2022. november 30., szerda

“Kulcsfontosságú volt a győzelem” – Krunic

-

Rade Krunic kezdőként lépett pályára a Salzburg elleni 4-0-s győzelem alkalmával és megszerezte a harmadik gólját Rossoneri-mezben az eddigi pályafutása alatt. A bosnyák válogatott középpályás beszélt a csapatról, a góljáról és az azt követő ünneplésről, valamint a BL kieséses szakaszáról is.

“Nem lepődtem meg azon, hogy a kezdőcsapatban kaptam lehetőséget, mert az edző gyakran választ engem a fontos mérkőzéseken. Talán ezúttal azért esett rám a választása, mert szükség volt plusz egy középpályásra a pálya középső részén. Nagyszerű mérkőzést játszottunk és domináltunk. Ez a győzelem nagy önbizalmat ad a Torino elleni rossz meccsünk után.” – reagált Krunic a meccs lefújása után.

AZ ELSŐ GÓLJÁRÓL A SAN SIRÓBAN
“Könnyű emlékezni az első gólomra, mert nem lőttem túl sokat. Különleges érzés volt a saját szurkolóink előtt gólt szerezni a Bajnokok Ligájában. Ennek köszönhetően még magabiztosabban fogok játszani.”

A MÉRKŐZÉSRŐL
“Nagyon fontos meccs volt és kulcsfontosságú győzelem. Elértük a célunkat. Az előző idényben jól játszottunk a csoportkörben, de nagyon balszerencsések voltunk. Idén nagyon önbizalommal játszunk és a Torino elleni vereség után szükségünk volt erre a sikerre.”

A CSAPATRÓL
“Néhány éve már itt vagyok és sokat fejlődtünk. Amikor csatlakoztam a klubhoz, a Milan nem szerepelt a Bajnokok Ligájában és el kellett nyernünk a szurkolók bizalmát. Úgy gondolom, hogy ezt végül sikerült is. A csoportkörből való továbbjutás volt az egyik célunk.”

A GÓLÖRÖMÉRŐL
“Brahimnak ajánlottam a gólomat. A legutóbbi alkalommal, amikor betalált, nekem kellett volna ajánlania a gólját, de nem tette, mert túlságosan izgatott volt, ennek ellenére én mégis neki ajánlottam.”

A BAJNOKOK LIGÁJÁRÓL
“Nincsenek korlátaink, messzire juthatunk. Bármelyik csapattal is kell szembenéznünk, az ellenfelünk nem fog örülni, hogy ellenünk kell játszania.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS