2022. augusztus 07., vasárnap

Tonali hamarabb tér vissza Milanellóba

-

Egy újabb gesztussal mutatja meg, hogy milyen mentalitással rendelkezik.

Sandro Tonali hamar közönségkedvenccé vált a Milan szurkolók körében és erre nem csupán a teljesítménye, hanem a nyilatkozatai és a klub iránti szenvedélye alapján is erősen rászolgált. Az olasz középpályás 1 évvel ezelőtt hajlandó volt lemondani a fizetésének egy részéről annak érdekében, hogy maradjon a csapatban.

A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Tonali úgy döntött, hogy lerövidíti a nyaralását és a klub által meghatározott eredeti időponthoz képest két nappal korábban visszatér Milanellóba, hogy megkezdje az edzéseket az új szezon előtt.

Stefano Pioli egy héttel ezelőtt vezényelte az előszezon első edzését, azonban a júniusi válogatott mérkőzéseken szereplő játékosok – beleértve Tonalit is – még szabadságon vannak és nem tértek vissza. A várakozások szerint Tonali július 12-én csatlakozik a csapattársakhoz.

A 22 éves futballista egyike volt azoknak a játékosoknak, akik a legjobb teljesítménnyel rukkoltak elő a Milan színeiben az előző szezonban és a középpályán nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy a Rossoneri megnyerte az olasz bajnokságot.

Forrás:milannews.it

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS