2022. szeptember 30., péntek

A Milan is vinné a Sassuolo középpályását

-

A legfrissebb hírek szerint a Milan vezetősége érdeklődést mutat Davide Frattesi, a Sassuolo olasz középpályása iránt, azonban kiélezett verseny alakulhat ki a megszerzéséért.

Paolo Maldiniék mindenképpen szeretnének egy középpályást igazolni a nyári átigazolási időszak hátralévő részében és miután Renato Sanches és Carney Chukwuemeka érkezése is meghiúsult, a klubnak új célpontok után kell néznie. Ráadásul a Vicenza elleni felkészülési meccsen megsérült Sandro Tonali, akiről egyelőre még nem tudni, hogy mennyit kell kihagynia.

Gianluca Di Marzio, a Sky Sport Italia információi szerint Tonali sérülését követően a Milan vezetősége konkrét lépést tett egy középpályás szerződtetése felé. A célpont Frattesi a Sassuolóból, akinek az előző idénye nagyon jól sikerült.

Nem meglepő, hogy a Milan mellett az Interrel is szóba hozták. Di Marzio hozzátette, hogy a Juventus is bejelentkezett a 22 esztendős középpályásért. Állítólag a Sassuolo több mint 20 millió eurót kér Frattesi játékjogáért.

Olasz sajtóhírek szerint a vásárlási kötelezettséget tartalmazó kölcsönajánlat valószínűleg elegendő lehet ahhoz, hogy meggyőzzék a Sassuolót. Frattesi márciusban írt alá új szerződést és a jelenlegi kontraktusa 2026. június 30-ig érvényes a klubjával, amelyben eddig összesen 39 tétmeccsen lépett pályára és ezeken 4 gólt szerzett illetve 4 gólpasszt osztott ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

15 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

 1. Én örülnék a srácnak, de inkább támadásban érzem erősnek, nem pedig védekezésben. Mi nem védekező középpályást keresünk?
  Furcsa, hogy az ingyen igazolható Belotti vagy a pénzért, de durván hiányposztra érkező Berardi kb azért nem jöhetett szóban, mert a bruttó bérük magasabb, mint a külföldről igazolt játékosok. (Ekkora hülyeséget hogy találhat ki egy ország vezetése? ) Akkor Frattesi miért jött képbe? Mármint az ügynökén kívül… 😀

  • Rájuk is annyi esély van, mint Frattesire, úgyhogy ennyi erővel szóba jöhetnek ők is… 😀

   Szerintem semmi esély rá hogy elhozzuk, ráadásul ő inkább támadásban jó, mintsem védekezésben… plusz nekünk 20 millió rengeteg pénz, és jövőre is sok lesz… én inkább “kukáznék” jöhetne cb-nek Zagadou, cdm-nek Grillitsch, velük kb nulla a rizikó faktor, mivel szabadúszók… plusz 8-10millióért Ziyechet megpróbálnám elhozni.

   • Mér ne lenne esélyünk? Kölcsönvenni tudjuk 2 évre meg még azért nem tudunk annyit költeni mert még nem a RedBird a tulaj őket meg nem tudjuk h mennyit költenének ránk. Annyi igaz tényleg inkább támadó, de gondolni kell arra is h ha Adli vagy De Ketelaere flop lesz vagy Charles meg a jobbszélre akkor ő ott teljesen jó lenne meg a kukázás az szóba se jöjjön úgy h európa egyik legjobb klubja a Milan max akkor ha cseréket akarnak ezzel abban az esetben teljesen oké lenne de így nem

    • Azért ez a Milan, nem az a Milan akire az Európa egyik legjobbja jelzőjét rá aggatnám, akármennyire is elfogult vagyok. De pl a Real Madrid is a világ egyik legjobb csapata, mégis “Kukáztak” egy Rüdigert, vagy a Roma egy Dybalát. Nem szégyen, hogyha ingyen igazol egy klub. Azért nem látok rá nagy esélyt, mert sok az állítólag, meg a valószínűleg az egész Frattesi ügyben, ráadásul a Juve lehet jobban rámenne, mint mi Pogba miatt, és azt sem hiszem, hogy 20ért eladnák.

 2. Látom mással is előfordul, h egy ideig nem akar megjelenni a kommentje, ezért leírja és elküldi még egyszer, hogy aztán végül kettő legyen belőle. Jó lenne, ha az oldal “abbafejezné” ezt a fajta pusztálkodást, ne süllyedjünk már a JuventuZ blog szintjére… 🙂 Köszönöm.

 3. Amúgy nem az a kukázás ha egy nagyobb nevű játékost igazolnak az az ha egy olyat akit a világon nem ismernek meg én amúgy nem akarom annyira h jöjjön de nem jönne rosszul, mert igazad van AZ tényleg nem szégyen ha ingyen igazol csak ne olyat akit a világon nem ismernek. Sztem erre az évre jó lesz a Tona-Benna duó azt jövőre ingyen megszerezhető lesz Douglas Luis tehát akkor ez még lenne oldva

  • Csak nagyobb nevű játekos nem fog ideigazolni 2-3 millióért, ha máshol a dupláját megkapja, lásd Renato Sanches, hiába egyeztünk meg a csapatával már rég, kapott egy jobb ajánlatot, aztán csókolom. Ezekkel a klubokkal nem tudunk versenyezni. Így maradnak a kevésbé neves, még nem be futott játékosok.

 4. Van erre a posztra még jó pár jelölt. Fofana, Sangaré, Sarr, Onyedika, Onana, Tameze. Nem tudom, ki lenne a legjobb. Van egy olyan érzésem, hogy azt hozzuk el, akiért csak jövőre kell fizetni. Már ha elengedik bármelyiket így kölcsönbe. Valaki viszont kell. Fofana 10 gólja és 2 asszisztja tavaly ezen a poszton kiemelkedő, és ha valaki, akkor ő fizikális jellegű játékos. És ismeri a Serie A-t.
  Az is szempont, hogy az olasz és saját nevelésű játékosokkal hogy állunk. Emiatt aki 21 alatti, az nyilván kívánatosabb lenne. De Sarr például tutira nem fog jönni, amíg a Spurs nem hajlandó kötelező opció nélkül kölcsönadni senkit.

  Jobb szélsőről (Ziyech) ne álmodjunk, amíg Alexis-ért nem jelentkezik valaki. És az nem most lesz.

  A védelem sem egyszerűbb. Ott ugyanaz van, mint a középpályán. Sok jelölt, és az jön, akiért nem most kell fizetni.

  És minderre van 8-10M.

  Nagyon remélem, nem az lesz, hogy odaadjuk a Poolnak Bennacert, hogy legyen pénz igazolni.

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS