2022. szeptember 25., vasárnap

Teltház lesz az Udinese elleni szezonnyitón

Hatalmas érdeklődés előzi meg a szurkolók részéről a szombaton rendezendő Udinese elleni mérkőzést, amely a Milan első bajnokija lesz a 2022/2023-as idényben.

Az előző szezon végén a Rossoneri teltház előtt játszotta az utolsó hazai mérkőzését a 37. fordulóban az Atalanta ellen és most szintén teltház lesz a 2022/23-as idény első meccsén. Fantasztikus hangulat várható a San Siróban a szombati szezonnyitón, ami nem meglepő, hiszen a csapat 11 év után először megnyerte az olasz bajnokságot és elhódította a történetének 19. Scudettóját.

A La Gazzetta dello Sport tájékoztatása szerint már csak az utolsó jegyek várnak gazdára a szombat este rendezendő Udinese elleni mérkőzésre, így biztosra vehető, hogy teltház lesz a San Siróban.

A mérkőzést 18:30-kor rendezik és összesen 73 ezer nézőt várnak a stadionba.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

2 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Az idényben több ilyen mérkőzés is várható volt, ezért sem igen értettem, hogy sokszor olyan összegeken problémáztak redbirdösök (CDK…), amelyeknek a sokszorosát elkönyvelhetik bevételként 1-1 meccsen. A legalább három hazai BL-meccs (ebből kettő szinte biztosan jó játékerőt képviselő csapat ellen lesz) mellett jónéhány hazai rangadója lesz a Milannak, így ezeken közel telt házzal lehet kalkulálni. Szóval CDK vételára lényegében 7-8 nagyobb meccs jegyértékesítéséből fedezhető. Mindenesetre az jó dolog, hogy egy Udinese ellen is sokan lesznek kint, és ez vélhetően nem csak az első meccsnek szól.

    • Szia Lans!
      Talán ezt az óvatos költekezést bizonyára köszönhetjük az uefa-maffia költségvetési ellenőrző bizottságának is, ahol a psg-n,Barcán,és a Realon kívül mindenkire vonatkoznak a pénzügyi fairplay szabályok,és ha kell keményen szankcionálnak is. Ugye mi pár évvel ezelőtt nem is indulhattunk az uefa kupában,mert megsértettük a senki másra sem vonatkozó szabályaikat. Abban én is bízom,hogy a nézőszámok emelkedésével anyagilag is jobb lesz a klubnak,és átbillenünk a hülye szabályaik másik oldalára. Főleg, ha itthon mindig nyerni fogunk,és a BL-ben is lesz sanszunk továbbjutni a csoportkörből..hmmm de jó lenne

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS