2022. október 07., péntek

Tomori: “Örülök a gólomnak és a győzelemnek”

-

Fikayo Tomori elégedetten nyilatkozott a Vicenza elleni 6-1-es győzelem után, amelyen ő is betalált az ellenfél kapujába. Ugyanakkor kiemelte, hogy még van hová fejlődni védekezésben, de bízik benne, hogy a lehető legjobban sikerül kezdeni a szezont.

A Milan szombaton idegenben 6-1-re legyőzte az olasz harmadosztályú Vicenza együttesét. Ante Rebic két góllal járult hozzá a győzelemhez, továbbá Junior Messias és Rafael Leao is eredményes volt Tomori mellett, aki fejjel szerzett gólt.

“Gyengén kezdtük a mérkőzést, de utána erősen jöttünk vissza a meccsbe. Izgatottak vagyunk a szezon első bajnoki mérkőzése előtt, remélhetőleg sikerül jól kezdeni az új idényt. Sokat dolgoztunk a szögleteken és a szabadrúgásokon, úgyhogy örülök, hogy gólt szereztem. Ez egyértelműen egy olyan dolog, amiben javítani akarok ebben a szezonban. Boldog vagyok a gólom és a győzelem miatt.” – mondta Tomori a Milan TV-nek.

“Tudjuk, hogy még nem vagyunk tökéletesek. Vannak hibák, amiken javíthatunk. Ahogy mondtam: rosszul kezdtünk, de sikerült kijavítanunk. Gólöröm? Ez csak egy amerikai tánc volt Leaóval… Láttam, hogy Rafa elkezdte és csatlakoztam hozzá.”

“Majdnem 2 éve vagyok a csapatnál, egy család vagyunk. Nyilvánvalóan nagyobb a lelkesedés az öltözőben, amikor nyerünk. Mindannyian elégedettek vagyunk az eredménnyel.”

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS