2022. október 07., péntek

Leao lett az MVP a Zagreb ellen

-

Rafael Leao végzett az első helyen az MVP szavazáson a Zagreb ellen.

A piros-feketék a Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában 3-1-re győzedelmeskedtek a San Siróban a Dinamo Zagreb ellen, méghozzá Olivier Giroud, Alexis Saelemaekers és Tommaso Pobega góljának köszönhetően.

Az összecsapást követően szavazást indítottunk és arra voltunk kíváncsiak, hogy a szurkolók szerint ki nyújtotta a legjobb teljesítményt a csapatból. A beérkezett voksok alapján Rafael Leao végzett az első helyen az MVP-címért. A portugál válogatott támadó két gólban is nagy szerepet vállalt egy gólpassz és egy kiharcolt tizenegyes formájában.

A második helyen Ismael Bennacer végzett, míg a harmadik Tommaso Pobega lett.

MVP:

VÉGEREDMÉNY:

# JÁTÉKOS VOKS
1. LEAO 69
2. BENNACER 47
3. POBEGA 24
4. SAELEMAEKERS 19
5. HERNÁNDEZ 12
6. GIROUD 9
  TONALI 9

EDDIGI MVP-K:

1. forduló: Salzburg-Milan 1-1 – Saelemaekers
2. forduló: Milan-Zagreb 3-1 – Leao

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Igazi fegyver lett Leao a csapatban. A világon bármelyik csapatra veszélyes. Korábban azt gondoltam, hogy ha érkezik érte egy komoly 100 millió feletti ajánlat, akkor el kell adni, de most már azt mondom, hogy meg kell tartani mindenáron. Gyakorlatilag ő hozza a meccseinket gól, gólpassz vagy tizenegyes kiharcolásával, pótolhatatlan veszteség lenne, ha elmenne. Egy-egyben bárkit megver és még be is veri a helyzeteit, rémisztő lehet ellene játszani. A világ egyik legjobb balszárnya a miénk Theoval és Leaoval.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS