2022. december 02., péntek

Megvan a Milan ellenfele az Olasz kupában

-

A Milan januárban csatlakozik az Olasz kupa mezőnyéhez és kiderült, hogy mely együttessel lép pályára a következő körben.

A júliusi előselejtező, az augusztusi legjobb 32 közé jutásért és most az októberi legjobb 16 közé kerülésért vívott mérkőzések után 2023 januárban rendezik meg az Olasz kupa 2022/23-as kiírásának nyolcaddöntőit. A kiemelt csapatok ekkor csatlakoznak a mezőnyhöz.

A Milan ellenfele a nyolcaddöntőben a Torino együttese lesz, miután a Bikák 4-0-ra nyertek az aktuális körben az olasz másodosztályban szereplő Cittadella ellen. A várakozások szerint az összecsapást január 10. és 12. között rendezik meg a milánói San Siróban, a hivatalos pontos dátumot később hozzák nyilvánosságra.

Az ágrajz alapján amennyiben a Milan továbbjut a Torino ellen, akkor a negyeddöntőben a Fiorentina – Sampdoria/Ascoli párharc győztesével találkozik. Ugyanezen az ágon szerepel a Napoli és a Roma is, így a Rossoneri a döntőig ezúttal nem futhat össze a másik ágon lévő Interrel vagy éppen a Juventusszal.

NYOLCADDÖNTŐ PÁROSÍTÁSAI:

Egyik ágon:

Milan-Torino
Fiorentina-Sampdoria/Ascoli
Napoli-Modena/Cremonese
Roma-Genoa

Másik ágon:

Inter-Parma
Atalanta-Spezia
Lazio-Bologna/Cagliari
Juventus-Monza

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS