2022. december 02., péntek

Ibrahimovic kiakadt az olasz újságíróra

-

Zlatan Ibrahimovic heves szóváltásba került a Salzburg elleni 4-0-ra megnyert Bajnokok Ligája-mérkőzés lefújása után és ismert, hogy kivel volt nézeteltérése.

A sérülésből lábadozó 41 éves klasszis rendre a San Siróban tekinti meg a csapat mérkőzéseit és a cserepadról buzdítja a csapattársait. Ez nem volt másképp szerdán a Salzburg elleni mérkőzésen sem, amelyen a csoportkörből való továbbjutás volt a tét. Ibra a maga elhivatottságával és szenvedélyével támogatta a csapatot és folyamatosan instrukciókkal, tanácsokkal látta el a társakat az oldalvonal mellől.

A mérkőzés lefújása után a televíziós rendezők elkapták, amint Ibrahimovic felemelte a hangját és hevesen magyarázott valakinek. A svéd csatár a következőket mondta: “Ne mondogasd azt, hogy nem fogok játszani, nem kell erről beszélned! Ha nem tőlem hallottad, akkor ne mondj ilyeneket!”

A MilanLive beszámolója szerint a megjegyzések egy újságírónak, Alessandro Alciatónak szóltak, aki a Prime Video stábjában dolgozik. Az összetűzés előzménye, hogy az olasz újságíró nemrég azt állította, hogy a decemberi hónap sorsdöntő lesz Ibrahimovic felépülése szempontjából és ha nem alakul jól a felépülése, akkor befejezheti a pályafutását és visszavonulhat. Zlatan nem feledkezett meg róla és a San Siróban személyesen is szamon kérte Alciatót a megnyilvánulásai miatt.

Ibrahimovic a májusi térdműtétje után keményen dolgozik annak érdekében, hogy hamarosan visszatérjen a pályára és személyre szabott edzésprogramot követ. A várakozások szerint januárban állhat újra Stefano Pioli rendelkezésére.

VIDEÓ:

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS