2022. augusztus 17., szerda

A Milan tárgyal Bennacer ügynökével

-

A Milan vezetősége egyben szeretné eltörölni az Ismael Bennacer szerződésében lévő kivásárlási záradékot is.

Ismael Bennacer ügynöke a héten Milánóban tartózkodott, hogy találkozzon a Milan vezetőségével. A játékosnak az aktuális szerződéséből még két év van hátra és a piros-feketék megtették a lépéseket a hosszabbítás érdekében.

A La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint a Milan tárgyalásokat folytat Bennacer ügynökével a hosszabbításról. A felek között nincs messze a megállapodás, az algériai válogatott középpályás hosszú távú szerződést írhat alá egy fizetésemeléssel társítva.

Nico Schira újságíró szerint Bennacer fizetése 1,5 millió euróról 3,2 millióra emelkedhet az új megállapodással, ugyanis ekkora bérigényt közölt a játékos ügynöke a vezetőséggel. Továbbá Paolo Maldiniék szeretnék eltörölni a Bennacer szerződésében lévő 50 millió eurós kivásárlási záradékot.

A 24 éves középpályás 2019 nyarán érkezett az Empoli együttesétől és azóta 105 tétmeccsen öltötte magára a piros-fekete mezt, a mérlege 3 gól illetve 7 gólpassz volt. Az előző szezonban 31 meccsen játszott a bajnokcsapatban és 1500 játékpercet töltött a pályán a Serie A-ban. Franck Kessié távozásának következtében még nagyobb szerepe hárul rá a soron következő szezonban a középpályán.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

KOMMENT SZEKCIÓ

3 HOZZÁSZÓLÁS A CIKKHEZ

  1. Nem kell eltörölni azt a kivásárlási árat csak elé kell írni egy 2-est 🫣😂

    Jó lenne ha maradna amúgy, roppant kellemetlen az ellenfeleinknek.

  2. 3.2 millás fizetés teljesen reális szerintem. Nem kér sokat, szóval remélem hamar lezárják a hosszabbítást.

  3. Nagyon kell a középpályára, tényleg nem vészes a bérigénye. A kivásárlási ár ha a fizetése is duplázódik , az is lehet a kétszerese, 100 millióból őt is lehetne pótolni valószínű.

SZÓLJ HOZZÁ!

Please enter your comment!
Add meg a nevedet

LEGFRISSEBB HÍREINK

SZAVAZÁS