2022. december 04., vasárnap

Cardinale szavai Furlani kinevezéséről

-

Gerry Cardinale, a RedBird Capital Partners vezetője nyilatkozott, miután hivatalosan is bejelentették Giorgio Furlani kinevezését a klub vezérigazgatói pozíciójára.

Ivan Gazidis az utolsó hivatalos szereplésére készül a Milan vezérigazgatójaként a San Siróban a vasárnapi Fiorentina elleni mérkőzésen és december 5-én a szerződésének lejártával búcsút int a klubnak. A dél-afrikai szakember utódját már meg is nevezték: decembertől Giorgio Furlani lesz az új CEO.

A Milan tulajdonosi körének, a RedBird Capital Partnersnek az alapítója illetve ügyvezetője, Cardinale szerint Furlani személyében megfelelő jelöltet találtak.

“Amikor a RedBird Capital Partners a Milan tulajdonosává vált, arról beszéltünk, hogy a sport, a média- illetve a szórakoztatóipar terén szerzett szakértelmünkkel szeretnénk visszahozni a klubot az európai labdarúgás csúcsára, ahová tartozik. Giorgio személyében megfelelő személyt találtunk a vezérigazgatói pozíció betöltésére, hogy napi szinten vezesse a klubot és szorosan együttműködjön a RedBirddel annak érdekében, hogy megvalósítsuk az elképzeléseinket.” – mondta Cardinale.

“Giorgio nagyon közelről ismeri a klubot és a várost egyaránt, valamint elnyerte a Casa Milanban dolgozó csapat bizalmát az elmúlt négy évben. Ez lehetővé teszi számára, hogy zökkenőmentesen betöltse az új vezetői pozícióját, hogy továbbra is az előttünk álló nagy célkitűzésekre tudjunk összpontosítani.”

“Világos jövőképünk van a Milan történetének következő fejezetére és a RedBird-csapat Giorgióval illetve a Casa Milan összes dolgozójával együttműködve közösen mindent meg fog tenni az elképzelés megvalósítása érdekében.”

Forrás:acmilan.com

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS