2022. október 07., péntek

Ismert, hogy mennyire súlyos Tonali sérülése

-

A Milan olasz középpályása hétfőn délelőtt orvosi vizsgálatokon vett részt a Madonnina klinikán és megnyugtató hírek érkeztek az állapotáról.

Sandro Tonali szombaton a Vicenza elleni 6-1-re megnyert felkészülési mérkőzésen szenvedett sérülést. A második játékrész elején egy rossz mozdulatot követően fájdalmat érzett a hajlítóizmában, ezért nem tudta folytatni a játékot.

Hétfőn megnyugtató hírek érkeztek. A MilanNews és a Sky Sport Italia tájékoztatása szerint Tonali a délelőtti órákban MRI vizsgálaton vett részt a Madonnina klinikán annak érdekében, hogy kiderüljön, mennyire súlyos a sérülése. Szerencsére a vizsgálatok egyértelműen kizárták az izom- illetve ínszakadás lehetőségét, így nincs szó súlyos sérülésről. Ezt a klub hivatalosan is megerősítette.

A 22 éves középpályás állapotát az elkövetkező napokban folyamatosan értékelik, azonban pillanatnyilag még mindig kérdéses a játéka a szombati Udinese elleni mérkőzésen, amelyet a Serie A első fordulójában rendeznek. Könnyen elképzelhető, hogy Stefano Pioli nem fog kockáztatni és elővigyázatosságból nem szerepelteti a nyitómeccsen. Ebben az esetben Tommaso Pobega vagy Rade Krunic kezdhet a középpályán Ismael Bennacer mellett.

Nemrég közöltük, hogy Junior Messias bokaproblémája kapcsán nincs szükség orvosi vizsgálatokra. A brazil támadó már jobban van és nem érez fájdalmat a bokájában, így a jelek szerint Pioli rendelkezésére fog állni a hétvégén.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

8 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az hagyján, ha Krunic játszana Benna mellett a kp-n (bár én is inkább Pobegát nézném ott meg), de hogy megint Diazt írják várható kezdőnek 10-esben, na ez az amit nem értek Pioliban. Mit kellett volna csinálnia Adlinak, h bekerüljön a kezdőbe? És Diaz mivel érdemli azt ki? Én már arra is gondoltam, h a Real fizet azért, h Diaz minél többet játszon, végül is ezért adták ide kölcsön, gondolom…

  2. Szomorúan látom, hogy sok ember lenézi Krunicot.
    Véleményem szerint ő egy jó játékos, sőt mi több, ő olyan, mint egy “intelligens víz hordozó”. Szó nélkül tűri a padozást, ha játszik, akkor jól játszik- bármilyen poszton is szerepelteti Pioli. A rúgótechnikája az egyik legjobb a csapatban és van is esze a játékhoz. Az, hogy bajnok lett a Milan, neki is köszönhető.
    De persze sok embernek ki kell kötni valakin, vagy egyszerűen csak divatból fikázza…
    Mi lenne veletek, ha tényleg rosszul játszana?
    Bele sem merek gondolni…

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS