2022. szeptember 25., vasárnap

Jó hírek Messiasról a bokasérülése után

-

A jelek szerint Junior Messias bevethető lesz az Udinese elleni szezonnyitón.

Mint arról beszámoltunk, Stefano Pioli a szombati Vicenza elleni 6-1-es győzelem ellenére nem lehetett felhőtlenül boldog, hiszen Sandro Tonali és Junior Messias személyében két játékosa is megsérült a felkészülési meccsen. Előbbire orvosi vizsgálatok várnak, azonban utóbbi jobban van.

A MilanNews, a La Gazzetta dello Sport és a Corriere dello Sport tájékoztatása szerint Messias bokasérülése egyáltalán nem súlyos és a várakozásokkal ellenben nem lesz szükség orvosi vizsgálatokra.

A brazil támadó bokája már jobban van és a játékos nem érez fájdalmat, így nincs ok aggodalomra. Minden jel arra utal, hogy Messias játéka nem lesz kérdéses a szombati Udinese elleni Serie A szezonnyitón és Pioli rendelkezésére fog állni.

Messias nagyon jó teljesítménnyel rukkolt elő az előszezonban és 6 felkészülési mérkőzésen 4 gólt szerzett. A Lemine Almenno, a Wolfsberger, a Marseille és a Vicenza kapuját is sikerült bevennie, így nagyon jó eséllyel pályázik a kezdőcsapatba kerülésért a támadó-szekció jobb oldalán.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS