2022. december 07., szerda

Vranckx: “Úgy érzem, az edző elégedett velem”

-

Aster Vranckx boldogan nyilatkozott a Fiorentina elleni mérkőzés lefújása után és elmondta, hogy az első hónapokban rengeteget dolgozott és sokat tanult a Milannál.

A 20 esztendős középpályás a nyáron érkezett a Wolfsburg együttesétől és eddig csupán epizódszerephez jutott a csapatban, azonban a tegnapi Fiorentina elleni bajnokin csereként beállva járult hozzá a győzelemhez. A 92. percben a győzelmet érő találat Vranckx remek beadásából született.

“Nagyon boldog vagyok. Úgy vélem, hogy sokáig voltak nehézségeink a mérkőzésen, de végül sikerült megszerezni a gólt. Nagyon örülök a csapatnak.” – mondta Vranckx a meccs után.

“Nagyon jól mennek a dolgok Milanellóban. Az első hónapokban rengeteget edzettem és sokat tanultam. Továbbra is szeretnék többet tanulni és fejlődni. Most a világbajnokság alatt lesz egy kis szabadságunk, de közben edzeni fogok, hogy ne veszítsem el az erőnléti formámat. A szünet után még erősebben akarok visszatérni.”

Vranckx úgy érzi, hogy Stefano Pioli elégedett a teljesítményével illetve a munkájával.

“Azt gondolom, hogy jól teljesítek az edzéseken és ezt az edző is látja. Elégedett velem, szóval csak továbbra is így kell folytatnom.”

A belga utánpótlás-válogatott játékos eddig összesen 4 tétmeccsen játszott a Milanban. A megegyezés értelmében a klub vezetősége 2023 nyaráig vette kölcsön a játékjogát a Wolfsburg együttesétől és a szezon végén 12 millió euróért végleg megvásárolhatja a vételi opció aktiválásával.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

6 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Szerintem Thiaw és ő is nagyon jól teljesítenek és nem lehet rájuk panasz. De viszont Adli vajon miért nem kap még ennyi lehetőséget sem. Számomra ez hatalmas kérdőjel. Jó lenne ha már valamikor az újságírók rá kérdeznének Piolitól hogy mi a baj Adlival.

    • Zöldfülűnek zöldfülű, de én speciel darabosnak pont nem mondanám. Technikás, erős, ügyes, de több játékpercet kéne adni neki. Szerintem a rotációba ez bőven beleférne mondjuk kisebb csapatok ellen.
      Thiaw is jó lesz, már ennyi idő után is látszik benne a potenciál. Adlit én sem értem, miért nem játszik, mert CDKnál jelenleg ügyesebb. Valószínűleg talán taktikai, vagy hozzáállásbeli problémák lehetnek nála.
      De ezt lehet, sosem tudjuk meg

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS