2022. október 07., péntek

Ballo-Touré távozóban, Törökországba igazolhat

-

Fodé Ballo-Touré, a Milan balhátvédje több külföldi együttes látókörébe került és nagy valószínűséggel távozni fog az átigazolási időszak utolsó hetében.

A 25 éves futballista tavaly nyáron érkezett a Monaco együttesétől és az előző idényben mindössze 12 tétmeccsen lépett pályára Theo Hernández mögött a védelem bal oldalán. Miután nem tudott meggyőző lenni kiegészítő emberként, így a jelenlegi helyzet szerint a klub megválik tőle a nyáron.

A Calciomercato megerősített információi szerint a Galatasaray bejelentkezett Ballo-Touréért és egy 2,5 millió eurós ajánlatot tett a Milan vezetőségének.

A piros-feketék mintegy 5 millió eurót kérnek a szenegáli válogatott játékosért és a végleges eladást preferálja a kölcsönüzlettel szemben. A játékos nyitott arra, hogy Törökországba szerződjön és csatlakozzon a Galatasarayhoz. Az aktuális szerződéséből még három év van hátra a Milannál.

A MilanNews közölte, hogy a Galatasaray mellett a francia élvonalbeli Nice és a Premier League-ben szereplő Nottingham Forest is érdeklődik Ballo-Touré iránt. A francia együttes már kapcsolatba lépett Ballo-Touré ügynökével is.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

    • Ahogy mondod. Én nem bánnám, ha eladnánk, de akkor már balbunkó is kéne a már amúgy is “bő” kivánság listára. Azért KVK-t, KH-t, BHV-t (ha megy) és egy JSZ-t (bár utóbbi poszt fogalmam sincs miért nem prioritás, hisz a csapat jobb oldala nagyon gyenge) másfél héten belül nem tudom honnan akasztunk le…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS