2022. október 07., péntek

A Milan megegyezett a Bordeaux középpályásával

-

Egybehangzó információk szerint a Milan vezetősége bejelentkezett Jean Onanáért a Bordeaux-nál és folyamatban vannak a tárgyalások az átigazolásról.

Az átigazolási időszak utolsó hetében a Milan egy középpályást is igazolni akar, ugyanis Tiemoué Bakayokónak várhatóan felbontják a kölcsönszerződését. Úgy tűnik, hogy Yacine Adli után egy újabb középpályás érkezhet Franciaországból.

Fabrizio Romano és Gianluca Di Marzio transzferguru arról számolt be, hogy a Milan bejelentkezett Jean Onanáért és ajánlatot készül tenni a francia másodosztályban szereplő Bordeaux-nak. Romano szerint a Milan már megállapodott a személyes feltételekről a 22 éves védekező-középpályással és most folyamatban vannak a tárgyalások a klubjával.

Paolo Maldiniék megpróbálják kölcsön+opcióval elhozni Onanát a nyáron, de nyitottak az azonnali átigazolásra is 5-6 millió eurós vételárral – írja Di Marzio. A Bordeaux 10 millió eurót szeretne kapni a kameruni középpályásért, azonban a nagy pénzügyi nehézségekkel küzdő francia együttes alacsonyabb összegért is megválhat a játékosától. A felek között a mai napon személyes találkozó lesz a megállapodás elérése érdekében.

Onana 2021 nyarán szerződött a Bordeaux-hoz a Lille együttesétől és az előző idényben összesen 26 tétmeccsen lépett pályára. Az aktuális szerződése 2026. június 30-ig szól. A játékos nagy meglepetésre tegnap a keretben sem volt a Grenoble elleni 1-1-es döntetlenre végződő bajnokin, aminek hátterében a távozásáról szóló tárgyalások állhatnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

7 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS