2022. december 02., péntek

A Milan angol sztárcsapattal játszhat Dubajban

-

Olasz sajtóhírek szerint a Milan az Egyesült Arab Emírségekben fog edzőtáborozni a katari világbajnokság alatt és a csapat felkészülési mérkőzést is játszhat annak érdekében, hogy vb-ről lemaradó játékosok formában maradjanak.

Mint ismert, november 13-tól szünetelnek az élvonalbeli bajnokságok a Katarban megrendezendő világbajnokság miatt. Olaszországban egészen január elejéig nem rendeznek fordulót, így a liga több mint másfél hónapig szünetelni fog.

A várakozások szerint a Milan szezon közepén felkészülési mérkőzést fog játszani Dubajban a világbajnokság alatt a Premier League-ben szereplő Liverpoollal – számolt be a Liverpool Echo.

A Tuttosport jelentése szerint a Milan egy mini turnét szervez a Közel-Keletre és Dubajban fog edzőtáborozni a katari vb alatt. Továbbá folyamatban van a potenciális felkészülési mérkőzések leszervezése annak érdekében, hogy a világbajnokságról lemaradó játékosok megtartsák a meccsritmusukat.

Sandro Tonali, Alessandro Florenzi, Davide Calabria, Tommaso Pobega, Ismael Bennacer és Yacine Adli biztosan nem lesz ott a vb-n, mivel Olaszország és Algéria sem jutott ki a világeseményre, továbbá nagy valószínűséggel többek között Pierre Kalulu, Aster Vranckx, Brahim Diaz, Junior Messias és Ante Rebic sem fog meghívót kapni hazája nemzeti csapatába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  • Ha most a Milan vezérkara ugy döntött volna, hogy a Katari VB alatt közös meccsnézést szervez a Csapat számára Milánóban Scala melletti bárban. Fakultatív városnézéssel az jobb lett volna?

   Mi a gond azzal, hogy minőségi angol csapattal játszunk egyet ráadásul valószínű nem kevés pénzért, és emelett a játékosok es az edzo is formában vannak tartva? Ráadásul mindenki tudja 2005 es 2007 máig ható ikonikus hátterét.
   Egy edzésen egymás elleni játékban is benne van a serules lehetősége.

   Néha komolyan nem értem magunkat…
   Semmi se jó?

   Aki teheti jöjjön ki Milánóba meccsre merítsen erőt abból a fantasztikus hangulatból, ami a Csapatot körülveszi nem csak a Stadionban – bar ott tényleg brutális energia van a “Pioli on Fire”közben is – hanem a városban, ahol most nagyon sok büszke Milanos van úton útfélen!

   Jó most milanistának lenni!

   Fel a fejjel jó lesz ez a Csapat meg akkor is elmennek egy Liverpool elleni edzőmeccsre:-)))

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS