-e a Chelsea-től vagy sem. Jelenleg nem tudjuk, hogy mi fog történni és a labdarúgásban nagyon nehéz jóslatokat tenni.”

Ziyech 2020 nyarán 40 millió euróért csatlakozott a Chelsea-hez, miután az Ajax színeiben 165 tétmeccsen 49 gólt szerzett és 81 gólpasszt osztott ki. Ugyanakkor a Premier League-ben nem tudott maradandót alkotni és létszámfelettivé vált a Chelsea-ben, amelyben 92 mérkőzésen 14 találat illetve 10 assziszt fűződött a nevéhez.  A marokkói futballista a támadó-szekció jobb szélén illetve támadó-középpályásként is bevethető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Én tartom, hogy nem erősítés még Messiashoz képest sem, és hogy még mondig a 2019-es fél-1 évéből él. Persze egy hat hónapos kölcsönnel nem lehet bukni, az tök jó lenne, legalább darabra meglennénk ott, csak majd hosszútávon kell oda hozni egy minőségi játékost, lehetőleg egy kicsit fiatalabbat. Asensio pl. százszor inkább, bár nyilván ő sem felső polc.

  2. A kölcsön + opcióval járna a legjobban mindenki, ha már annyira szerelmesek vagyunk belé… 3 éve konkrétan csak tengődik a pali, busás fizuért. Ilyen feltételek mellett a CFC senkinek sem fogja tudni eladni, de ha villant egy jó fél évet, akkor talán egy 15-20at kaphatnak érte. Nagyot nem bukunk vele, ha elhozzuk félévre.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS