2022. december 07., szerda

Pierre Kalulu ügynököt váltott

-

Pierre Kalulu, a Milan védője megszüntette az együttműködést az eddigi ügynökével és a továbbiakban egy új ügynökség képviseli az érdekeit, miközben a klub vezetősége a közeljövőben szerződést készül hosszabbítani vele.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy Kalulu az a játékos a Milan játékoskeretéből, aki a 2020-as érkezése óta a legnagyobb mértékű fejlődésen ment keresztül az elmúlt két évben. A francia utánpótlás-válogatott védő számára az előző idényben jött el az áttörés, amikor a sérülések miatt kényszermegoldásként középhátvédként vetette be Stefano Pioli és olyannyira megbízhatóan teljesített a bajnoki címet nyerő Milanban, hogy azóta kulcsember lett a védelemben. Nem titok, hogy a klub vezetősége meg akarja hosszabbítani Kalulu 2025 nyarán lejáró szerződését.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia transzferguruja arról számolt be, hogy Kalulu úgy döntött, hogy ügynököt vált és csatlakozik a Stellar Sports elnevezésű ügynökséghez.

A Jonathan Barnett által irányított ügynökség olyan játékosokat képvisel az európai topligákban, mint Jack Grealish, Eduardo Camavinga, Kalvin Philips, Ibrahima Konaté, Ben Chilwell, Luke Shaw, Jordan Pickford vagy éppen Saul Niguez.

A korábbi ügynök által már voltak kapcsolatok a Milan elöljáróival a szerződés meghosszabbításáról, azonban Paolo Maldiniéknak a továbbiakban a 22 éves védő új képviselőjével kell tárgyalniuk. A folytatás iránti közös szándék a Milan és a játékos részéről is megvan, így Kalulu hamarosan hosszú távú szerződést írhat alá jelentős fizetésemeléssel. Di Marzio szerint az elkövetkező napokban megkezdődnek a tárgyalások a hosszabbításról.

Érdekesség, hogy szintén a Stellar Sports képviseli a Milannál kölcsönben lévő Sergino Destet, aki a nyári átigazolási időszak utolsó napján érkezett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

5 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS