2022. december 04., vasárnap

Kalulu csábító külföldi ajánlatot dobott vissza

-

Pierre Kalulunak lehetősége lett volna visszatérni a szülőhazájába egy pénzügyi szempontból rendkívül csábító megkeresés alapján, azonban a Milan mellett tette le a voksát.

A Milan vezetősége a napokban teljes körű megállapodásra jutott a francia utánpótlás-válogatott védő szerződésének további két évvel történő meghosszabbításáról, amelynek értelmében 2027. június 30-ig kötelezte el magát a Rossoneri mellett.

Alessandro Jacobone olasz újságíró egy érdekes történetet osztott meg, miszerint Kalulu nemrég megkeresést kapott a francia élvonalban szereplő Paris Saint-Germain együttesétől, mielőtt aláírta volna az új hosszú távú szerződését.

A PSG már hosszú ideje bejelentkezett az Inter középhátvédjéért, Milan Skriniarért, azonban nehézségekbe ütközik a leigazolását illetően, ezért mérlegelik az alternatívákat. Jacobone állítása szerint az egyik célpont Kalulu volt, aki az ügynökén keresztül megkeresést kapott a párizsi együttestől, de a Milan középhátvédje visszautasította a csábító ajánlatot. A 22 éves futballista nagyon boldog a Rossoneriben és hálás a milánói együttesnek a lehetőségért illetve a bizalomért, amit 2020-ban kapott a klubtól, amikor az Olympique Lyon B csapatából Olaszországba szerződött.

Kalulu az új szerződés mellé több mint háromszoros béremelést kapott a Milannál, így éves szinten nettó 2 millió eurót + bónuszokat keres Milánóban. Nyilvánvalóan a PSG hajlandó lett volna ennek a többszörösét garantálni fizetésként.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS