2022. november 29., kedd

Buffon beajánlotta Maignant a Juvénak

-

Gianluigi Buffon elárulta, hogy 2019-ben javasolta a Juventus vezetőségének Mike Maignan leigazolását és mesélt arról is, hogy tavaly nyáron mit üzent Paolo Maldininek.

A francia válogatott kapust tavaly nyáron mindössze 14,4 millió euróért szerződtette a Milan a Lille együttesétől azután, hogy csapatával megnyerte a francia bajnokságot és 32 bajnokin 17 kapott gól nélküli mérkőzéssel zárt, ami kiemelkedő teljesítmény volt az európai topligákban.

Buffon, a Juventus korábbi világbajnok kapusa egy érdekes történetet osztott meg, miszerint pár évvel ezelőtt beajánlotta Maignant a Juve vezetőinek, akik végül figyelmen kívül hagyták a javaslatát.

“Amikor visszatértem a Paris Saint-Germainből a Juventushoz, a klub a kapusokról kérdezett engem. Maignan nevét mondtam a Lille-ből, de senki nem vette figyelembe. Kíváncsi voltam, hogy miért nem…” – mondta Buffon.

A legendás kapus azt is elmesélte, hogy tavaly nyáron üzent Maldininek, miután a Milan szerződtette Maignant a távozó Gianluigi Donnarumma helyére.

“Amikor a Milan leigazolta, küldtem egy üzenetet Maldininek, mondván, hogy kevesen hittek benne, de kiváló kapust szerződtettek.”

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS